Meer resultaten voor werken als hostess gastvrouw

werken als hostess gastvrouw
 
Vacatures Holland Hostess Service.
WERKEN ALS HOSTESS. Ben je een jonge, stijlvolle en elegante host/ hostess? Weet je als geen ander wat gastvrijheid inhoud en ben je een gastheer/ gastvrouw hart en nieren? Vind je het geen probleem om op oproepbasis te werken? Vul dan het sollicitatieformulier hiernaast in en overtuig ons waarom jij een aanwinst bent voor ons team!
Vacatures voor Hostess in Schiphol Glassdoor.nl. Glassdoor Logo.
Parttime host of hostess bij Het Nieuwe Kantoor. Zomerbaan: VIP Host/Hostess Casino. Security Host / Security Hostess / Receptioniste bij Welkom. Ga vanaf oktober parttime aan de slag als host of hostess bij Het Nieuwe Kantoor. Pagina 1 van 5.
Hostess vacatures Hospitality Heroes.
Hostess op verschillende plekken in Amsterdam en Utrecht. Door te reageren op de vacature als hostess kun je op verschillende locaties in Amsterdam of Utrecht werken. Zo kun je in een restaurant werken, maar ook op events, feesten én beurzen.
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Geen zorgen, we zullen je niet spammen. Brand ambassadors op Schiphol. Werken bij PP. Werken op Schiphol. 2018 Promotion Partners CAO Algemene voorwaarden Links. Werken op Schiphol Werken in de mode Werken in de Beautybranche Werken als hostess Privacy Statement.
Gastvrouw Hostess-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Trigion Services 146 reviews. Hebt ervaring in de gastvrijheidssector receptie / hostess / gastvrouw / gastheer / stewardess. Als Host/ Hostess werk je op een een groot winkelcentum in. Facilicom Group 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Trigion Services Vacatures in Utrecht. Lees meer over werken bij Trigion Services.
Werken als hostess? Zoekbijbaan.nl.
Werken als hostess: Gastvrij verdient wat bij. Gastvrouw spelen, dat ligt je wel. Tijdens de vele verplichte familiefeestjes heb je er alvast een beetje van mogen proeven. Grote glimlach op je gezicht, vriendelijke uitstraling en wat er ook gebeurt: altijd blijven lachen.
Gastvrouwen Hostesses van Oranje.
Wij beschikken over een uitgebreid bestand met gastvrouwen die zowel fulltime als parttime ingezet kunnen worden. Een gastvrouw kunt u op ieder moment inzetten ter aanvulling van uw eigen personeel op beurzen en evenementen. Een aantal werkzaamheden die een gastvrouw zou kunnen uitvoeren zijn.: Ontvangen van de gasten. Hapjes of drankjes aanbieden. Informatie aanbieden op basis van de behoefte van de klant. Verwijst de klanten naar aanwezige informatiemateriaal. Klaarleggen van materiaal bij de stand. Ondersteuning bieden bij de garderobe. Ondersteuning bieden bij het registreren van bezoekers. Meer informatie over onze gastvrouwen? Voor meer informatie over onze gastvrouwen kunt u mailen naar info@hostessesvanoranje.nl of bel naar 31 0 20 58 00 990. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.
Gastvrouw of gastheer Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en verwijst ze naar hun afspraak indien ze deze hebben gemaakt, kamer in een hotel of locatie. Als gastheer of gastvrouw kun je bijvoorbeeld werken bij kantoren van bedrijven of organisaties, evenementen, hotels en toeristische bestemmingen. Vaak heb je ook diverse administratieve taken zoals het verwerken van gegevens in een computersysteem. Bijvoorbeeld het reserveren van een kamer, vastleggen van een afspraak of klacht of het aannemen van inkomende telefoontjes. Als gastvrouw/-heer streef je naar een optimale klanttevredenheid. Een gastvrouw of gastheer wordt ook vaak een receptionist of hostess genoemd.

Contacteer ons