Zoeken naar hostess werk studentenjob

hostess werk studentenjob
 
Studentenjob, Hostess-vacatures in Antwerpen provincie december 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Kruidvat. Een studentenjob die je op eigen tempo en vanuit je thuis kan vervullen. Een organisatie in Geel is op zoek naar een student die één van volgende talen beheerst. Agilitas Group 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Geel. Lidl 4.238 reviews. Lidl groeit snel. Elke drie weken een nieuwe winkel, elke drie jaar een nieuw distributiecentrum en elke drie minuten een nieuwe klant, dat doet niemand ons na. Gesponsord vacature opslaan. Host/ Hostess Telenet Wijnegem m/v.
Student Stage TUI Belgium.
TUI België dé plek voor een studentenjob bruisend van avontuur! Gemotiveerd om tijdens jouw studies aan de slag te gaan als werkstudent/jobstudent? Lijkt het je wat een bijbaan te nemen binnen een alsmaar groeiende, dynamische en toonaangevende organisatie die de flexibiliteit die jouw studies vereisen begrijpt én jou de gelegenheid geeft om wat bij te verdienen.
WORK @ TFC The Frontline Company.
Op een studentenjob betalen jij en je werkgever minder sociale bijdragen. Dat maakt van werken als jobstudent een interessante manier om geld te verdienen. Maar het aantal uren dat je tegen verminderde sociale bijdragen mag werken, is beperkt. Je krijgt van de overheid per kalenderjaar een pakket van 475 uur: je contingent. Werk je meer, dan worden de sociale bijdragen weer hoger.
Studentenjob: Hostess wervingsreserve m/v A concept interim.
Studentenjob: Hostess wervingsreserve m/v. Studentenjob: Hostess wervingsreserve m/v. 1 week geleden. Evenement / horeca. Je staat bezoekers en klanten te woord aan de balie of aan de telefoon. Je vraagt naar hun identiteit en verwijst ze door. Je controleert toegangsbewijzen, bezoekerskaarten, enz. Je begeleidt bezoekers en klanten naar hun plaats van bestemming. Soms doe je ook administratief werk zoals klasseren of controleren van facturen, borderellen, bestelbonnen, enz.
De 5 leukste vakantiejobs voor de zomer van 2015.
Van bedrijfsfeestjes tot Tomorrowland, met de juiste ingesteldheid is je job als host of hostess altijd een prachtige ervaring! Ben je sportief aangelegd? Dan kun je vast wel in een vakantiepark aan de slag als begeleider van outdoor sporten zoals zeilen, kayak of survival.
Negen populaire studentenjobs en waar ze te vinden.
Gemiddeld uurloon: 92, euro. Promoboy of hostess. Als je er fris uitziet en een beetje vlot overkomt, is dit een job voor jou. Je komt er eens mee buiten, leert in team werken en je mag vaak nog een leuk pakje dragen ook. Gemiddeld uurloon: 8 euro. Vuile billetjes afvegen, gemorste limonade opdweilen en ondergepiste beddenlakens uitwringen: het leven van een babysitter kan hard zijn. Maar als het even meezit word je betaald om tv te kijken! Gemiddeld uurloon: / 43, euro verplaatsingsonkosten. Sorry dames, maar dit is mannenwerk. Akkoord, misschien niet echt een typische studentenjob, maar je kan er toch wat drinkgeld mee verdienen in een.
AAA wint grote lot met order voor hostessen Made in Limburg.
Het zullen voornamelijk Limburgse studenten zijn die via deze studentenjob een aardig centje verdienen en tegelijkertijd de kans krijgen om de festivalsfeer op te snuiven, zegt Buytaert nog. Met Graspop, TW Classic en Genk on Stage krijgen de hostessen al meteen de grote massa voorgeschoteld.
Gent Zoek je vakantiejob.
Dit is een overzicht van de studentenjobs in Gent. Bezoek ons overzicht met vacatures voor vakantiewerk in elke gemeente. Launchpad helpt studenten aan een studentenjob. Een vakantiejob waar ze trots op zijn. Zo kunnen studenten ervaring opdoen op de werkvloer.

Contacteer ons