Meer resultaten voor hostess vacatures rotterdam

hostess vacatures rotterdam
 
Hostess-vacatures in Rotterdam april 2018 Indeed.nl.
Je kan ook worden ingezet om als host of hostess aan de slag te gaan waarbij je bijvoorbeeld gasten ontvangt en hen op hun gemak stelt. Zoekbijbaan.nl 4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Allganized Vacatures in Rotterdam.
Hostess vacatures. Werk in Rotterdam Monsterboard.nl.
typebutton" titleZoekopdracht" bewaren" valueE-mail" mij vacatures" onclickdataLayer.push'eventCategory'Sidebar: Widgets'eventAction'JSA'eventLabel'Click, Link in Widget' emailActionTabClick'Je' dient nog akkoord te gaan met ons Privacybeleid, de Gebruiksvoorwaarden en het gebruik van Cookies voordat je verder kan, twoColumnEmailWidget, this; idemailButton2" Zoekopdracht bewaren Als je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies door Monsterboard en ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring van Monsterboard. Ontvang Hostess vacatures in Rotterdam per e-mail.
Medewerker Hostess-vacatures in Rotterdam mei 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Hotel Port Rotterdam Vacatures in Rotterdam Delfshaven. Lees meer over werken bij Hotel Port Rotterdam. Promotie medewerker / hostess. Als promotie medewerker/hostess ben je het visitekaartje van blndr en zorg je dat de klanten/gasten de juiste beleving krijgen.
Hostess Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Blijf op de hoogte van de nieuwste Hostess vacatures in Rotterdam! Blijf op de hoogte. Je kunt dit op ieder moment stopzetten. Privacy en voorwaarden. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Hostess in Rotterdam direct per e-mail.
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Klanten zijn bijvoorbeeld MCI/Ovation, Volvo, Canon Europe en Masters of LXRY. Qua werklocaties kun je denken aan de Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht, Ahoy in Rotterdam en nog veel meer evenementenlocaties. PP hostesses op een event van FCN. Het werk als gastvrouw of heer bestaat o.a. uit het ontvangen, begeleiden en assisteren en placeren van de gasten. Afhankelijk van de opdrachtgever verschaf je ook productinformatie, ga je leads verzamelen of extra traffic naar de stand verzorgen. Het kan ook voorkomen dat je internationale gasten van congressen een transfer geeft. Je verwelkomt en begeleidt de gasten dan direct vanaf de gate op Schiphol naar het hotel of evenement. Hosts en hostess vacatures bij Promotion Partners.
Hostess werk in Rotterdam: Students 4 Events.
Direct een leuke hostess vacature in Rotterdam kunnen vinden? Je kunt je ook aanmelden bij Students 4 Events door een profiel aan te maken en wij houden je automatisch op de hoogte van alle hostess vacatures in Rotterdam die bij ons binnen komen.
Hostess Ahoy Rotterdam? Hostesses van Oranje.
Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Ahoy Rotterdam naar: 31 020 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars. Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie. Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties. Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.

Contacteer ons