Op zoek naar hostess nederland?

hostess nederland
 
Wat is een hostess? Vacatures.nl.
Functieomschrijvingen / Horeca / Hostess. Vind alle Hostess vacatures in Nederland! Geef je wensen aan om vrijblijvend vacatures te vinden die het beste bij je passen. Daarnaast houden wij je gratis op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Wat voor werk zoek je?
Hosts Hostesses Amsterdam, Den Haag, Utrecht I KRONENBURG.NL Kronenburg.nl.
1.250 met zorg geselecteerde medewerkers staan, na het volgen van de Kronenburg Hospitality Training, voor u klaar. Van een sprankelende Host en Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris enthousiast Promotieteam voor uw beurs? Kronenburg heeft het! 25 JAAR ERVARING EXPERTISE. Een op maat gemaakt voorstel met oog voor detail, vestigingen in Den Haag, Amsterdam en Utrecht, 100% bezettingsgarantie tijdens de opdracht, 24/7 bereikbaarheid van uw vaste contactpersoon, een landelijk netwerk van 1.250 getrainde professionals, de optimale match op elk gewenst moment, eenheid in uniforme uitstraling verzorging, mondeling en schriftelijk geïnstrueerd personeel en kennis van de geldende wet en regelgeving staan garant voor de uitvoering van uw opdracht tot in de puntjes! PREFERRED SUPPLIER REFERENTIES. Kronenburg is Preferred Supplier van het World Forum in Den Haag en DeFabrique in Utrecht. Ook werken wij met veel plezier voor diverse inter nationale bedrijven en organisaties en bijna alle toonaangevende evenementenbureaus van Nederland.
Buck Agency hostesses, modellen, recruitment food entertainment.
Het is onze missie de állerbeste kwaliteit te bieden aan onze opdrachtgevers en het beste uit jong talent te halen. Dat doen we door een zinvolle bijbaan te creëren als host, hostess, brand ambassador of model op evenementen, met doorgroeimogelijkheden naar een baan.
Holland Hostess Service is een professioneel hostessbureau gevestigd in Amsterdam.
Het IEEE Sections Congress is een driejaarlijkse b. Vakbeurzen, congressen en evenementen, de hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess Service hebben er ruime ervaring in. Tijdens de Verbaal Meesterschap in de Jaarbeurs Utrecht hostesse. Holland Hostess Service biedt professionele hosts hostesses op locaties in heel Nederland.
Hostess vacatures YoungCapital.
Ben je behulpzaam en wil je er altijd alles aan doen om iedereen blij te maken? Als hostess houd je je bezig met de klant. Jij bent het eerste aanspreekpunt en ontvangt alle klanten met een vriendelijke en open houding. Je bent sociaal en enthousiast en ziet jezelf werken en ontwikkelen binnen de leukste meubelzaak van Nederland.
Hostess-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Dit bedrijf heeft vacatures voor Hostess. In 55 landen actief 345.000 medewerkers wereldwijd 7000 medewerkers in Nederland Omzet 333 miljoen euro 2017.
STELLA.
Bent u op zoek naar professionele hostesses en u wilt ook dat beetje meer uitstraling, looks en attitude? Hostessbureau Stella Agency verzorgt het team met de juiste look and feel! Bent u op zoek naar een betrouwbare hospitality partner? NEEM CONTACT OP OFFERTE AANVRAGEN. Stella Agency verzogt hospitality bij o.a.: Rai Amsterdam official parten World Forum NBC Congrescentrum De Woonindustrie. Onze hostess diensten!
Hospitality en promotievacatures Heel Nederland Promotion Partners.
Werken voor ons betekent werken in een organisatie met een groot klantenbestand; van de RAI Amsterdam en Utrecht Jaarbeurs tot aan Volvo Nederland, Pernod Ricard en AH To Go! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of reageer op één van onderstaande hostess of promotievacatures.

Contacteer ons