Resultaten voor hostessbureau

hostessbureau
 
Hostess inzetten? Professioneel snel Hostessbureau Nederland.
Mooi om te zien! Het team van Hostessbureau is flexibel, professioneel, meedenkend en daarbij ook heel aardig wat het samenwerken fijn maakt. Dit is de kracht van Hostessbureau: flexibiliteit en een sterk team zowel in het veld als op kantoor!
Vacatures bij Hostessbureau: hostess worden? Solliciteer via Working RebelZ.
Werken bij Hostessbureau? Highlights van Hostessbureau. Merk en skills training. Vacatures van Hostessbureau. Hilversum Diverse locaties. Parttime, Freelance, Bijbaan. Per klus afhankelijk. Wij zoeken Hostessen! Lijkt het jou leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor gasten op beurzen en evenementen?
Hostessbureau Auxilium Ervaren en gastvrije hostesses voor elk event.
Auxilium Hospitality Service kent een prettige, flexibele en succesvolle werkwijze, waardoor zij door veel klanten als hét hostessbureau Jaarbeurs Utrecht wordt beschouwd. Voor elke actie of beurs wordt door hostessbureau Auxilium een selectie van medewerkers samengesteld, die de gehele actieduur of beursperiode zullen werken.
Hostess bureau Floor Models Hospitality.
Dit is toch wel een belangrijk onderdeel, u wilt namelijk wel graag dat alle mensen een leuke tijd hebben tijdens het feest of evenement. Dit kan heel makkelijk door gebruik te maken van ons hostessbureau. Wij zijn er om u te voorzien van gastvrouwen en gastheren, zo heeft u altijd dames of heren klaar staan die een handje kunnen helpen.
Nieuwe match! Hostessbureau Kronenburg DeFabrique Evenementenlocatie. icon-check. icon-zigzag. icon-arrow. icon-phone.
Ons team daagt zichzelf dagelijks uit om de hospitality lat hoger te leggen. Operationeel Manager Melvin: We zoeken altijd partners die onze evenementen naar een hoger niveau kunnen tillen. Sinds april is hostessbureau Kronenburg aan dit rijtje toegevoegd. Ontzorgen op maat.
Hostesses van Oranje Hostess Service, Receptionistes, Demonstratrices Hostessbureau.
Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptiediensten en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Hostesses, receptionistes en demonstratrices. Hostesses van Oranje is een fullservice hostess bureau.
Home Spirit Hospitality Services.
De afgelopen jaren hebben zij altijd proactief ingespeeld op mijn veranderende behoeftes en wensen en daar ook opvolging aan gegeven. Geen enkele werkdag is hetzelfde. De interactie met mijn collegas en gasten maakt mijn baan veelzijdig en vooral ontzettend leuk!
Kirsten Malefason Hostess.
Wij beschikken over een uitgebreid en gevarieerd hostessenbestand, dat we in de loop der jaren met de grootste zorg persoonlijk hebben samengesteld. En dat merkt u; voor ieder evenement kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden, afgestemd op de door u gewenste uitstraling.

Contacteer ons