Meer resultaten voor hostessbureau

hostessbureau
 
Hostesses van Oranje Hostess Service, Receptionistes, Demonstratrices Hostessbureau.
Hostesses van Oranje is een nationaal opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptiediensten en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden streng geselecteerd en hebben ruime ervaring met hospitality werkzaamheden. Hostesses, receptionistes en demonstratrices. Hostesses van Oranje is een fullservice hostess bureau.
Hostessbureau Sold.nl.
F: 030 699 48 45. Hostessbureau Hostessbureau Sold! is een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in hoogwaardige ondersteuning tijdens beurzen, evenementen en congressen. bestaat uit een team dat uiterst gedreven is en gepassioneerd te werk gaat. De hostessen van hostessbureau Sold!
Buitenbeeld Het professionele en flexibele hostess bureau.
De Avond van de Filmmuziek, Carlos tv Cafe, Beste Kijkers, Meesterwerken, DWHN 2015, AVROTROS Muziekfeesten 2015, Warchild 2015, Dance dance dance Talpa, KPN, Superkids Talpa Pointless, Beste Kijkers, Lindas zomerweek, Toppers, Echt waar, Auto RAI 2015 Hyundai, De Nationale Misdaadmeter, Geld maakt gelukkig, AVROTROS Baanbrekers, Alles mag op vrijdag, SBS6 Kitsch of Kassa, RTL Late Night, BEAT IT, Kinderen voor Kinderen, Dit was het Nieuws, Maestro, Kerst met de zandtovenaar, Bloedzweet, tranen, De Club van Sinterklaas, Disney Live!,
STELLA.
Hostessbureau Stella Agency verzorgt zeer representatieve hostesses, modellen en horecapersoneel voor beurzen, congressen, promoties, modeshows, VIP ontvangst en bedrijfs-en sport evenementen. Hosting personeel voor al uw hospitality en front office behoeftes. De ervaren hosts en hostesses van ons hostessbureau zijn uiterst professioneel omdat al onze medewerkers fulltime werkzaam zijn in de hospitality branche.
Buck Agency hostesses, modellen, recruitment food entertainment.
Het is onze missie de Ɣllerbeste kwaliteit te bieden aan onze opdrachtgevers en het beste uit jong talent te halen. Dat doen we door een zinvolle bijbaan te creƫren als host, hostess, brand ambassador of model op evenementen, met doorgroeimogelijkheden naar een baan.
Hostessbureau Hostesses van Oranje.
Naast hostesses levert ons hostessbureau ook demonstratrices en receptionistes. Meer informatie over onze hostessbureau? Voor meer informatie over onze hostessbureau kunt u mailen naar info@hostessesvanoranje.nl of bel naar 31 0 20 58 00 990. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.
Hostessbureau Beurspersoneel Hostess Hostesses Hostessbureau Hostes.
Op beurzen en evenementen biedt hostessbureau Monsterscore een hostess service van hoog niveau. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van voorkomende, assertieve en representatieve hostesses en hosts. Hostessbureau Monsterscore werkt landelijk met honderden verschillende hostesses en hosts die uit het hele land komen.
Hostessbureau Hostesses Hosts Promotion Partners.
Wilt u tijdens uw evenement een goede eerste indruk maken en uw gasten op een professionele manier verwelkomen? Wilt u ze een positieve beleving geven die ze niet snel zullen vergeten? Als ervaren hostessbureau maken wij uw evenement tot een succes!

Contacteer ons