Meer resultaten voor hostess op schiphol

hostess op schiphol
 
Hostess vacatures in Schiphol Hotel Banen.
Mijn hostess vacature in Schiphol en overige hostess Schiphol banen, vind je op Hotelprofessionals.nl, de vacaturebank met het meest diverse aanbod voor hotel vacatures in Schiphol. Hotelprofessionals.nl heeft een groot aanbod van hostess jobs op LBO, MBO, HBO en WO niveau.
Spirit Spirit Hospitality Hospitality Services. Services.
Burger van de Ver. We zouden graag een foto in je dossier willen opnemen om zodoende de herkenbaarheid in de samenwerking op locatie te bevorderen. Op deze manier kunnen wij persoonlijk en efficiënt met je communiceren. Deze foto zal niet met derden worden gedeeld.
Stewardess, Reisleidster Hostess kort Laurentius College.
Je opleiding uitbreiden met de module Reisleidster Hostess? Je wilt je breder oriënteren en met een diploma SRH het college verlaten? Stèphanie van Diepen. MBO 4 Student Allround Luchtvaart Hospitality. Nu 1 jaar geleden heb ik de opleiding aan het Laurentius College behaald. Ben hier elke week met veel plezier. Michel de Ruiter. MBO 4 Student Allround Luchtvaart Hospitality. In september 2015 ben ik begonnen met deze mooie opleiding als luchtvaartdienstverlener op het Laurentius College op Schiphol en in.
Hostess op Schiphol in Hoofddorp.
Wat wij bieden.: Voor een tijdelijke opdracht op Schiphol, zoeken wij een spontane commerciële Hostess. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf en zorgt ervoor dat de stand er altijd perfect uitziet. Jij bent in deze functie niet bang om op mensen af te stappen.
De functie-eisen om stewardess te worden op een rijtje.
Minimaal havo-diploma, of een afgeronde 3-jarige mbo-opleiding, goede beheersing van de Nederlandse taal en goede spreekvaardigheid in het Engels kennis van een tweede vreemde taal is een pré, dames tussen de 1.60 meter 1.85 meter lang, confectiemaat 36-40 en voor heren tussen 1.75 meter 1.90 meter lang, confectiemaat 46-52, binnen 1 uur op Schiphol kunnen zijn.
Werken als hostess Opleiding Stewardess.
Je werkt in een team van andere gastvrouwen en gastheren samen. Soms zal een hostess gasten van Schiphol naar een hotel of congres begeleiden, en visa versa. Soms beheren zij de receptie van een bedrijf of hotel. Een echte hostess/host heeft de volgende kenmerken: verzorgd, klantgericht, communicatief vaardig en altijd bereid om de klanten met een grote glimlach te ontvangen. Een goede hostess/host is oplossingsgericht en kan goed in een team werken. Kortom: de hostess is hét visitekaartje van een organisatie! De competenties op een rij.:
69 Hostess vacatures in Noord-Holland Adzuna.
zien per pagina en sorteer op Meest recente. SIXT BV SCHIPHOL, NOORD-HOLLAND, 1118AX. Is servicegerichtheid jouw talent? Reageer dan snel Ter versterking van ons team in Amsterdam Schiphol zijn wij op zoek naar een Hostess m/v Wat ga je doen Het verwelkomen van.
Lady Security Hospitality Lady Security Lady Hospitality is een uniek en succesvol detacheringsbedrijf dat bestaat uit een team van ruim 100 vrouwelijke Security agents en Hostesses voor o.a. beveilig
beveiligingswerkzaamheden op Schiphol en andere Nederlandse Luchthavens. Ook vindt u ons bij het beveiligen van diverse high-end evenementen, musea en andere representatieve hostess werkzaamheden. Op de luchthaven Schiphol voeren wij controles uit op vertrekkende passagiers in de Schengen gebieden en op hoog risico vluchten.

Contacteer ons