Op zoek naar hostess eindhoven?

hostess eindhoven
 
Hostess vacatures bij Maandag Eindhoven NationaleVacaturebank.nl.
Hostess vacatures bij Maandag Eindhoven / werken bij Maandag Eindhoven. 112 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als hostess bij Maandag Eindhoven. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Vacatures Werken bij TUI Nederland.
Dan hebben wij een geweldige uitdaging voor jou! 40 uren per week. Als Digital Performance Marketeer ben je verantwoordelijk voor het verwezenlijken van de commerciƫle doelstellingen vanuit Affiliate Marketing, Meta Search en overige Online Partnerships voor de merken TUI en KRAS.
Vacatures in Ontvangst SPARQ Bezoeken is beleven.
Flexibele gastvrije Receptioniste m/v voor aansprekende opdrachtgevers. Flexibele hostess voor organisatie in De Lier. Stralende receptioniste m/v met ambitie in hotellerie regio Den Haag. Flexibele gastvrije Receptioniste m/v voor aansprekende opdrachtgevers. Flexibele, gastvrije receptioniste m/v voor aansprekende opdrachtgevers in regio Den Bosch/Eindhoven. Parttime receptioniste m/v voor een dynamische en Internationale organisatie in Roermond. Zomer Receptioniste m/v gezocht voor een High Tech organisatie in Eindhoven 6 weken.
Hospitality Supreme.
Teamleiders/ verantwoordelijke vertegenwoordigt ieder team dat uitstaat en uw aanspreekpunt gedurende het feest. Hostessen / Hosts. TOGETHER WE MAKE THE WORKPLACE AWESOME. Elstrekenweg 51 Bus A. BE 0672 944 032. tel: 32 477 894 252. tel: 31 6 249 00 456. 5611 ND EINDHOVEN.
VIP Hostesses en hosts Mayworks: Mayworks.
VIP hostesses en hosts. Horeca catering personeel. Hostess of Host. VIP Hostesses en hosts. Mayworks VIP Hostesses en hosts. Mayworks helpt u graag bij het vinden van de juiste VIP hostesses of hosts voor uw evenement, beurs, opening, borrel etc.
Promodames.com Promotie Hostessenbureau.
Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden en garant staan voor een geslaagd event. Wij bieden voor iedere gelegenheid de juiste mensen en ontzorgen onze opdrachtgevers door onze proactieve benadering. Van de kleding tot de catering aan toe!
vacatures.
Mail jouw motivatie en CV voorzien van pasfoto naar suze@listers.nl. Ook als je op zoek bent naar een stageplaats ben je van harte welkom! Boutique hotel Lumiere, your home in the city of light! 5611 GS Eindhoven. t: 31 40 239 4950.
Hostess Beursgebouw Eindhoven? Hostesses van Oranje.
Voor de Beursgebouw Eindhoven heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Beursgebouw Eindhoven en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn.

Contacteer ons