Zoeken naar fulltime hostess

fulltime hostess
 
Hostess Amsterdam Hostessbureau.
Naast deze gastvrije ontvangst die vooral gericht is op evenementen zijn onze hostessen ook telefonisch en administratief zeer vaardig waardoor zij bijvoorbeeld ook receptiewerkzaamheden kunnen verrichten. Onze hostessen werken zowel op incidentele basis denk aan het bijspringen tijdens evenementen of invallen bij afwezigheid van vaste medewerkers als op parttime of fulltime basis. Je kunt flexibel bij ons aangeven op welke momenten u mankracht of vrouwkracht! Alles voor die goede eerste indruk. Aan de slag als Hostess in Amsterdam.
Hostess Rijksrestaurant.
Waar bijt jij je in vast? Voor dit prachtige high-end restaurant zijn wij op dit moment op zoek naar een enthousiaste, ervaren host of hostess. Jij bent het visitekaartje van het restaurant en ontvangt al onze gasten. Na het placeren van de gasten zorg je ervoor dat onze gasten goed worden opgevangen door jouw collegas.
Hostess worden bij Delete Delete Professionals in Waxing.
Delete Professionals in Waxing heeft wax bars in Amsterdam 5 wax salons: Amsterdam Oud West, Amsterdam De Pijp, Amsterdam Piet Heinkade, Amsterdam Zuidas en Amsterdam Noord, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Laren, Nieuwegein, Rotterdam 2 wax bars: Rotterdam Centrum en Rotterdam Hillegersberg, Utrecht 2 wax salons: Utrecht Vredenburg en Utrecht Oost en Zwolle.
Vacature Host / Hostess in Amsterdam? The Harbour Club Amsterdam Zuid.
Vacatures Bediening Hostess The Harbour Club Amsterdam Zuid Hostess The Harbour Club Amsterdam Zuid. Wij zijn op zoek naar een Host / Hostess voor The Harbour Club Amsterdam Zuid! We gaan ervan uit dat je enthousiast en flexibel bent, maar ben jij ook bereid dat extra stapje te zetten?
Promotiewerk. Het leukste werk! Promotiebureau Juice Promotions.
Dus ben jij communicatief vaardig en vind je het een uitdaging om onze merken te vertegenwoordigen! Lijken de bovenstaande werkzaamheden je leuk, ben je 17 jaar of ouder en wil je tijdelijk, als bijbaan of fulltime aan de slag bij J.u.i.c.e?
Hostess.
Bent u als werkgever op zoek naar een hostess? Uitzendkrachten zijn de ideale oplossing voor iedere werkgever die opzoek is naar een hostess. De uitzendkrachten van EasyTalent zijn snel inzetbaar en zeer flexibel. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit uitzendkrachten die fulltime of parttime beschikbaar zijn.
Hostess vacatures in een hotel.
De beste hotels zijn opzoek naar enthousiaste en vriendelijke hostess. Vind nu je nieuwe hostess baan op Hotelprofessionals, de vacaturebank met de meest diverse aanbod voor hotel vacatures. Er zijn diverse hostess vacatures voor zowel de starter als de hostess met meer ervaring.
ScholierenWerk scholieren uitzendbureau: Ben je scholier en zoek je werk? ScholierenWerk is de marktleider in bijbanen en vakantiewerk van Nederland.
Het leukste vakantiewerk in een buitenlands hotel als hostess. Topjob Europa Fulltime startersfunctie In de vakantie Als vast bijbaantje Middelbare school MBO HBO Universiteit. Ben jij op zoek naar leuk vakantiewerk? Een baan waarvoor je deze zomer in het buitenland Griekenland, Turkije of Spanje aan de slag kunt?

Contacteer ons