Meer resultaten voor freelance

freelance
 
Freelance of ZZP en op zoek naar opdrachten? Ace Service Group.
Ben je benieuwd naar wat wij voor jou als freelance professional kunnen betekenen? Laat ons jou binnen 1 dag terugbellen om de mogelijkheden te bespreken. Je gegevens behandelen we uiteraard vertrouwelijk, zie hiervoor ons Privacystatement. We bemiddelen voornamelijk freelancers binnen de volgende branches.:
Freelance opdrachten in Hotels WerkenineenHotel.nl.
Zoek je freelance opdrachten en heb je ervaring of interesse met hotels? Onderstaand het actule overzicht van freelance opdrachten in de Hotellerie. Mocht de gewenste opdracht daar nu niet tussen zitten, maak van gebruik van de gratis email alert en ontvang automatisch nieuw geplaatste vacatures voor freelance opdrachten.
Freelancer gezocht? Plaats gratis uw freelance opdracht en vind! Opdrachten.nl.
Onderwijs en Coaching. Coach, Freelancer, Interim, Trainer, Personal Trainer, Begeleiding, Hulp, Voorlichting, Cursus, Onderwijs, Freelance, Workshop, Spreker. Personeel en Organisatie. HR Manager, Functiewaardering, Reorganisatie, Payroll, Freelance, Personeelsadministratie, Recruiter, Functioneringsgesprekken. Secretaresse, Notuleren, PA, Agendabeheer, Freelance, Directiesecretaresse, Typen, Freelancer, Personal Assistant, Telefoniste.
Consultancy.nl.
Adviesbureau opgericht Arbeidsvoorwaarden Bedrijfsvoering Benoemingen Carriere Consultancymarkt Detachering Evenementen Faillissementen Financiele cijfers Interim Management Intern advies Interviews MA Mijlpalen Modellen Raamwerken MVO Nieuwe vestiging Opleiding Training Opmerkelijk Partnerships Projecten Rankings Awards Sponsoring Tarieven Traineeships Vrouwen in consulting ZZP Freelance. Selecteer een vakgebied.
Freelance Annemarie Haverkamp.
Daarnaast geeft ze regelmatig lezingen, gastcolleges op de universiteit en heeft ze ervaring als dagvoorzitter. Ze werd eerder gevraagd door de William Schrikker Groep Jeugdzorg, Vrouwen van Nu en MEE. Neem contact op met Annemarie. Geef een reactie Reactie annuleren.
Valkuilen van de freelance overeenkomst HR Praktijk.
Bij de beoordeling of er sprake is van een ├ęchte freelance overeenkomst, of dat er in feite sprake is van een arbeidsovereenkomst, zal de civiele rechter als eerste kijken naar de bedoeling van de partijen op het moment van het sluiten van de overeenkomst.
Wat is een freelance-overeenkomst? Judex.
Ook wordt er vaak een artikel in de freelance-overeenkomst opgenomen die regelt dat de freelancer aansprakelijk is voor eventuele schade die hij veroorzaakt bij de uitoefening van zijn werkzaamheden. Als freelancer is het dus van belang om deze risicos in te schatten en zo mogelijk af te dekken door een aansprakelijkheidsverzekering.
Freelance Technische Vacatures 94 juli 2019 Technicus.nl.
Vacature verwijderd uit je favorieten! sQout Technische Vacature Burgum Technische Vacature Burgum HBO 40 uur sQout Voor n van onze opdrachtgevers in Burgum zoeken wij een freelance Software Tester. Je houdt je als freelance Software Tester voornamelijk bezig met de.

Contacteer ons