Meer resultaten voor rai hostess service

rai hostess service
 
11 tot en met 16 juni werken als hostess in de RAI in Amsterdam.
Zoek naar jouw ideale baan in 2976 beschikbare vacatures. 11 tot en met 16 juni werken als hostess in de RAI in Amsterdam. Van 11 t/m 16 juni 2018 vindt in de Amsterdam RAI de EULAR beurs plaats. Een internationaal congres over reumatologie.
Werken Bij RAI Amsterdam.
Stagiaire Control 32 40 uur Je werkt aan een passende management rapportage cyclus voor de RAI. Stage 5 mnd Business support Stage HBO / WO. Commercial internship RAI Amsterdam Intertraffic M/F 32 40 uur You will support in the Sales and Customer Relationship activities for the Intertraffic events.
Exhibitor Services.
Bent al exposant tijdens een evenement bij de RAI? Om uw beursdeelname tot een succes te maken is er een webwinkel speciaal voor exposanten ontwikkeld. Een handige tool om online producten en diensten voor de stand te bestellen: uniforme standbouw, hostess service, meubilair, catering, bloemen planten, telecommunicatie IT, parkeerkaarten en standschoonmaak.
Hostesses inzetten in Rai Amsterdam? Hostessbureau Monsterscore Beurs Evenement Congres.
Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in RAI Amsterdam hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses. Vraag naar de voorwaarden bij het aanvragen van een offerte voor uw hostess in de RAI Amsterdam. Bekende beurzen en evenementen in Rai Amsterdam.
Services.
Er zijn standaardproducten, maar ook kunnen specifieke aanvragen in behandeling worden genomen. Bent u al exposant tijdens een evenement bij de RAI? Om uw beursdeelname tot een succes te maken is er een webwinkel speciaal voor exposanten ontwikkeld. Een handige tool om online producten en diensten voor de stand te bestellen: uniforme standbouw, hostess service, meubilair, catering, bloemen planten, telecommunicatie IT, parkeerkaarten en standschoonmaak.
Hostess RAI Amsterdam; Auxilium Hospitality Service voor al uw hostesses.
Auxilium Hospitality Service. Voor een hostess bij de RAI Amsterdam bent u bij Auxilium Hostess Service aan het juiste adres! De juiste keus, want Auxilium Hospitality Service heeft een 28 jaar lange ervaring met professioneel getrainde hosts hostesses, stand en beursbemanning, modellen en salespromotors.
Amsterdam RAI Holland Hostess Service.
Amsterdam RAI De hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess Service staan regelmatig op de vele verschillende beurzen, congressen en evenementenin de Amsterdam RAI en kennen de locati. Jaarbeurs Utrecht De hostesses van Holland Hostess Service staan regelmatig op de vele verschillende beurzen, congressen en evenementen in de Jaarbeurs Utrecht en kennen de locatie op hun duimpje.
STELLA.
In onze eigen Stella Academy worden onze hosts en hostesses getraind om op het allerhoogste niveau en in alle branches te kunnen werken. De zakelijke dienstverlening, financiƫle wereld, reisorganisaties, de luchtvaart, de sportwereld en de horeca om maar eens wat sectoren te noemen; wij hebben de juiste mensen voor u.

Contacteer ons