Zoeken naar hostess werk utrecht

hostess werk utrecht
 
utrecht Holland Hostess Service.
Holland Hostess Service. Holland Hostess Service. Tag Archives: utrecht. Onze hostesses aan het werk voor Amada tijdens de Technishow in de jaarbeurs te Utrecht! Tags: hostesses, utrecht. De Jaarbeurs Utrecht is een gebouwencomplex voor grootschalige evenementen in de Nederlandse stad Utrecht.
Hostessbureau Jaarbeurs Utrecht Auxilium is de preferred supplier.
Bent u dus op zoek naar een flexibele hostess of host voor uw stand of event, een elegant hospitality model, een professionele gastvrouw of gastheer of een enthousiast promotieteam? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen op nummer 020-4200860 of mailen naar: info@aux.nl. Auxilium Hospitality Service als hostessbureau Jaarbeurs Utrecht staat graag voor u klaar en nemen met plezier al het werk uit handen!
Vacancies Werken bij de Bijenkorf.
Als Medewerker Sales bij de Bijenkorf werk je met de mooiste en meest exclusieve merken en kom je dagelijks in direct contact met een grote verscheidenheid aan mensen. Je bent in deze rol dan ook een belangrijke schakel in onze organisatie.
Stella Agency Hostessbureau voor hostesses, modellen en horecapersoneel.
Of het nu gaat om een beurs, een congres, een hospitalityevent of receptieservice: onze mensen staan er voor u en voor uw klanten. Vakkundig en met een glimlach. Er is maar één kans voor de eerste indruk! NEEM CONTACT OP OFFERTE AANVRAGEN. Onze hostess diensten! 31 0 30 879 29 16. Stella Agency Hoofdkantoor. 3512 W Utrecht.
Full Service Promotie Hospitalitybureau S.M.I.L.E. Promotions.
Case: Fietsverlichtingsactie voor het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Oost Nederland ROV-ON. De effectiviteit van deze promotie schuilde in de creatieve manier waarop mensen werden aangesproken. Na de eerste schrik volgde. Bekijk deze case. Wij werken o.a. Evaluatie en advies. 3527 VX Utrecht.
Horeca vacatures Utrecht Skanna Horeca Uitzendbureau.
Dus ben jij gestopt met je studie en op zoek naar een fulltime baan in de horeca? Of wil je juist naast je studie parttime werken tijdens de leukste events in de regio Utrecht? De vacatures variëren van hostess tot barmedewerker en van opbouw tot catering.
Vacatures bouwens.
Elke dag gaan wij met hart en ziel voor waardevol persoonlijk contact in de service aan de gasten en medewerkers van onze opdrachtgevers. Zo verandert iedere ontvangst in een bijzondere beleving. Functie Opdrachtgever Locatie Uren. Allround Receptionist / Office Assistant. Senior Finance Medewerker. Host / Hostess.
Home.
MME Hospitality, run by two passionate women who have a similar story to mine when we both just started, will host both our clients and models. Thank you Lotte and Marielle, Im sure well be in touch often the next couple of months!

Contacteer ons