Resultaten voor hostess rotterdam vacature

hostess rotterdam vacature
 
Best Working Models Fotomodellen Hostesses.
Onze modellen zorgen voor persoonlijke en creatieve beleving onder uw gasten. Voor Best Working Models geldt Tijd voor Aandacht. Wilt u precies weten wat de mogelijkheden en kosten zijn van het inlenen van modellen en hostessen bij Best Working Models?
Hostess op cruiseterminals BEUQ heeft veel vacatures.
Werkzaamheden op de cruiseterminal bestaan uit het verwelkomen van de passagiers, het helpen met inchecken van de bagage, het ondersteunen bij het invullen van gezondheidsformulieren, het daadwerkelijk inchecken van de passagier tot het begeleiden van groepen passagiers naar het schip toe. Functie-eisen hostess op cruiseterminal. Om als hostess voor ons op de Cruiseterminal in Amsterdam of Rotterdam aan de slag te gaan, ben je voornamelijk beschikbaar in het weekend en beschik je over de volgende hospitality kwaliteiten.:
Bijbaan in Rotterdam Horeca Catering Ho. StudentenVacature.nl.
Op StudentenVacature vind je elke dag nieuwe vacatures in de Horeca Catering Hostess sector in Rotterdam. Bijbanen in de horeca, catering en hostess sector zijn erg populair onder studenten en er is ook veel vraag naar in en rondom Rotterdam.
Hostess vacatures in Rotterdam YoungCapital.
Filters Toepassen Alle filters wissen. Vacatures hostess Rotterdam. Er zijn 4 hostess vacatures in Rotterdam gevonden. Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht! Sorteer op afstand. Sorteer op nieuwste vacatures. Tijd voor een bijbaan waar jij je ambitie kwijt kan.
Bijbaantje Rotterdam ScholierenWerk.nl.
Komt dit je bekend voor? En ben jij op zoek naar uitdagend promotiewerk? Een flexibele bijbaan waarmee je tussen 50 en 70 euro per dag verdient? Dan is deze vacature in Rotterdam je kans! Word scooter postbezorger in Capelle aan den IJssel.
Vacancies Werken bij de Bijenkorf.
Je bent in deze rol dan ook een belangrijke schakel in onze organisatie. Als het visitekaartje van de Bijenkorf draag je bij aan een inspirerende winkelbeleving door het leveren van de best mogelijke service aan onze gasten! Toon volgende 10 vacatures. Wil je geen vacature missen?
Careers The Wax Bar.
Vacature Allround Deskmanager. Heb jij de glimlach? Vacature Store Manager Rotterdam. Ben jij een people manager die van iedere werkdag een positieve dag kan maken? Vacature HR Stagiaire. Vacature Store Manager Den Haag. Kun jij deze uitdaging aan? Vacature Wax Technician.
Hostess Vacatures in de Horeca WerkenindeHoreca.nl.
Werknemers Zoekopdracht Horeca vacatures Hostess Vacatures in de Horeca. Hostess vacatures in de horeca. Onderstaand een overzicht van vacatures voor Horeca Receptioniste, banen, parttime banen en stages. Staat de receptie vacature die je zoekt er nu niet tussen, meld je dan aan voor de gratis email service vacature mail Receptie Horeca, je ontvangt dan nieuw geplaatste vacatures automatisch in je mailbox.

Contacteer ons