Op zoek naar hostess rotterdam vacature?

hostess rotterdam vacature
 
English Hostess-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Trigion 126 reviews Rotterdam. Hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal. Trigion Services biedt jou een leuke parttime bijbaan als Hospitality Host/ Hostess bij een. Facilicom Group 12 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Trigion Vacatures in Rotterdam.
Hostess-vacatures in Rotterdam april 2018 Indeed.nl.
Host / Hostess luchthaven Rotterdam juni t/m december 2018. Trigion 123 reviews Rotterdam. Jij bent de host / hostess die met een hartelijke, vriendelijke en enthousiaste houding de passagiers een warm welkom geeft. Facilicom Group 4 dagen geleden vacature opslaan meer.
Hostess Rotterdam.
Voor alle uiteenlopende vragen kan men bij jou en het facilitaire team terecht. Naast de diverse front-office werkzaamheden zijn jouw werkzaamheden onder anderebr; //p ul liLopen van facilitaire rondes in het gebouw waarbij gelet wordt op orde en netheid/li; liVoorraad beheer en bijbehorende administratie van kantoorartikelen, papier, meubilair, kleding en schoenen/li; liPlanning bijhouden van de vergaderzalen en waar nodig de ruimte aanpassen/li; liVerwerken van uiteenlopende bestellingen/li; liZorgdragen voor de vergaderservice, orde en netheid van zalen, klaarzetten van stoelen en tafels in de juiste opstelling/li; liHet verwerken van de post/li; liOperationele ondersteuning bij diverse evenementen/li; /ul" /. Ik ben werkgever. Hostess Rotterdam via ASA Rotterdam.
Hostess Ahoy Rotterdam? Hostesses van Oranje.
Voor de Ahoy Rotterdam heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Ahoy Rotterdam en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn.
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Hostess vacatures zijn bij ons dagelijkse business. Dat betekent dat we altijd wel hostess vacatures open hebben staan. Laat onderstaande je gegevens en CV achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een passende hostess vacature voor te leggen.
hostess vacatures. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Zeker als host/hostess kan je veel vragen krijgen van bezoekers. Die jij met plezier beantwoordt! hoe moet ik solliciteren op een hostess vacature? Bekijk het bovenstaande lijstje om te zien aan welke eisen je moet voldoen voor een bijbaan als hostess of horecamedewerker.
Hostess werk in Rotterdam: Students 4 Events.
Direct een leuke hostess vacature in Rotterdam kunnen vinden? Je kunt je ook aanmelden bij Students 4 Events door een profiel aan te maken en wij houden je automatisch op de hoogte van alle hostess vacatures in Rotterdam die bij ons binnen komen.
Hostess Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Trigion Services biedt jou een leuke parttime bijbaan als Hospitality Host/ Hostess bij een fantastisch mooi en luxe warenhuis in Rotterdam. Ben je door het lezen van. 11 uur geleden. Aeon Plaza Hotels Holding B.V. Eventueel ervaring met receptiewerk, als hostess of hotelmedewerker is een pre. De Vacature en verantwoordelijkhedenHotel Port is op zoek naar een receptioniste voor 24.

Contacteer ons