Resultaten voor hostess evenementen

hostess evenementen
 
Hostess-vacatures december 2018 Indeed.nl.
Dit bedrijf heeft vacatures voor Hostess. In 55 landen actief 345.000 medewerkers wereldwijd 7000 medewerkers in Nederland Omzet 333 miljoen euro 2017. Zorg dat werkgevers je vinden. Dagelijks zoeken duizenden werkgevers op Indeed.com naar kandidaten zoals jij. Upload je cv. Voor vacatures in België ga je naar Indeed België. Vacatures Blader door bedrijven Bladeren door vacatures Werkgever evenementen Werken bij Indeed Blog Over Indeed Helpcenter.
Acteurs, typetjes, acts maatwerkentertainment improvisatieacteurs.nl.
Hostesses de Dames in Delfts Blauw. Looks Like Michiel de Ruyter. Trouwambtenaar met knipoog. A Christmas Carol kerstverhaal. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring de ideale partner voor al uw acts, typetjes, acteurs op evenementen, congressen, seminar of beurzen.
VIP Hostesses en hosts Mayworks: Mayworks.
VIP hostesses en hosts. Horeca catering personeel. Hostess of Host. VIP Hostesses en hosts. Mayworks VIP Hostesses en hosts. Mayworks helpt u graag bij het vinden van de juiste VIP hostesses of hosts voor uw evenement, beurs, opening, borrel etc.
Hostess voor receptiediensten, hostesses voor de receptie in uw kantoor bouwens.
De hostess op een evenement. Ook tijdens een evenement is de hostess een ideale ondersteunende kracht. Juist tijdens dergelijke belangrijke momenten is het maken van een onuitwisbare eerste indruk zo belangrijk. Onze ervaren event managers bespreken met u de voorbereiding, uitvoering, en afhandeling van het event. Op de dag of avond zelf verzorgen bouwens hosts en hostesses een perfecte ontvangst van uw gasten. Wij verzorgen op evenementen graag ook uw beveiliging, vervoer, en catering.
host, hostess Utrecht Rabobank.
Beleef je veel plezier aan het ontvangen van zakelijke bezoekers? Als hostess ontvang je gasten en bezoekers van Rabobank op het prachtige hoofdkantoor. In de grote ontvangsthal ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een prettig en gastvrij ontvangst voor alle bezoekers en medewerkers. Je ontvangt voornamelijk bezoekers die een afspraak hebben met een medewerker, maar het komt ook voor dat je op evenementen werkt wanneer bijvoorbeeld de Board of Directors internationale bezoekers ontvangt.
Hostess Evenementen vacatures NationaleVacaturebank.nl.
heb jij; 5 jaar ervaring binnen de high-end catering of evenementen cateraar in de Randstad, ben ik op zoek naar een Senior Accountmanager Evenementen de opdrachtgevers, voert onderhandelingen en coördineert het volledige evenement dynamische, jonge en reeds bewezen onderneming met de meest exclusieve high-end evenementen Als Senior Accountmanager Evenementen zul je worden opgenomen in een instelling, creativiteit en ervaring zorg jij voor de meest culinaire evenementen. 51 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Hostess.
Hosts en hostesses Personeel voor evenementen Crewworks Hostess, hostessen, host, gastvrouw, gastheer, gastenontvangst, gastenbegeleiding, hospitality personeel, promotiepersoneel, horecapersoneel.
Personeel voor evenementen Technisch personeel Horeca hospitalitypersoneel Traffic personeel. Hosts en hostesses. De hosts en hostesses van Crewworks zijn zeer breed inzetbaar. Of het nu gaat om standbemanning op een beurs, gastenontvangst en begeleiding tijdens een congres, of om het bemannen van de garderobe, onze hosts en hostesses zijn van alle markten thuis!
Hostesses van Oranje Hostess Service, Receptionistes, Demonstratrices Hostessbureau.
Hostesses van Oranje is continu op zoek naar geschikte nieuwe medewerkers. Beschik jij over relevante hostess ervaring en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Kijk snel verder bij onze hostess vacatures. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.

Contacteer ons