Op zoek naar air hostess vacatures?

air hostess vacatures
 
Stewardess Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Andere benamingen die ook wel eens voorkomen, zijn cabinemedewerker of luchtvaartdienstverlener. Soms werk je niet aan boord van een vliegtuig maar bijvoorbeeld op de luchthaven en help je passagiers voor of na de vlucht. Volg dan een opleiding luchtvaartdienstverlener. Naar opleidingen en vacatures.
Corendon Vacatures.
Wij trachten je binnen twee weken nadat de vacature gesloten is, te contacten in verband met jouw sollicitatie. Acquisitie naar aanleiding van de vacatures, wordt niet op prijs gesteld. Facebook Laat je inspireren op Facebook. Twitter Volg ons op Twitter.
TUI zoekt 260 cabin crew-medewerkers Jobat.be.
In de zomer is het bijvoorbeeld iets meer. Elisabeth Van Lombergen, al drie jaar cabin crew-medewerker. 330 vacatures in totaal. Zoveel vliegtuigpersoneel heeft TUI fly het komende zomerseizoen nodig. Het gaat om 260 cabin crew members op seizoensbasis en om 70 piloten.
TUI Cabin Crew Academy Werken bij TUI Nederland.
Heb je besloten dat je je wilt aanmelden voor de Cabin Crew Academy NL? Je vindt de aanmeld en selectieprocedure op de website van het MBO College Airport. Een intakegesprek en/of toetsen maakt deel uit van de toelatingsprocedure. Recente stage vacatures.
Functie eisen stewardess Eisen stewardess Stewardess worden.
1.90m en gewicht in juiste proportie, in het bezit van een zwemdiploma, Engels goed spreken accent mag en schrijven, bereidheid om in Europa op een basis naar keuze te gaan wonen, goede ogen contactlenzen toegestaan, je moet beschikken over een goede gezondheid vriendelijk zijn en plezier hebben om met mensen om te gaan, liefst ervaring in dienstverlening bv.
Jetairfly.
Na afronding van de basiscursus, krijg je een contract voor bepaalde tijd. Ook biedt Jetairfly speciale contracten aan voor studenten en scholieren die graag in hun vakanties en weekenden willen vliegen. De training vindt dan ook plaats in de schoolvakantie.
Werken bij TUI Nederland Vacatures en Stage.
Vind de baan of stage die bij je past! Selecteer vakgebied Selecteer vakgebied. Marketing en Communicatie. Luchtvaart en Techniek. Stage / Studie. Luchtvaart en Techniek. Administratief medewerker Passagiersrechten. Stage Health Safety and Crisis Management. Capacity Traffic Officer. Toon alle vacatures.
Stewardess-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
1.750 2.050 per maand. Jij hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan in de functie van receptioniste, stewardess / steward, gastvrouw / gastheer, hostess, front office. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Receptel Vacatures in Rotterdam.

Contacteer ons