Meer resultaten voor werken als hostess op beurzen

werken als hostess op beurzen
 
Werken als hostess Hostess bureau Monsterscore Vacatures.
Op deze wijze kun je onze klanten goed ondersteunen als hostess op een beurs of evenement. Inschrijven als hostess? Herken jij je in het profiel dat wij van onze hostess schetsen en ben je geïnteresseerd in werken als hostess, dan nodigen wij jou uit om je aan te melden via ons online inschrijfformulier.
Vacature Host Hostess Promotion Partners.
Ben jij representatief, gastvrij en servicegericht? Voel jij je helemaal thuis op grote beurzen, congressen en evenementen en lijkt het je leuk om als hostsess te werken bij Promotion Partners? Dan zijn we op zoek naar jou! Als ervaren hospitalitybureau verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers representatieve hosts en hostesses op evenementen en beurzen. Je kunt aan de slag als hostess op events als de Masters of LXRY, IBC, ISE en de Woonbeurs, maar ook voor verschillende congressen en seminars in de Jaarbeurs, de Amsterdam RAI en de Doelen.
Hostess Beurs-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Als jij in onze Hostess poule zit, word jij regelmatig gebeld voor een job op de leukste beurzen en evenementen. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Working RebelZ Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Working Rebelz.
Hostess inzetten in Jaarbeurs Utrecht? Hostesses van Oranje.
Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Jaarbeurs Utrecht naar: 020-5800990 of info@hostessesvanoranje.nl. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars. Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie. Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties. Op zoek naar hostesswerk?
Hospitality en promotievacatures Heel Nederland Promotion Partners.
Leads genereren en traffic verzorgen naar de stand op beurzen en evenementen. Transfers vanaf Schiphol voor internationale congresbezoekers. Brand awareness creëren voor internationale opdrachtgevers. Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe talenten voor onze hospitality en promotie opdrachtgevers. Werken voor ons betekent werken in een organisatie met een groot klantenbestand; van de RAI Amsterdam en Utrecht Jaarbeurs tot aan Volvo Nederland, Pernod Ricard en AH To Go! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of reageer op één van onderstaande hostess of promotievacatures. Wie zoeken wij? Om aan de slag te gaan als host/hostess of promotor is het belangrijk dat jij weet wat gastvrijheid is.
Hostess Beurzen Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Voor dat je start als Hostess doorloop je een. 19 dagen geleden. Hospitality Heroes Amsterdam. Evenementen, popconcerten, dance-events, beurzen, het kan allemaal! Wij bieden verschillende vacatures aan, van hostess, tot chef kok, tot werken op events. Direct solliciteren via Vacatures.nl.
Hostess Ahoy Rotterdam? Hostesses van Oranje.
Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Ahoy Rotterdam naar: 31 020 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars. Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie. Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties. Op zoek naar hostesswerk?
Vacatures Holland Hostess Service.
Deze klussen variëren van beurzen, congressen en evenementen tot het werken op Schiphol. De samenwerking met andere hostesses is super. Vaak sta je op meerdere klussen met dezelfde hostesses ingepland. Dit zorgt voor een fijn teamgevoel." Holland" Hostess Service is een top hostessbureau met een hoog hospitality gehalte. Ik werk met veel leuke collega's' die allemaal verantwoordelijk zijn, collegiaal en zeer gezellig. Je merkt gewoon dat Holland Hostess Service staat voor kwaliteit voor zowel de gastvrijheid als de hostesses.

Contacteer ons