Meer resultaten voor werken als hostess op beurzen

werken als hostess op beurzen
 
Een hostess of model op uw beurs stand wat levert dat op.
Maar een hostess of model doet meer. Want wanneer alle medewerkers van het bedrijf in gesprek zijn ook op beurzen heb je piekuren! zorgt de hostess of het promotiemodel voor een hapje en een drankje. En voert een gesprek met de potentiële klant om deze op de stand te houden. Totdat één van de medewerkers van het bedrijf weer vrij is. En mocht dit een keer iets te lang duren dan vraagt de hostess om de contactgegevens en peilt ze het interesse gebied. Zodat deze lead na de beurs alsnog wordt teruggebeld door iemand van het bedrijf. Klinkt simpel toch? Toch zie ik vaak stands waarbij ik denkhadden zij nu maar een paar mooie en goed getrainde hostesses of modellen op hun stand staan. Als ik daar dan met de beursmanager over spreek hoor ik vaak; Ja, maar het budget was op.
Hostess: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Lees de functieomschrijving. De hostess is het aanspreekpunt voor mensen op publieke aangelegenheden als evenementen, congressen en/of beurzen. De hostess ontvangt gasten, maakt deze wegwijs en beantwoordt eventuele vragen. Verder kan de hostess ingezet worden voor aanvullende taken zoals horecawerkzaamheden, het bijhouden van de absentenlijst en/of het maken en uitdelen van badges. Tevens kan de hostess werken voor een reisorganisatie.
Hostess of gastvrouw inhuren evenement of beurs Beursbemanning.
Wij werken met ervaren hostesses, het zijn gedreven promotiedames en heren met een doeltreffende attitude. Zij zijn flexibel zowel in uren als in het werkgebied. Hostesses inhuren via Beursbemanning kan door heel het land. Het uurtarief van een hostess is afhankelijk van de opdracht. Neem contact met ons op voor meer informatie en het aanvragen van een offerte. Hostesses kunnen worden ingezet op beurzen, congressen, openingen en andere feestelijke evenementen ter promotie van uw onderneming.
Hostess vacatures Hospitality Heroes.
Hostess op verschillende plekken in Amsterdam, Utrecht en Huizen. Door te reageren op de vacature als hostess kun je op verschillende locaties in Amsterdam, Utrecht of Huizen werken. Zo kun je in een restaurant werken, maar ook op events, feesten én beurzen.
Hostess Evenementen vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Als hostess ben jij hét aanspreekpunt voor onze gasten. Hospitality zit in jouw DNA en je heb daarom aandacht voor de kleine details. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor een goede eerste indruk en zet je graag n. Gisteren geplaatst 36 40 uur MBO Schoonmaker evenementen. Draag jij er aan bij dat het achter de schermen van een kunstbeurs alles schoon blijft en goed verloopt? Wij zijn op zoek naar echte aanpakkers, sjouwers van Je kunt veel uren werken en na de kunstbeurs lopen de evenementen. 18 dagen geleden geplaatst 24 uur MBO Schoonmaker evenementen. Wil jij graag wat bijverdienen en ons team versterken tijdens de grootste internationale kunstbeurs van de wereld? In het MECC Maastricht zijn we op zoek naar medewerkers die ons team van 22 februari t/m 1 april komen versterke. 18 dagen geleden geplaatst 24 uur MBO Elektromonteur evenementen. Just Flex BV. Altijd al willen werken als Elektromonteur in de evenementenindu Voor elk evenement regel jij de stroominfrastructuur en zorg je voor de verantwoordelijk voor de energievoorziening van beurzen, congressen en evenementen.
Hostessbureau Jaarbeurs Utrecht Auxilium is de preferred supplier.
Aan de hand van de door u gestelde criteria maken wij een selectie van dames/heren die aan uw profiel voldoet. Beurzen en congressen impliceren vaak lange dagen en zere voeten. Ondanks deze ongemakken zullen onze beursmedewerkers toch altijd vriendelijk blijven en ervoor zorgdragen dat het uw klanten aan niets ontbreekt. Onze beursmedewerkers zien een stresssituatie als een uitdaging die zij altijd aangaan met een stralende glimlach en een vriendelijk woord. Kortom energiek en enthousiast! Precies wat u van een hostessbureau Jaarbeurs Utrecht als Auxilium mag verwachten! HOSTESS TRAVEL SERVICES. Een eerste indruk is vaak onuitwisbaar. Des te belangrijker is dat een eerste contact voor een onuitwisbare herinnering zorgdraagt. Onze host en hostessen van onze travel service realiseren zich dit terdege. Zij zijn vaak het allereerste contact waarmee buitenlandse gasten te maken krijgen. Als ambassadeur van uw bedrijf, merk of product. Op verschillende locaties als cruise terminals, Schiphol, evenementen en hotels staan onze gastdames en gastheren klaar om uw gasten te ontvangen en te begeleiden.
Hostess Vacatures Vacatures.nl.
Jouw taken als sprankelende hostess op deze prachtlocatie je bent het visitekaartje van het bedrijf en eerste aanspreekpunt voor bezoekers ontvangst van bezoekers en. Bijbaan nachthost of hostess Amsterdam. En lijkt de positie van horeca host of hostess jou iets.
Hostess Beurs-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Host / hostess door heel Nederland. Werken als host of hostess op beurzen of andere evenementen bied je de mogelijkheid om in contact te komen met verschillende soorten mensen tijdens de uitvoering van verschillende taken. 21 dagen geleden vacature opslaan meer.

Contacteer ons