Meer resultaten voor werken als hostess op beurzen

werken als hostess op beurzen
 
Hostes beurzen vacatures 838 actuele jobs voor Hostes beurzen Jooble.
RECEPTIONISTE NL/FR vereist. Ben jij een geboren host/ hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. 6 dagen geleden. Event Manager Beurzen O180366.
Hostess Vacatures Vacatures.nl.
Security Hostess Botlek in Rotterdam. Kom werken als Security Hostess bij Securitas. Naast de receptie werkzaamheden zal je ook beveiligingswerkzaamheden verrichten. Met passie en deskundigheid weet jij. Blijf op de hoogte van de nieuwste Hostess vacatures! Blijf op de hoogte.
Hostess Beurs-vacatures december 2018 Indeed.nl.
Wie weet ben jij het nieuwe gezicht van Streetmodels en sta je binnenkort al op een gave beurs te werken. Gesponsord vacature opslaan. Hostess op toffe evenenementen. VIP Models / Holland Hostess Service. Het ondersteunen van stands en merken op beurzen en evenementen. Wacht dan niet langer en solliciteer direct als hostess bij Holland Hostess Service.
1.000 vacatures voor Hostess LinkedIn.
Werken als host of hostess op beurzen bied je de mogelijkheid om in contact te komen met verschillende soorten mensen voor de uitvoering nl.jooble.org. Amsterdam, NL Meer vacatures voor Amsterdam. If the answers are yes then were looking for you!
Hostess vacatures Hospitality Heroes.
Hostess op verschillende plekken in Amsterdam en Utrecht. Door te reageren op de vacature als hostess kun je op verschillende locaties in Amsterdam of Utrecht werken. Zo kun je in een restaurant werken, maar ook op events, feesten én beurzen.
Hostess vacatures voor werk of bijbaan als Hostesse.
Ben je op zoek naar hostess werk of bijbaan als hostess? Op deze pagina vindt je onze hostess vacatures en eisen die nodig zijn om een hostess te kunnen worden. Hostess Models is op zoek naar hostesses die graag willen werken op evenement en beurzen.
Vacature hospitality Host en hostess werk.
Brandwise is de vaste leverancier van hosts en hostessen voor zakelijke congressen, beurzen en events in de RAI Amsterdam. Als gastheer of gastvrouw kun je hier verschillende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan registratie werkzaamheden, VIP service en room assistentie. Het werkaanbod is erg flexibel. Host en hostess werk is dus uitermate geschikt als studenten bijbaan! Functie eisen host en hostess werk. Je bent een ster in het ontvangen van gasten en maakt graag een praatje.; Je spreekt vloeiend Nederlands en stelt je representatief op.; Het spreken van Engels op zakelijk niveau is voor jou geen probleem.; Overige talen zijn een pré.; Relevante werkervaring is een pré.; Het is voor jou geen probleem om vanaf 0630: op locatie te zijn. Wie is Brandwise. Brandwise is een toonaangevend field marketing bureau. Wij werken voor absolute A-merken en brengen deze tot leven door middel van aansprekende acties.
Waar kun je als hostess werken? Hostessbureau.
Als hostess kun je op meerdere plekken werken en dat maakt het juist zo leuk. Wil jij weten waar je als hostess kunt werken? Lees dan verder. Ga snel naar. Werken op beurzen. Als hostess wordt je vaak ingezet op beurzen.

Contacteer ons