Meer resultaten voor werken als hostess op beurzen

werken als hostess op beurzen
 
Bijbaan nodig? Werken als Hostess op beurzen! StudentenWerk.nl.
Werken als Hostess op beurzen! Landelijk Marketing vacatures Toerisme vacatures Horeca vacatures Sales vacatures Parttime overdag Avondwerk Weekendwerk Vakantiewerk MBO HBO Universiteit. Wil jij naast je studie werken op verschillende evenementen en beurzen? Students 4 Events is een projectbureau voor studenten die willen werken op evenementen en beurzen.
Hostess Beurs-vacatures in Amsterdam juli 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Working RebelZ Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Working Rebelz. Hostess werk: meld je aan voor de hostess poule. Working RebelZ Amsterdam. Als jij in onze Hostess poule zit, word jij regelmatig gebeld voor een job op de leukste beurzen en evenementen.
Hostess Beurs-vacatures juni 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor StudentJob Vacatures in Amersfoort. Lees meer over werken bij Studentjob. Hostess werk: meld je aan voor de hostess poule. Working RebelZ Amsterdam. Als jij in onze Hostess poule zit, word jij regelmatig gebeld voor een job op de leukste beurzen en evenementen.
Werken als hostess Hostess bureau Monsterscore Vacatures.
Op deze wijze kun je onze klanten goed ondersteunen als hostess op een beurs of evenement. Inschrijven als hostess? Herken jij je in het profiel dat wij van onze hostess schetsen en ben je geïnteresseerd in werken als hostess, dan nodigen wij jou uit om je aan te melden via ons online inschrijfformulier.
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Promotion Partners is van origine een hostess bureau. Wij zetten representatieve hostesses en hosts in bij beurzen, congressen, seminars, events en feestelijke openingen. Klanten zijn bijvoorbeeld MCI/Ovation, Volvo, Canon Europe en Masters of LXRY. Qua werklocaties kun je denken aan de Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht, Ahoy in Rotterdam en nog veel meer evenementenlocaties. PP hostesses op een event van FCN. Het werk als gastvrouw of heer bestaat o.a.
Hostess Beurzen Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Wat wij bieden Je krijgt een toffe baan als freelance promotiemedewerker of hostess. Verdienen als promotiemedewerker of hostess? Als promotiemedewerker/ hostess verdien. 30 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Hostess Beurzen vacatures in Amsterdam! Blijf op de hoogte.
Wil jij als hostess gaan werken bij Beaumonde Hospitality? Meld je aan!
bruiloften, beurzen, personeelsfeesten, recepties, klantenborrels, congressen en andere exclusieve evenementen. Werken als promotor van producten. Als promotor van Beaumonde Hospitality kan je voor diverse activiteiten ingezet worden. Je kan hierbij denken aan promotionele activiteiten, winkelondersteuning en als Brand Ambassadors. Werken als horecamedewerker. Als host of hostess met hoogwaardige horeca skills, ben je van harte welkom. Wij hebben leuke events en opdrachten waarbij wij op zoek zijn naar jou.
Hostess inzetten in Jaarbeurs Utrecht? Hostesses van Oranje.
Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Jaarbeurs Utrecht naar: 020-5800990 of info@hostessesvanoranje.nl. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars. Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie. Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties. Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures. Beurzen in Jaarbeurs Utrecht.

Contacteer ons