Zoeken naar vacature hostess amsterdam

vacature hostess amsterdam
 
Parttime job as hostess at Bijenkorf Amsterdam StudentenWerk.nl.
Vacature Sales Advisor voor de nieuwste en hipste smartphones. KPN zoekt parttime verkoper Lelystad 20 uur. Word verkoopmedewerker bij KPN in regio Amsterdam 10-24 uur. Assistent Shopmanager T-Mobile Amsterdam Kinkerstraat 32-38 uur. Parttime job as hostess at Bijenkorf Amsterdam. Amsterdam Parttime overdag HBO Universiteit.
Hostess vacatures in een hotel.
Versterk binnenkort het team van één van deze hotels of vele andere hotels in Amsterdam, Den Haag, Maastricht of andere plaatsen. Tussen alle hostess vacatures staan verschillende functies met diverse verantwoordelijkheden. Als hostess ben je het visitekaartje van het hotel. Andere benamingen voor deze functie zijn food and beverage waiter, bediening en front offfice host. Het verschil tussen deze functies zijn vaak de taken die je als hostess krijgt toegewezen. Als hostess of front office host is het belangrijk dat je de gasten gastvrij ontvangt. Deze functie heeft veel overeenkomsten met de functie receptionist of front office medewerker. Als food and beverage waiter of bediening ontvang je gasten, maar ben je ook meer betrokken bij het verloop van hun verdere verblijf. Per hostess vacature zijn de taken anders.
Hostess fulltime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
27 dagen geleden geplaatst 24 32 uur MBO Gastvrouw/Receptioniste m/v voor A-Point Amsterdam Zuid-Oost! Spirit Hosting en Promotions. Spirit Hosting Promotions is voor A-Point Amsterdam op zoek naar e Wat Spirit betreft is de juiste host of hostess van cruciaal belang.
Vacatures voor Host Hostess in Amsterdam Glassdoor.nl.
Host/Hostess meer informatie over de vacature strongHost/strong/strongHostess/strong of solliciteer online op de vacature strongHost/strong/strongHostess/strong. meer informatie over de vacature Host / Hostess of solliciteer online op de vacature Host / Hostess. opdrachtgever in Amsterdam Amstel zijn we op zoek naar een Host / Hostess.
Host Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Wat is de kans op een mooiere vacature in Almere? Daar krijg je heel wat voor terug. Host / Hostess Parttime Amsterdam. Description Wij zijn voor een universiteit in Amsterdam op zoek naar een Host /Hostess. Als Host / Hostess werk je op een vaste locatie en geef je bezoekers een warm welkom.
Host-vacatures in Amsterdam mei 2018 Indeed.nl.
Horeca-ervaring en ervaring met de rol van host; Als host ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Culturele Vacatures 12 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Waag Vacatures in Amsterdam. Host of Hostess in een museum in Amsterdam.
Hostess Amsterdam Rai? Hostesses van Oranje.
Voor de Amsterdam RAI heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Amsterdam RAI en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn.
Spirit Hospitality Services.
Faces By Spirit. Een opvallende hostess bij een winkelopening, een topgastvrouw bij een chique diner of een markante host bij een flamboyant feest. FASHIONWEEK Dit jaar vond de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam weer plaats in de Westergasfabriek, van 26 t/m 29 januari.

Contacteer ons