Meer resultaten voor hostess vacatures utrecht

hostess vacatures utrecht
 
Bijbaan in Utrecht Horeca Catering Host. StudentenVacature.nl.
Hostess, parttime in Amsterdam en Utrecht. Locatie: Amsterdam en Utrecht. Wanneer je voor de vergaderlocaties aan de slag gaat dan zal. Zoek jij een bijbaan in Utrecht? Elke dag vind je nieuwe vacatures in de Horeca Catering Hostess sector in Utrecht.
Hospitality en promotievacatures Heel Nederland Promotion Partners.
Werken voor ons betekent werken in een organisatie met een groot klantenbestand; van de RAI Amsterdam en Utrecht Jaarbeurs tot aan Volvo Nederland, Pernod Ricard en AH To Go! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of reageer op één van onderstaande hostess of promotievacatures.
Hostess Vacatures in Zeist Vacatures.nl.
Hostess in Zeist Vacatures 1 10 van 15. Gastvrouw / Gastheer / Hostess Receptel Utrecht 17 uur. USG People Utrecht. Een opleiding in de richting Hotelschool / Facilitaire Dienstverlening / Stewardess / Luchtvaartdienstverlening / Receptionist is een pr. Wij zijn gespecialiseerd in het. Stage: secretarieel / hostess Utrecht.
Hostess inzetten in Jaarbeurs Utrecht? Hostesses van Oranje.
Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Jaarbeurs Utrecht naar: 020-5800990 of info@hostessesvanoranje.nl. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars. Receptionistes voor tijdelijke of permanente bemanning van uw receptie. Demonstratice voor productpresentaties en cosmetica promoties. Op zoek naar hostesswerk? Bekijk onze hostess vacatures.
Gastvrouw Vacatures in Utrecht Vacatures.nl.
Blijf op de hoogte van de nieuwste Gastvrouw vacatures in Utrecht! Blijf op de hoogte. Je kunt dit op ieder moment stopzetten. Privacy en voorwaarden. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Gastvrouw in Utrecht direct per e-mail.
Host-vacatures in Utrecht provincie mei 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor HNK Vacatures in Utrecht Binnenstad. Security Host Utrecht. VMB Security Services B.V. Security Hostess m/v 60-144 uur per 4 weken in Utrecht Ben je op zoek naar een parttime baan voor 60-144 uur per vier-weken-periode in de beveiliging.
Team Kronenburg 1.250 Hostess in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam Kronenburg.nl.
Als jij in ons team past dan kun je op dit moment aan de slag als host of hostess in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Bijvoorbeeld bij de musical Soldaat van Oranje, op een stand tijdens een beurs in de Jaarbeurs, bij de introductie van een nieuw model auto, bij een congres in het World Forum of in de RAI.
Bijbaan Utrecht: Bijbaan Utrecht: Hostess 1127, p.u.
Werk in een groot studententeam. Flexibele bijbaan in regio Utrecht. Een bijbaan voor op je cv. Werken binnen een SUSA studententeam betekent.: Flexibele werktijden: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten. Gemak: alles online regelen. Ideale combi: perfect te combineren met je studie en andere sportactiviteiten. Als Hostess kom je te werken in een groot studententeam, waarbij je gasten gaat verwelkomen en begeleiden. Dat allemaal in een supermooie werkomgeving. We zoeken een grote groep studenten, zowel mannen als vrouwen, dus waar wacht je nog op! Je bent een HBO of WO-student. Je hebt een open uitstraling. Je bent communicatief zeer vaardig. Je hebt een klantvriendelijke instelling. 1127, per uur. Werktijden en beschikbaarheid. Plan je eigen uren flexibel in van maandag tot en met vrijdag tussen 0800: en 1700: uur. Ook in het weekend kun je werken op zaterdag tussen 0800: en 1700: uur. Deze vacature staat momenteel niet open. SUSA heeft genoeg andere vacatures beschikbaar.

Contacteer ons