Op zoek naar hostess buitenland vacatures?

hostess buitenland vacatures
 
Reisleiding Thomas Cook. ANVR. SGR. Calamiteitenfonds.
Je treedt als reisleider hostess in dienst van Thomas Cook In Destination Management iDM, de grootste Europese service organisatie in de toeristische sector. Onze reisleiding is op de vakantiebestemmingen het visitekaartje van onze organisatie. Als reisleider ben je het aanspreekpunt voor onze gasten en bezorg je hen een zorgeloze vakantie. Wij bieden jou een interessante en uitdagende baan, binnen een gezonde en sterke internationale organisatie. Heb je een passie voor toerisme, wil je alles in het werk stellen om de gasten te ontzorgen en heb je belangstelling voor werken in het buitenland? Jaarlijks hebben wij meerdere nieuwe collegas nodig. Uiteraard spreek je vloeiend Nederlands, Engels en zo mogelijk ook Frans of Duits. Voor meer informatie over banen in het buitenland kijk je op careers.thomascook.com. Hier kun je nu solliciteren op de vacatures voor het volgende zomerseizoen.
TOP-Recreatie Het leukste vakantiewerk is animatiewerk.
Je gaat stagelopen op een vakantiepark in Nederland of bij een organisatie voor één-oudervakanties in het buitenland, waar je samen met je team het complete animatieprogramma verzorgt. Kijk bij vacatures welke medewerkers er op dit moment gezocht worden! Jouw sollicitatieprocedure verloopt hetzelfde als van de animatiemedewerkers.
European Leisure Jobs Recreatiebanen in heel Europa.
Vacatures per land. Onderhoud Techniek Vacatures. Wat bieden we jou? Werken in het buitenland. European Leisure Jobs. Werken bij European Leisure Jobs. Het grootste aanbod van vacatures in de Europese recreatiebranche. Vakantiebanen, seizoensbanen, stages en vast werk in heel Europa.
Hoeveel verdien je op een cruiseschip? Vacature.com.
Om alle vacatures in te vullen, hebben zij jaarlijks zon 11.000 nieuwe werknemers nodig. Voor de totale cruise-industrie gaat het om zon 25.000 tot 30.000 vacatures per jaar. Jobs op een cruiseschip. Martijn Eisinga werkt als HR recruiter voor diverse vijfsterren cruisemaatschappijen zoals o.a.
Vacatures Selectcampjobs.
Ben jij technisch onderlegd en heb jij er altijd al van gedroomd om een langere tijd in het buitenland te werken? Als teamleider geef jij leiding aan twee tot vijf campingmedewerkers op één van onze topcampings in Italië, Frankrijk of Spanje.
Laurentius College.
Front office medewerker bij Hotel Aloft Abu Dhabi Ik kan het iedereen aanraden om in het buitenland stage te lopen. MBO 4 Student Hotel Eventmanagement. Front office medewerker bij Van der Valk Hotel Tiel Ik heb het erg naar mijn zin gehad en na 5.
Renée's' droom komt uit: Voor Sunweb als hostess in Spanje.
Terug naar Vorige pagina Voor Sunweb als hostess in Spanje. Toerismestudente Renée Heij wil graag hostess worden en koos voor de mbo4-opleiding Stewardess Receptioniste Hostess. Het is heerlijk om in het buitenland te zijn en met mensen te werken. Natuurlijk ging Renée voor een stage als standplaatshostess.
Holidayjob Vakantiewerk in het buitenland! Solliciteer direct met je CV.
Veel gestelde vragen. Albufeira Portugal Aruba Bonaire Bulgarije Curaçao Caraiben Frankrijk Griekenland Hongarije Italië Malta Oostenrijk Spanje Turkije. Animatieteam Berpersoneel Bediening DJ of MC Propper Reisleider Restaurant/ snackbar. Copyright 2018 Holidayjob.nl. Internationale vacatures Tijdelijk werken in het buitenland Vacatures buitenland Vakantiebaan Zomerbaan.

Contacteer ons