Op zoek naar hostess RAI?

hostess RAI
 
Ga van 10 tot en met 19 september aan de slag als host of hostess in de RAI in Amsterdam.
Zoek naar jouw ideale baan in 2976 beschikbare vacatures. Ga van 10 tot en met 19 september aan de slag als host of hostess in de RAI in Amsterdam. Van 10 tot en met 19 september 2018 vindt in de Amsterdam RAI de IBC beurs plaats.
Hostess RAI Amsterdam HostessModels.
Kijk op onze site om te zien wat deze locaties precies zijn. Hostess voor in de RAI. Heeft u interesse in onze hostesses voor in de RAI? Neem dan contact met ons op zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opstellen.
Hostess RAI VeldMark.
De RAI in Amsterdam is dé locatie in Nederland voor beurzen en evenementen waar u een hostess RAI kan inzetten. Denk aan beurzen zoals de Huishoudbeurs, Negen maandenbeurs en Woonbeurs, maar ook grote dansfeesten en andere evenementen vinden bij de RAI plaats.
Hostesses inzetten in Rai Amsterdam? Hostessbureau Monsterscore Beurs Evenement Congres.
Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in RAI Amsterdam hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses. Vraag naar de voorwaarden bij het aanvragen van een offerte voor uw hostess in de RAI Amsterdam. Bekende beurzen en evenementen in Rai Amsterdam.
Met spoed Hostess gezocht voor Amsterdam RAI!
Met spoed Hostess gezocht voor Amsterdam RAI! Voor een beurs in de RAI zijn wij op zoek naar een Hostess met ervaring. Ben jij aankomende dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur beschikbaar? Dan zoeken wij jou! Voor de ISE beurs die volgende week in de RAI plaatsvindt, zoeken wij een spontane commerciële Hostess.
Hostess International Broadcasting Convention IBC RAI Amsterdam Kronenburg.nl.
Kronenburg is al ruim 26 jaar actief in de RAI, en ook dit jaar staan onze hosts en hostesses op diverse stands tijdens de IBC, PAN, Provada, VTWonendesignbeurs en Aquatech. En daar zijn we trots op! Dus als u op zoekt bent naar een sprankelende Hostess of Host voor uw stand of event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager of een fris enthousiast Promotieteam?
Hostess RAI Sold.nl.
Zo kan een hostess RAI ingezet worden om mensen gastvrij en vriendelijk te ontvangen op beurzen in de Amsterdam RAI. Een hostess RAI van Sold! is door veel ervaring en goede training de juiste keus om als eerste gezicht van een beurs in te zetten in de RAI.
Hostess-vacatures in Amsterdam RAI oktober 2018 Indeed.nl.
Plaats je cv Inloggen.: functie, trefwoorden of bedrijf. plaats, provincie of postcode. vacatures voor Hostess in Amsterdam RAI. Mijn recente zoekopdrachten. Gastvrouw Groningen provincie. Verpleegkundige Zzp Er. Manager Marketing Communicatie Amsterdam. Partou Kinderopvang Amsterdam-Zuidoost. Gastvrouw Hostess Amsterdam. Hostess Host Schiphol.

Contacteer ons