Resultaten voor hostess RAI

hostess RAI
 
Aan het werk bij RAI Amsterdam als keukenhulp Vacatures JMW Horeca Uitzendbureau.
flexibele barista, vakkundige koffiespecialisten, barista's' voor events. gastvrije ontvangst, hostess events, gastvrouw, gastheer, hostess retail. manager horeca, bedrijfscatering, evenementen, hotellerie, banqueting, partycatering, retail. Werken bij JMW. Werken voor JMW. Werken in de Bediening. Werken in de Keuken. Werken als Barista. Werken als Cateringmedewerker. Werken als Manager. Werken bij JMW. Werken met JMW. Hospitality op maat. Werken bij JMW. Aan het werk bij RAI Amsterdam als keukenhulp.
Hostess RAI Sold.nl.
Zo kan een hostess RAI ingezet worden om mensen gastvrij en vriendelijk te ontvangen op beurzen in de Amsterdam RAI. Een hostess RAI van Sold! is door veel ervaring en goede training de juiste keus om als eerste gezicht van een beurs in te zetten in de RAI.
Hostesses Hosts Stella Agency Utrecht Amsterdam.
In onze eigen Stella Academy worden onze hosts en hostesses getraind om op het allerhoogste niveau en in alle branches te kunnen werken. De zakelijke dienstverlening, financiƫle wereld, reisorganisaties, de luchtvaart, de sportwereld en de horeca om maar eens wat sectoren te noemen; wij hebben de juiste mensen voor u.
Hostess op beurzen, congressen, seminars, V.I.P. begeleiding, ontvangsten en dealerdagen.
XL Hostess Uitzendbureau. Uw specialist in de werving selectie van Hostesses! Werken als Hostess? Wij zijn actief in geheel Nederland. Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier. IBC beurs, Amsterdam Rai. Woonbeurs, Amsterdam Rai. Miljonairs Fair, Amsterdam Rai. Autobeurs, Amsterdam Rai.
Hostess Amsterdam Hostessbureau.
Jij bent altijd klantvriendelijk en weet precies hoe je op de doelgroep af moet stappen. Onze hostessen op Hostess campagnes in de RAI worden van te voren altijd uitgebreid gebriefd door Hostessbureau en de klant. Met deze informatie kun jij de eerste vragen van de klant beantwoorden.
Kom werken als hostess op een leuke beurs in de Rai van 2 t/m 7 oktober in Amsterdam.
Kom werken als hostess op een leuke beurs in de Rai van 2 t/m 7 oktober in Amsterdam. Ben je iemand die graag onder de mensen is? Heb je daarnaast zin om op een leuke beurs te werken en een mooie ervaring op te doen?
Werken Bij RAI Amsterdam.
Werken bij RAI Amsterdam. Meld je hier ook aan voor de vacaturemelding. Dan houden we je steeds op de hoogte van de nieuwste vacatures. Vragen en contact. Neem contact op met onze recruiters via. 2018 RAI Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.
Hostess bijbaan tijdens ISSA/INTERCLEAN beurs in Rai Amsterdam: Students 4 Events.
Zie jij het wel zitten om te werken op ISSA/INTERCLEAN beurs in Rai Amsterdam? Reageer dan snel op deze hostess bijbaan door op onderstaande button te klikken of jouw cv met foto te mailen naar Marijn Straatman via m.straatman@superstaff.nl. Solliciteer nu Vacaturenummer 4555.

Contacteer ons