Meer resultaten voor gastvrouw hostess vacatures

gastvrouw hostess vacatures
 
Professionele gastvrouw/gastvrouwen bij een landelijk werkend hostessbureau Holland Hostess Service.
Holland Hostess Service. Holland Hostess Service is een professioneel hostessbureau voor al uw congressen, beurzen en evenementen. Onze gastdames, gastvrouwen en hostesses zijn u graag van dienst. Team Holland Hostess Service. Horeca en Catering. Feesten en ontvangst. Bekijk onze hostess vacatures.
Vacature hospitality Host en hostess werk.
Naast promotiewerk brengen wij producten ook onder de aandacht met sampling, sales en merchandising. Als gastheer of gastvrouw van Brandwise vorm jij dus het gezicht van deze merken en maak je het verschil door je energieke en enthousiaste inzet. Wat de vacature hospitality jou kan bieden. Flexibel werkaanbod, mogelijkheid om veel en vaak te werken.; Marktconform salaris, doorbetaalde pauzes en betaalde trainingen.; Indien van toepassing een reiskostenvergoeding en/of reistijdvergoeding.; Ook uitermate geschikt voor studenten. Solliciteer direct op vacature hospitality. Ben jij van mening dat de vacature hospitality perfect bij jou past? Klik dan op onderstaande sollicitatieknop en stuur ons je motivatie en cv. Meer weten over host en hostess werk bij Brandwise? Neem dan per e-mail contact op met Delina Kitanov via delina@werkenbijbrandwise.nl. Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig.
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
PP hostesses op een event van FCN. Het werk als gastvrouw of heer bestaat o.a. uit het ontvangen, begeleiden en assisteren en placeren van de gasten. Afhankelijk van de opdrachtgever verschaf je ook productinformatie, ga je leads verzamelen of extra traffic naar de stand verzorgen. Het kan ook voorkomen dat je internationale gasten van congressen een transfer geeft. Je verwelkomt en begeleidt de gasten dan direct vanaf de gate op Schiphol naar het hotel of evenement. Hosts en hostess vacatures bij Promotion Partners.
Team Kronenburg 1.250 Hostess in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam Kronenburg.nl.
Als jij in ons team past dan kun je op dit moment aan de slag als host of hostess in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Bijvoorbeeld bij de musical Soldaat van Oranje, op een stand tijdens een beurs in de Jaarbeurs, bij de introductie van een nieuw model auto, bij een congres in het World Forum of in de RAI.
Hostesswerk, hostess vacatures, werken al host, gastvrouw, bijbaan parttime hostesses werk baan.
De meeste vacatures van XL Hostess Uitzendbureau staan op Studentenvacature.nl Schrijf je online in op StudentenVacature.NL en wordt op de hoogte gehouden van al onze hostess vacatures op evenementen, feesten en partijen. Werken als hostess of gastheer in de functie van.:
vacatures.
Houd jij je hoofd koel terwijl je een hartelijk welkom biedt aan je team en onze gasten? Zet dan in op de baan van Floormanager Food Beverage bij Holland Casino. Blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures. Front office en Back office.
Werken bij Jaarbeurs.
Vind je het leuk om op een plek te werken waar altijd wat te beleven valt, mensen elkaar ontmoeten en waar geen dag hetzelfde is? Voor harde werkers die onderdeel willen uitmaken van een enthousiast team en Jaarbeurs, met al haar bezoekers, een leuke plek lijken.
Buitenbeeld Het professionele en flexibele hostess bureau.
Daarnaast houden ze het productieschema nauwlettend in de gaten, zorgen ze er voor dat de artiest zich in alle rust kan voorbereiden op het optreden en dat de opnameleider de artiest op de afgesproken tijd op de b├╝hne / vloer heeft.

Contacteer ons