Op zoek naar gastvrouw hostess vacatures?

gastvrouw hostess vacatures
 
Professionele gastvrouw/gastvrouwen bij een landelijk werkend hostessbureau Holland Hostess Service.
Holland Hostess Service. Holland Hostess Service is een professioneel hostessbureau voor al uw congressen, beurzen en evenementen. Onze gastdames, gastvrouwen en hostesses zijn u graag van dienst. Team Holland Hostess Service. Horeca en Catering. Feesten en ontvangst. Bekijk onze hostess vacatures.
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
PP hostesses op een event van FCN. Het werk als gastvrouw of heer bestaat o.a. uit het ontvangen, begeleiden en assisteren en placeren van de gasten. Afhankelijk van de opdrachtgever verschaf je ook productinformatie, ga je leads verzamelen of extra traffic naar de stand verzorgen. Het kan ook voorkomen dat je internationale gasten van congressen een transfer geeft. Je verwelkomt en begeleidt de gasten dan direct vanaf de gate op Schiphol naar het hotel of evenement. Hosts en hostess vacatures bij Promotion Partners.
Home First Choice Gastvrouwen voor TV, beurzen, events uitvaart.
Voor beurzen, evenementen en congressen. Onze hostesses staan altijd klaar voor een warm onthaal. Met liefde brengen ze een kopje koffie en serveren ze hapjes. Ook registreren zij desgewenst bezoekers en ontvangen ze gasten. Vanzelfsprekend dragen onze hostesses passende kleding.
Hostesswerk, hostess vacatures, werken al host, gastvrouw, bijbaan parttime hostesses werk baan.
De meeste vacatures van XL Hostess Uitzendbureau staan op Studentenvacature.nl Schrijf je online in op StudentenVacature.NL en wordt op de hoogte gehouden van al onze hostess vacatures op evenementen, feesten en partijen. Werken als hostess of gastheer in de functie van.:
vacatures.
Houd jij je hoofd koel terwijl je een hartelijk welkom biedt aan je team en onze gasten? Zet dan in op de baan van Shiftleader Speelautomaten bij Holland Casino. Bekijk hier onze bijbanen bij Adecco uitzendbureau. Blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures.
Vacatures in het buitenland Grenzelooswerk. S-Standard. S-Standard.
Kies bijvoorbeeld voor een vacature in het buitenland om als vrijwilliger, in de vakantie of vast te gaan werken in het buitenland. Iedereen is welkom om te solliciteren op de vacatures in het buitenland die Grenzelooswerk op haar site heeft!
Gastvrouw worden in een hotel/restaurant? Zo doe je dat.
Mbo Commercieel Business Management. Mbo Stewardess Receptioniste Hostess. Hogeschool Tio Amsterdam. Hogeschool Tio Eindhoven. Hogeschool Tio Hengelo. Hogeschool Tio Rotterdam. Hogeschool Tio Utrecht. Tio hoofdkantoor Utrecht. Open dag en meer info. De gastvrouw is het gezicht van het bedrijf. Je heet de gasten welkom en begeleidt ze van A tot Z.
Vacatures bouwens.
Wij zijn bouwens, een snelgroeiend bedrijf waar persoonlijke dienstverlening voorop staat. Zoek je een interessante baan als receptionist, gastvrouw of beveiliger die past bij jouw talent, persoonlijkheid, woonplaats en beschikbaarheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben volop mogelijkheden voor jou. Wat dacht je van bouwens jij? Ontdek hier onze vacatures. De vacature Host / Hostess Amsterdam is helaas niet meer beschikbaar.

Contacteer ons