Meer resultaten voor functieomschrijving hostess

functieomschrijving hostess
 
Hostess of host Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Dat betekent dat de kans zeer groot is dat de taken en werkzaamheden van een hostess of host binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen. Opleidingen en cursussen hostess of host. Hostess of host worden?
Wat is een hostess? Vacatures.nl.
Een host of hostess is over het algemeen werkzaam bij een dienstverlenende organisatie, bijvoorbeeld een restaurant, hotel, reisorganisatie, luchtvaartmaatschappij, evenementenorganisator, theater of professioneel sportclub. Met welke collegas een hostess te maken heeft, hangt dan ook erg afhankelijk van de organisatie voorvoor ze werkt.
Hostess Project Promotions.
Daarnaast begeeft Project Promotions zich op de Internationale markt, zo hebben we op Fruit Logistica Berlijn, Interclima Paris en op Batibouw Bruxelles gestaan. Als hostess van Project Promotions hou je je aan de huisregels, want bij ons ben je niet zomaar hostess.
FB Host/Hostess vacature bij Conservatorium.
Voor het luxe Conservatorium hotel zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Host/Hostess voor onze restaurants. Voor deze functie zijn wij op zoek naar enthousiaste en gastvrije medewerkers met een sprankelende uitstraling, open houding en passie voor Food Beverage.
Werken bij FacilicomHostess Parttime Amsterdam Hostess Parttime Amsterdam Werken bij Facilicom.
Voor een universiteit in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Host/Hostess. Als Host/ Hostess werk je op een vaste locatie en geef je bezoekers een warm welkom! Jij vindt het leuk om gasten te woord te staan en wegwijs te maken in het gebouw.
HNK Het Nieuwe Kantoor is op zoek naar HNK Hostess. HNK Het Nieuwe Kantoor is op zoek naar HNK Hostess.
Rapporteert direct aan de HNK Manager van betreffende vestiging. Als Hostess bij HNK ben jij het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor onze huurders en bezoekers van de vestiging. Je bent de spil in het web bij de dagelijkse operationele werkzaamheden en je overtreft de verwachtingen van onze klanten.
Vacatures voor Hostess Glassdoor.nl.
Hospitality Host / Hostess Hoofdkantoor Facilicom. Hostess gezocht op zaterdag voor Inspiratiehuis. Albron zoekt Host / Hostess met een passie voor koffie fulltime. Host / Hostess / Gastvrouw / Gastheer Audi 19 uur. Albron zoekt Host / Hostess met een passie voor koffie parttime.
Wil jij vliegen bij KLM? Wij zoeken personalities die het hart van onze klanten weten te raken! Jobsite KLM.com.
Wanneer je je opleiding succesvol hebt afgerond, bieden we je een jaarcontract aan met uitzicht op een vast contract en start je met een bruto maandsalaris van 218196. Daarnaast kom je in aanmerking voor een winstuitkering en een 13e maand.;

Contacteer ons