Zoeken naar werken als hostess op evenementen

werken als hostess op evenementen
 
Werken als hostess Hostess bureau Monsterscore Vacatures.
Op deze wijze kun je onze klanten goed ondersteunen als hostess op een beurs of evenement. Inschrijven als hostess? Herken jij je in het profiel dat wij van onze hostess schetsen en ben je geïnteresseerd in werken als hostess, dan nodigen wij jou uit om je aan te melden via ons online inschrijfformulier.
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Laat je gegevens achter en ontvang als eerste bericht. Geen zorgen, we zullen je niet spammen. Brand ambassadors op Schiphol. Werken bij PP. Werken op Schiphol. 2018 Promotion Partners CAO Algemene voorwaarden Links. Werken op Schiphol Werken in de mode Werken in de Beautybranche Werken als hostess.
Hostess Evenementen vacatures NationaleVacaturebank.nl.
56 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Multi-inzetbare Hostess. DB The Facility Group. Wil jij werken voor de grootste namen uit de Nederlandse kantorenmarkt? Vanwege de aanhoudende groei van onze organisatie, zijn wij per direct op zoek naar een nieuw hospitality talent. Een nieuwe collega die met liefde de ve. 43 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Allround Evenementen Medewerker. Bij Trefzeker geeft de klant hun evenement in betrouwbare handen. Met oog voor detail en de focus op de wensen, realiseren wij evenementen Ieder evenement verdient een zorgvuldige voorbereiding en een professionele zelfstandig draaien van een evenement. Als allround evenementen medewerker is geen dag hetzelfde.
Vacatures Holland Hostess Service.
Deze klussen variëren van beurzen, congressen en evenementen tot het werken op Schiphol. De samenwerking met andere hostesses is super. Vaak sta je op meerdere klussen met dezelfde hostesses ingepland. Dit zorgt voor een fijn teamgevoel." Holland" Hostess Service is een top hostessbureau met een hoog hospitality gehalte. Ik werk met veel leuke collega's' die allemaal verantwoordelijk zijn, collegiaal en zeer gezellig. Je merkt gewoon dat Holland Hostess Service staat voor kwaliteit voor zowel de gastvrijheid als de hostesses.
Hospitality en promotievacatures Heel Nederland Promotion Partners.
Leads genereren en traffic verzorgen naar de stand op beurzen en evenementen. Transfers vanaf Schiphol voor internationale congresbezoekers. Brand awareness creëren voor internationale opdrachtgevers. Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe talenten voor onze hospitality en promotie opdrachtgevers. Werken voor ons betekent werken in een organisatie met een groot klantenbestand; van de RAI Amsterdam en Utrecht Jaarbeurs tot aan Volvo Nederland, Pernod Ricard en AH To Go! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of reageer op één van onderstaande hostess of promotievacatures. Wie zoeken wij? Om aan de slag te gaan als host/hostess of promotor is het belangrijk dat jij weet wat gastvrijheid is.
Hostess-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor HNK Hoofddorp Vacatures in Hoofddorp. Leuke bijbaan als host/ hostess op Schiphol! Spirit Hosting Promotions Schiphol. Lijkt het jou leuk om in de dynamische omgeving van Schiphol Airport te werken als enthousiaste host/hostess? Ben jij die spontane dame of heer die het leuk.
hostess vacatures. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Het is afwisselend. Je staat vaak op verschillende evenementen, waar telkens weer een unieke sfeer is een waar een ander soort publiek op afkomt. Daardoor raak je ook in aanraking met verschillende soorten mensen! Je ontwikkelt nuttige vaardigheden voor je toekomstige carrière. Een hostess is servicegericht, stressbestendig en communicatief sterk. Vaardigheden die van pas komen in elke sector. Het is flexibel. Werken als hostess is veelal event focussed, waardoor je niet vast zit aan een standaard werkrooster.
Ga werken als hostess op vette locaties Inschrijven voor hostesswerk.
Als jij je bij Face the Public inschrijft voor hostesswerk, kun je onder andere aan de slag als promotor, host, hostess of bijvoorbeeld als bartender. Wil jij graag werken op evenementen? Dan is hostess werk wat voor jou! Als host of hostess ga je namelijk aan de slag op de meest uitlopende locaties.

Contacteer ons