Zoeken naar werken als hostess op evenementen

werken als hostess op evenementen
 
4 Hostess vacatures in Gelderland Adzuna.
Heb jij werkervaring in de horeca en ben je op zoek naar een tijdelijke functie binnen de telecom retail? Dan investeert KPN graag in jou Op dit moment zoeken wij een hostess voor SALARIS IN OVERLEG. Meer over deze vacature. Bijbaan als hostess bij een hip bedrijf in Apeldoorn.
Hostessen-vacatures juni 2018 Indeed.com.
Hostess diverse festivals en events m/v. Adecco 12.651 reviews Groot-Bijgaarden. Voor verschillende klanten zijn wij op zoek naar ervaren hosts en hostesses. Vind je het leuk om met mensen om te gaan. Gesponsord vacature opslaan. Studentenjob: Hostesses gezocht. Seal Jobs Zeebrugge. 4 hostesses in Blankenberge gezocht 3 uur werken, 4 uur uitbetaald. 7h 10h voormiddag, er wordt wel 4h uitbetaald. Gesponsord vacature opslaan. Studenten M/V gezocht voor promo-opdrachten. Panama 11 reviews Temse. Wij zijn op zoek naar studenten om ons in de zomer en tijdens het jaar bij te staan met korte opdrachten. We bieden een variëteit aan jobs voor verschillende. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Temse. Lees meer over werken bij Panama. Student/flexi voor events en horeca. 1150, per uur. Bedrijfsomschrijving Studer Agency Events houdt zich bezig met het organiseren en begeleiden van evenementen over heel het land.
Werken als hostess Hostess bureau Monsterscore Vacatures.
Werken als hostess? Werkzaamheden als hostess. Als hostess wordt je ingezet op veel verschillende locaties en voor een keur aan verschillende merken en bedrijven. Ook de werkzaamheden lopen per job uiteen. Dit maakt het werken als hostess veelzijdig en ook interessant.
Wil jij als hostess gaan werken bij Beaumonde Hospitality? Meld je aan!
bruiloften, beurzen, personeelsfeesten, recepties, klantenborrels, congressen en andere exclusieve evenementen. Werken als promotor van producten. Als promotor van Beaumonde Hospitality kan je voor diverse activiteiten ingezet worden. Je kan hierbij denken aan promotionele activiteiten, winkelondersteuning en als Brand Ambassadors. Werken als horecamedewerker. Als host of hostess met hoogwaardige horeca skills, ben je van harte welkom. Wij hebben leuke events en opdrachten waarbij wij op zoek zijn naar jou.
Bijbaan nodig? Werken als Hostess op beurzen!
Helaas, deze vacature is niet actief. Zoek naar jouw ideale baan in 10662 beschikbare vacatures. Werken als Hostess op beurzen! Wil jij naast je studie werken op verschillende evenementen en beurzen? Students 4 Events is een projectbureau voor studenten die willen werken op evenementen en beurzen.
hostess vacatures Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Het is afwisselend. Je staat vaak op verschillende evenementen, waar telkens weer een unieke sfeer is een waar een ander soort publiek op afkomt. Daardoor raak je ook in aanraking met verschillende soorten mensen! Je ontwikkelt nuttige vaardigheden voor je toekomstige carrière. Een hostess is servicegericht, stressbestendig en communicatief sterk. Vaardigheden die van pas komen in elke sector. Het is flexibel. Werken als hostess is veelal event focussed, waardoor je niet vast zit aan een standaard werkrooster.
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Geen zorgen, we zullen je niet spammen. Brand ambassadors op Schiphol. Werken bij PP. Werken op Schiphol. 2018 Promotion Partners CAO Algemene voorwaarden Links. Werken op Schiphol Werken in de mode Werken in de Beautybranche Werken als hostess Privacy Statement.
Werken als hostess Promotiebureau Juice Promotions.
Promotiebureau Juice Promotions Promotiewerk Werken als hostess. Werken als hostess. De perfecte baan als Hostess. Altijd al willen weten hoe het is om te werken als hostess of host op een beurs, bedrijfsfeest of evenement en congres? Kom werken bij J.u.i.c.e. Promotions en ervaar het zelf! Hostesses worden vaak ingezet op beurzen, bedrijfsfeesten, congressen en evenementen.

Contacteer ons