Resultaten voor werken als hostess op evenementen

werken als hostess op evenementen
 
Werken als hostess Promotiebureau Juice Promotions.
Werken als hostess. De perfecte baan als Hostess. Altijd al willen weten hoe het is om te werken als hostess of host op een beurs, bedrijfsfeest of evenement en congres? Kom werken bij J.u.i.c.e. Promotions en ervaar het zelf! Hostesses worden vaak ingezet op beurzen, bedrijfsfeesten, congressen en evenementen.
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Geen zorgen, we zullen je niet spammen. Brand ambassadors op Schiphol. Werken bij PP. Werken op Schiphol. 2018 Promotion Partners CAO Algemene voorwaarden Links. Werken op Schiphol Werken in de mode Werken in de Beautybranche Werken als hostess Privacy Statement.
Hostess Evenementen vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Om in aanmerking te komen voor de functie van horeca host of hostess politie/justitie Per wanneer mag jij de titel als host/ hostess Als host/ hostess ben je aan het werk op het Rembrandtplein En lijkt de positie van horeca host of hostess jou iets? Werkzaamheden Je hebt als host/ hostess in principe. 29 dagen geleden geplaatst 16 32 uur MBO Elektromonteur evenementen. Just Flex BV. Altijd al willen werken als Elektromonteur in de evenementenindustrie?
Hostess voor evenementen? Entertainment.nl.
Holland Hostess Service. Holland Hostess Service is een professionele en complete dienstverlener op het gebied van hospitality en receptiediensten. Holland Hostess Service bekijken. Boekbaar in heel nederland. Best Working Models. Best Working Models. Best Working Models BWM is een dynamisch en professioneel Rotterdams bedrijf dat herkenbaar is aan de nuchtere Rotterdamse werkhouding. Best Working Models bekijken. Boekbaar in heel nederland. L-Group verzorgt hostesses, ontvangst, promotiemodellen, fotomarkerting, danseressen, entertainment, umbrellagirls, sales representatives, mooi horecapersoneel. Leads, Brandactivation of Perfecte hospitality. Boekbaar in heel nederland. Promotions voorziet u van representatieve promoters met de looks, de brains en een stralende lach! Boekbaar in heel nederland. Hostessbureau Stella Agency verzorgt zeer representatieve hostesses, horeca personeel en modellen voor beurzen, congressen, promoties en evenementen. Stella Agency bekijken. Boekbaar in heel nederland. Mise en Place. Mise en Place. Mise en Place is een internationaal horecaprojectburo, dat sinds 1994 specialist is in het leveren van personeel in de gastvrijheidsbranche. Mise en Place bekijken. Boekbaar in heel nederland. Als vooraanstaand bureau voor hostessen, models en promoteams werken wij voor aansprekende merken en organisaties, w.o.
Hostess Beurs-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Hostess bij Hostessbureau. Werken op de leukste beurzen en evenementen. Lees snel verder en solliciteer op de functie van Hostess. Sta jij te popelen om als Hostess aan het werk te gaan. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Working RebelZ Vacatures in Amsterdam.
Lekker bijverdienen als host / hostess bij evenementen.
Werken bij YoungCapital. Way of working. Doorzoek de hele website. Zoek naar jouw ideale baan in 3175 beschikbare vacatures. Amsterdam of 1234 XX. Parttime of Administratief. 3175 beschikbare vacatures. Helaas, deze vacature is niet langer actief. Je kunt daarom niet meer solliciteren. Lekker bijverdienen als host / hostess bij evenementen. Amersfoort Utrecht Baarn Vacatures promotiewerk Hostess Parttime overdag MBO HBO Universiteit. Ben jij enthousiast, vriendelijk en beschikbaar op 1, 8 en 9 november om tijdens professionele bijeenkomsten als hostess aan de slag te gaan?
hostess vacatures Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
aan welke eisen moet je voldoen als hostess of horecamedewerker? Je bent spontaan, vrolijk en sociaal vaardig. Bezoekers moeten zich op hun gemak voelen bij jou, je bent een echte allemansvriend! Je kan prioriteiten stellen. Op evenementen kan er af en toe chaos ontstaan. Op dat soort momenten moet jij prioriteiten kunnen stellen en kunnen bedenken waar je op dat moment je aandacht op gaat vestigen. Je bent fit en kan hard werken.
Evenementen Hostess Vacatures Vacatures.nl.
VES Executive Service Arnhem. Wij bestaan uit een gezellige groep studenten die allemaal graag werken in de horeca, als privé chauffeur, als hostess, op evenementen en meer. Bijbaan: Host/ hostess in 5 sterrenhotel parttime / fulltime amsterdam. XL Hess Amsterdam.

Contacteer ons