Resultaten voor vacatures hostess beurzen

vacatures hostess beurzen
 
Hostess Beurzen Vacatures in Wilnis Vacatures.nl.
Wij bieden verschillende vacatures aan, van hostess, tot chef kok, tot werken op events. Evenementen, popconcerten, dance-events, beurzen, het kan allemaal. Direct solliciteren via Vacatures.nl. 60 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Hostess Beurzen vacatures in Wilnis!
Vacatures Holland Hostess Service.
Holland Hostess Service. Holland Hostess Service is een professioneel hostessbureau voor al uw congressen, beurzen en evenementen. Onze gastdames, gastvrouwen en hostesses zijn u graag van dienst. Team Holland Hostess Service. Horeca en Catering. Feesten en ontvangst. Bekijk onze hostess vacatures.
Hostess Beurs-vacatures in Amsterdam mei 2018 Indeed.nl.
Als jij in onze Hostess poule zit, word jij regelmatig gebeld voor een job op de leukste beurzen en evenementen. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Working RebelZ Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Working Rebelz.
Hostess Beurs-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor 68degrees Vacatures in Gorinchem. Hostess werk: meld je aan voor de hostess poule. Working RebelZ Amsterdam. Als jij in onze Hostess poule zit, word jij regelmatig gebeld voor een job op de leukste beurzen en evenementen.
Frans sprekende Hostess gezocht voor internationale Beurs in Brussel en Nijkerk! YoungCapital.
Nijkerk Provincie Utrecht Vacatures promotiewerk Parttime overdag Weekendwerk HBO Universiteit. Heb jij ervaring als hostess en ben jij handig met fotografie? Weet jij als geen ander het visitiekaartje te zijn op evenementen? Ben jij proactief en 7, 8, 9 en 27, 28 en 29 maart beschikbaar om te werken op een internationale beurs in Brussel Nijkerk? Lees dan snel verder! Voor een internationale klant van ons, die in maart twee weekenden vertegenwoordigd zal zijn op een grote beurs beurs, zoeken wij een spontane en representatieve Hostess. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf en zal je voornamelijk bezig houden met het maken van foto's' tijdens de beurs. Affiniteit met fotografie is dus een pré! De eerste beurs van onze opdrachtgever zal plaats vinden in Brussel. Deze beurs wordt gehouden van 7 tot en met 9 maart. De reiskosten naar Brussel worden volledig vergoed en er is voor zaterdag zondagnacht een hotelkamer geboekt. Omdat de beurs in Brussel plaatsvindt, is het een vereist dat je de Franse taal goed spreekt. De tweede beurs vindt plaats in Nijkerk van 27 tot en met 29 maart. De werktijden van beide beurzen zijn van 10.00-18.00 uur.
Vacature Host Hostess Promotion Partners.
Dan zijn we op zoek naar jou! Als ervaren hospitalitybureau verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers representatieve hosts en hostesses op evenementen en beurzen. Je kunt aan de slag als hostess op events als de Masters of LXRY, IBC, ISE en de Woonbeurs, maar ook voor verschillende congressen en seminars in de Jaarbeurs, de Amsterdam RAI en de Doelen.
Hostess Beurzen Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Evenementen, popconcerten, dance-events, beurzen, het kan allemaal! Wij bieden verschillende vacatures aan, van hostess, tot chef kok, tot werken op events. Direct solliciteren via Vacatures.nl. 60 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Hostess Beurzen vacatures in Amsterdam!
Gastvrouw Jaarbeurs Utrecht Kronenburg.nl.
Dus als u op zoekt bent naar een sprankelende Hostess of Host voor uw stand of event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager of een fris enthousiast Promotieteam?

Contacteer ons