Zoeken naar security hostess

security hostess
 
Security Hostess in Rotterdam.
Dan zoeken wij jou als Security Hostess bij Securitas! Wat ga je doen? Als klantgerichte Security Hostess ben je het eerste aanspreekpunt bij een kantoorpand in Rotterdam. Zowel aan de balie als telefonisch sta je mensen vriendelijk en persoonlijk te woord.
Security Schiphol-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Mb Complete Protection B.v. Security Hostess Schiphol. Securitas 8.687 reviews Schiphol. Als Security Hostess op de luchthaven Schiphol ben jij het gezicht voor passagiers en personeel die door een security check moeten.
Security Host-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Security Host Enschede. Als security host bij Workrate ben jij het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers van onze klant en verwelkom jij hen met jouw vriendelijke glimlach. 24 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Workrate Vacatures in Enschede. Security Hostess Schiphol.
Security Hostess.
Ook zou ik willen weten of er een aanvullende cursus/korte opleiding die ik kan doe voor de functie Security Hostess. Re: Security Hostess. Reactie 1 Gepost op: woensdag 28 maart 2018, 2317.: Je kunt een gastheerschap cursus volgen, meestal een of twee daags.
Parttime Security Hostess gezocht YoungCapital.
Je kunt daarom niet meer solliciteren. Parttime Security Hostess gezocht in Rotterdam. Rotterdam Provincie Zuid-Holland Beveiliging vacatures Parttime overdag Avondwerk MBO HBO. Voor onze opdrachtgever, een grote organisatie op het gebied van beveiliging, zijn wij op zoek naar een parttime Security hostesses/host in Rotterdam.
Vacature Security Hostess bij Securitas in Schiphol NationaleVacaturebank.nl.
Security Hostess Schiphol Schiphol MBO, LBO Fulltime Security Hostess Schiphol Altijd al het gezicht willen zijn van onze mooie luchthaven Schiphol en tevens verantwoordelijk willen zijn voor alle Security Checks? Dan zoeken wi. 12 dagen geleden geplaatst 30 uur MBO Security Director Intelligence Regulations.
Lady Security Hospitality Lady Security Lady Hospitality is een uniek en succesvol detacheringsbedrijf dat bestaat uit een team van ruim 100 vrouwelijke Security agents en Hostesses voor o.a. beveilig
Lady Security Lady Hospitality is een uniek en succesvol detacheringsbedrijf dat bestaat uit een team van ruim 100 vrouwelijke Security agents en Hostesses voor o.a. beveiligingswerkzaamheden op Schiphol en andere Nederlandse Luchthavens. Ook vindt u ons bij het beveiligen van diverse high-end evenementen, musea en andere representatieve hostess werkzaamheden.
Security Hostess Schiphol in Schiphol.
Wat ga je doen? Als Security Hostess op de luchthaven Schiphol ben jij het gezicht voor passagiers en personeel die door een security check moeten. In de dynamische en internationale omgeving van Schiphol sta jij direct in contact met vele verschillende klanten.

Contacteer ons