Op zoek naar werk hostess?

werk hostess
 
Vacature Host Hostess Promotion Partners.
Je kunt aan de slag als hostess op events als de Masters of LXRY, IBC, ISE en de Woonbeurs, maar ook voor verschillende congressen en seminars in de Jaarbeurs, de Amsterdam RAI en de Doelen. Als hostess ben jij een aanvulling op het team van de opdrachtgever en help jij om elk evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je ontvangt gasten, helpt met de registratie, begeleidt gasten en zorgt dat de opdrachtgever nergens meer naar om hoeft te kijken. Dankzij jou kijkt elke klant terug op een soepel verlopen event. Wie zoeken wij? Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Een extra vreemde taal is een pre.; Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme en charme.; Je bent stressbestendig en oplossingsgericht.; Je bent pro-actief en stapt makkelijk op mensen af.; Je bent flexibel in werk en reistijden.
hostess vacatures. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Onze blogger Natascha doet dat heel goed in haar blog over anticiperen en oplossingsgericht denken. Omdat dit werk vaak op oproepbasis is, kan je ook op verschillende functies tegelijkertijd solliciteren. Misschien staan er ook hostess vacatures open in de stad waar je ouders nog wonen?
Hostess-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Talented People Recruitment Amsterdam. Host of hostess werk. Host of hostess ervaring is een pre. Ben jij de host of hostess die wij zoeken? Als host of hostess ben je hét visitekaartje van het. 17 dagen geleden vacature opslaan meer.
Wat is een hostess? Vacatures.nl.
Daarnaast houden wij je gratis op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Wat voor werk zoek je? Bedrijven mogen contact met mij opnemen voor interessant werk. Door te zoeken ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Bekijk alle Hostess vacatures.
Holland Hostess Service is een professioneel hostessbureau gevestigd in Amsterdam.
Holland Hostess Service is a professional hostess agency for all of your cong. SPE Annual Technical Conference and Exhibition. Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Tijdens het SPE Annual Technical Conference in de Amsterdam RAI zijn de hostesses van Holland Hostess Service u graag van dienst.
Hostess-vacatures in Rotterdam april 2018 Indeed.nl.
Host / Hostess luchthaven Rotterdam juni t/m december 2018. Trigion 123 reviews Rotterdam. Jij bent de host / hostess die met een hartelijke, vriendelijke en enthousiaste houding de passagiers een warm welkom geeft. Facilicom Group 4 dagen geleden vacature opslaan meer.
Hospitality en promotievacatures Heel Nederland Promotion Partners.
Dat betekent bijvoorbeeld dat je de ene week/maand werkt als host / hostess voor een beurs in de RAI en aansluitend ingepland wordt in de Expresso kledingwinkels, waar je het winkelend publiek verwend met een gratis kop koffie met wat lekkers! We hebben genoeg werk, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je zonder komt te zitten!
Werken als hostess Hostess bureau Monsterscore Vacatures.
Bovendien is het voor Monsterscore van belang dat een hostess of host van aanpakken weet, zich actief opstelt in plaats van passief. Een hostess ziet zelf werk en wacht niet uitsluitend af totdat zij een opdracht krijgt. Op deze wijze kun je onze klanten goed ondersteunen als hostess op een beurs of evenement.

Contacteer ons