Resultaten voor werk hostess

werk hostess
 
Werken bij FacilicomHostess Parttime Amsterdam Hostess Parttime Amsterdam Werken bij Facilicom.
Hostess Parttime Amsterdam. Hostess Parttime Amsterdam. 16 24 16 24 uren per week. Parttime, Hostess, Amsterdam, Bijbaan. Placement date 2018-10-29. division Services, Trigion. Voor een universiteit in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Host/Hostess. Als Host/ Hostess werk je op een vaste locatie en geef je bezoekers een warm welkom!
Vacature hospitality Host en hostess werk.
Host en hostess werk is dus uitermate geschikt als studenten bijbaan! Functie eisen host en hostess werk. Je bent een ster in het ontvangen van gasten en maakt graag een praatje.; Je spreekt vloeiend Nederlands en stelt je representatief op.;
Werken als hostess Promotiebureau Juice Promotions.
Promotiebureau Juice Promotions Promotiewerk Werken als hostess. Werken als hostess. De perfecte baan als Hostess. Altijd al willen weten hoe het is om te werken als hostess of host op een beurs, bedrijfsfeest of evenement en congres? Kom werken bij J.u.i.c.e.
Werken bij TUI Nederland Vacatures en Stage.
TUI fly Flight College België. Iedereen op de ICT-afdeling heeft een grote verantwoordelijkheid. Niet denken in problemen, maar in oplossingen. Ik wil nooit meer iets anders. Servicegerichtheid moet in je zitten. Heerlijk om naast het moederschap een interessante baan te hebben.
Gastvrije hostess Werken met JMW JMW Horeca Uitzendbureau.
Over JMW Vestigingen JMW. Werken als kok Werken in de bediening Werken als barista Werken als hostess Werk voor horecaprofessionals Werken bij JMW Ik zoek horecapersoneel Over JMW Vestigingen van JMW. JMW Hoofdkantoor Wibautstraat 22-24 1091 GM Amsterdam info@jmwhorecapersoneel.nl Vestigingen van JMW.
Hostessen Werk-vacatures juni 2018 Indeed.com.
Catering en hostessen coördineren. U bent verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van evenementen en deelnames aan beurzen met kwalitatief. Gesponsord vacature opslaan. Hostess diverse festivals en events m/v. Adecco 12.651 reviews Groot-Bijgaarden. Voor verschillende klanten zijn wij op zoek naar ervaren hosts en hostesses.
Hostesswerk Vacatures Hostesses van Oranje.
Inschrijven bij Hostesses van Oranje. Ben je geinteresseerd om regelmatig hospitality werk te verrichten voor Hostesses van Oranje? Stuur dan je motivatiebrief inclusief cv en foto naar jobs@hostessesvanoranje.nl of meld je aan via DEZE LINK. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.
CO Hostess.
Ben jij onze nieuwe hostess? Gevoel voor teamwork is onmisbaar. Ja, schrijf me in. Onze dames en heren zijn het visitekaartje van de opdrachtgever, zowel op beurzen als partijen, in binnen en buitenland. Door het volgen van de eerste twee trainingsmodules van KelnersCO beschikken ze over de basis horecavaardigheden. Daarnaast dragen onze outfits, visagie en accessoires bij aan het creëren van de sfeer. CO denkt mee, stemt af op de wensen en werkt uit tot in detail. Deze extra aandacht is geen toegevoegde waarde, maar een must. Schrijf me gelijk in. Wij bieden jou. High end evenementen. CO familie en borrels. COllege om meer te leren. Schrijf me in. WERK MET ROWI.

Contacteer ons