Resultaten voor werk hostess

werk hostess
 
Hostess fulltime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
39 vacatures gevonden. Online zoeken naar fulltime vacatures, banen en werk als hostess. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs. E-mail mij de nieuwste banen. Voor deze vacature van hostess is het van belang dat je beschikt over Dan ga je aan de slag als hostess.
Home Werken bij AZ Werken bij AZ.
Maak een transfer. Wekelijks staat onze club in de nationale schijnwerpers. Net als van onze spelers op het veld, verwachten we ook van de andere werknemers een topprestatie. Dat kan alleen door als een écht team te opereren en een professionele werkhouding.
Waar kun je als hostess werken? Hostessbureau.
Wil jij dit ook? Solliciteer als hostess en wie weet bevind jij je binnenkort op één van deze evenementen als hostess! als hostess kan het ook zijn dat je naar de klant toe gaat, zoals onze Ziggo hostessen dat deden.
Hostess op oproepbasis Monsterscore.
Hostess op oproepbasis. Hostess op oproepbasis. Hostesses van Oranje is het zusterbedrijf van Monsterscore en een landelijk opererend hostessbureau voor de inzet van hostessen, receptiediensten en demonstratrices. Onze gastdames en gastheren worden op kwaliteiten geselecteerd en hebben ervaring met hospitality werkzaamheden. Wij zijn op zoek naar nieuwe Hostesses en Hosts. Een hele afwisselende, leuke en leerzame bijbaan. De ene keer werk je op horeca gerelateerde beurs, de andere keer werk je op een internationaal congres en de andere keer kun je zomaar eens ingepland worden in een hotel en begeleid je bezoekers van A naar B.
Werken bij TUI Nederland Vacatures en Stage.
Gezagvoerder Boeing 737. Niet denken in problemen, maar in oplossingen. Heerlijk om naast het moederschap een interessante baan te hebben. Medewerker Contact Center. Een spannend beroep, belastingzaken blijven nooit hetzelfde. De werkreizen blijven voor mij de kers op de taart.
Hostess vacatures YoungCapital.
Er zijn 18 vacatures voor hostess gevonden. Ben jij servicegericht, klantvriendelijk en op zoek naar een baan in de horecabranche? Dan is een functie als gastvrouw wellicht wel iets voor jou! Zeker als je nog studeert, is een baan als hostess een goede keuze.
Vacature Hostess Luba uitzendbureau.
Ik zoek werk. Ik ben werkgever. Werken bij Luba. Mijn bewaarde vacatures. Functie / trefwoord. Zoeken op hele woorden. Zoeken op delen van woorden. Vakgebied Geen voorkeur. Plaats / postcode HL. 14 juni 2018. Hostess in Rijswijk. Indicatief salaris per uur Indicatief salaris per week Indicatief salaris per maand 750, bruto per uur 300 bruto per week 1300 bruto per maand.
Werken als hostess Promotiebureau Juice Promotions.
Promotiebureau Juice Promotions Promotiewerk Werken als hostess. Werken als hostess. De perfecte baan als Hostess. Altijd al willen weten hoe het is om te werken als hostess of host op een beurs, bedrijfsfeest of evenement en congres? Kom werken bij J.u.i.c.e.

Contacteer ons