Resultaten voor model hostess agency

model hostess agency
 
Leo's' Models Rotterdam Modellen, Hostesses en Entertainment.
Heb jij het in je om een Leos Model te zijn? Meld je dan nu aan. Wij houden regelmatig casting dagen. Schrijf je hier in! Leo's' Models Agency. Leos Models Agency, een begrip voor de mooiste modellen, de meest gastvrije hostesses, lenige danseressen en smaakvol entertainment.
STELLA.
Hostessbureau Stella Agency verzorgt het team met de juiste look and feel! Bent u op zoek naar een betrouwbare hospitality partner? NEEM CONTACT OP OFFERTE AANVRAGEN. Stella Agency verzogt hospitality bij o.a.: Rai Amsterdam official parten World Forum NBC Congrescentrum De Woonindustrie. Onze hostess diensten!
Buck Agency hostesses, modellen, recruitment food entertainment.
Buck Agency hostesses, modellen, recruitment food entertainment. Buck Agency is een modellen, hostess, recruitment en food entertainmentbureau in één. Het is onze missie de állerbeste kwaliteit te bieden aan onze opdrachtgevers en het beste uit jong talent te halen. Dat doen we door een zinvolle bijbaan te creëren als host, hostess, brand ambassador of model op evenementen, met doorgroeimogelijkheden naar een baan.
Promovisionmodels Promotie en Modellen.
Omdat Sjoukje bij PromoVisionModels is binnengekomen als model weet zij met haar ervaring als geen ander hoe ze snel kan schakelen. De geschikte modellen op de juiste plek zetten kan ze als de beste. De functie Planner past perfect bij Sjoukje. Ilona is de creabea van het stel. Iedere week weet zij crew en klant te verrassen met nieuwe creaties. Of het nu een aparte hoofdtooi is, een promotiebord, een logo op uw kleding of een custom made outfit dan is Ilona uw vrouw. Alles wordt verstuurd naar de modellen voor de volgende opdracht, en na afloop zorgt ze ook dat alles voor onze klanten weer netjes en schoon in de kast klaar hangt voor de volgende opdracht. Kortom, onmisbaar voor en achter de schermen. Monique is het verzorgende type in ons team. Met haar hospitality hart en jarenlange ervaring op events en in de motorsport verzorgt Monique binnen PromoVisionModels de hospitality en hostess trainingen.
VIP Models is het bureau uit Amsterdam met communicatief sterke modellen voor op evenementen, beurzen, horeca en effectieve promotiecampagnes.
Wij selecteren samen met de opdrachtgever het perfecte model voor iedere reclame campagne. VIP Models is gespecialiseerd in het ontwikkelen van creatieve en effectieve promotiecampagnes. We denken graag mee in de conceptfase, van activatie mechanisme tot aan styling en visagie.
Best Working Models Fotomodellen Hostesses.
Voor Best Working Models geldt Tijd voor Aandacht. Wilt u precies weten wat de mogelijkheden en kosten zijn van het inlenen van modellen en hostessen bij Best Working Models? Aanmelden als model. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's' bij Best Working Models!
Synergy Agency Models.
Synergy Agency is een jong bedrijf dat zich verleend als een tussenbureau voor modellen en fotografen. Voor al uw zakelijke en particuliere evenementen, bijeenkomsten en gelegenheden bieden wij uiteenlopende modellen aan. Wij kijken altijd samen met onze opdrachtgevers naar het meest geschikte model. Uw producten laten fotograferen, uw personeel op de foto, of een fotograaf nodig voor een fotoshoot? Ook voor een uitgebreid portfolio aan fotografen kunt u bij ons terecht. Voor ieder budget kunnen wij een geschikte fotograaf aanbieden. Advies op maat en een hoge service tegen concurrerende prijzen is wat wij onze opdrachtgevers graag aanbieden. Bekijk een selectie uit ons portfolio van modellen. Onze modellen zijn inzetbaar voor Fashion, Hosts, Hostess, Catwalk, Lingerie, Entertainment, Presentatrice, Presentatoren, Mannelijke modellen, Promotie, Tattoomodellen, Fitness, Voet/Hand modellen, Haute couture, Mannequin, Commerciële modellen, Candyladys, Volslanke modellen, Kinder modellen en Specials.
Brand People Agency: Modellen, Casting Promotiebureau.
Of u nu een mooi model voor een fashion campagne wilt boeken, toegankelijke echte" mensen" voor een reclame shoot wenst in te huren of gastvrij en charmant beurspersoneel in de vorm van een hostess of gastheer nodig heeft, het team van Brand People cast de juiste mensen voor uw opdracht en gaat geen uitdaging uit de weg!

Contacteer ons