Op zoek naar model hostess agency?

model hostess agency
 
Models at Work For hospitality and promotional hosts and hostesses.
Of je nou een klassieke hostess of edgy door host nodig hebt, al onze modellen hebben een feilloos gevoel voor gastvrijheid. Want wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een warm ontvangst en goede service is voor de totaalbeleving tijdens een evenement.
Hostessbureau Best Case Models Hostessbureau: Hostessbureau Best Case Models Hostesses, hosts, promomodels, models.
Be a model. Be a model. Hostessbureau Best Case Models levert representatieve hostesses, promotiemodellen, dansers en modellen als gezicht van uw bedrijf en ter ondersteuning van het door u gewenste imago. Met een marketing en communicatieachtergrond bekijken wij welke modellen passen bij uw doel en doelgroep, zodat u met de inzet van Best Case Models altijd het optimale resultaat behaalt.
Hosts Hostesses hostess, recruitment en modellenbureau Buck Agency.
Hosts Hostesses hostess, recruitment en modellenbureau Buck Agency. Service with a smile. Hosts en hostesses worden ingezet om gasten tijdens een evenement te verwelkomen en begeleiden, of een bedrijf te representeren op een beursstand. Wij snappen dat het visitekaartje van uw bedrijf aan een aantal eisen moet voldoen.
Buck Agency hostesses, modellen, recruitment food entertainment.
Buck Agency hostesses, modellen, recruitment food entertainment. Buck Agency is een modellen, hostess, recruitment en food entertainmentbureau in één. Het is onze missie de állerbeste kwaliteit te bieden aan onze opdrachtgevers en het beste uit jong talent te halen. Dat doen we door een zinvolle bijbaan te creëren als host, hostess, brand ambassador of model op evenementen, met doorgroeimogelijkheden naar een baan.
Brand People Agency: Modellen, Casting Promotiebureau.
Of u nu een mooi model voor een fashion campagne wilt boeken, toegankelijke echte" mensen" voor een reclame shoot wenst in te huren of gastvrij en charmant beurspersoneel in de vorm van een hostess of gastheer nodig heeft, het team van Brand People cast de juiste mensen voor uw opdracht en gaat geen uitdaging uit de weg!
Hostessbureau voor hostesses, modellen, horecapersoneel Utrecht Amsterdam.
Stella Agency verzorgt alle hostesses, promotie modellen en horecapersoneel voor standhouders uit binnen en buitenland, zij faciliteert een vaste poule V.I.P hostesses voor de banqueting, gala en première evenementen en zorgen haar gastvrouwen voor de ontvangst van gasten in het First Floor Restaurant.
VIP Models is het bureau uit Amsterdam met communicatief sterke modellen voor op evenementen, beurzen, horeca en effectieve promotiecampagnes.
Heb je professionele dames en of heren nodig voor een fotoshoot? VIP Models heeft de juiste modellen hiervoor. Modellen met de benodigde ervaring voor de camera en de gewenste houding. Wij selecteren samen met de opdrachtgever het perfecte model voor iedere reclame campagne.
Modellenbureau Models Inc. Modellenwerk Nederland.
Zo kunnen modellen ook ingezet worden als hostess, als een passend en leuk visitekaartje van een bedrijf. Maar modellen kunnen ook als fotomodel ingehuurd worden. Fotomodellen komen niet altijd op een fashionbillboard te staan, maar worden ook ingezet als model voor foto's' en afbeeldingen van bijvoorbeeld bedrijfsbrochures of websites.

Contacteer ons