Zoeken naar hostess bijbaan

hostess bijbaan
 
Spirit Spirit Hospitality Hospitality Services. Services.
Nee, ik geef geen toestemming. Ga je ook werken bij Faces by Spirit? Dan vragen we je om aanvullende informatie met ons te delen, zodat we je profiel kunnen matchen met de wensen van onze opdrachtgevers. Haarkleur: Maak een keuze.
Hostess-vacatures in Amsterdam maart 2019 Indeed.nl.
Wij bieden jou een leuke parttime bijbaan als hostess bij de universiteit in Amsterdam. Zorg jij graag voor mensen en wil je aan de slag als gastvrouw. Facilicom Group 16 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Trigion Amsterdam jobs.
Ga werken als hostess Mercedes-Benz Schrijf je nu in!
Als host of hostess van Mercedes-Benz werk je dan ook voor diverse klussen! Zo ga jij tijdens FashionWeek aan de slag, maar kun je ook worden gevraagd voor het Zandvoort Circuit of andere unieke evenementen. Per actie geef je helemaal zelf aan of jij wilt werken. Dit maakt dat je deze baan perfect kunt combineren met jouw studie of andere bijbaan.
Promotiewerk als bijbaan? We hebben altijd leuke vacatures!
We zijn altijd op zoek naar promotie toppers! kijk hier voor onze vacatures en sluit je aan bij de andere enthousiaste Beuqers! Bijbaan in promotieteams? Bijbaan als hostess? Bijbaan op festivals en evenementen? Bijbaan op beurzen? Promotiewerk in jouw regio.
Vacatures voor Hostess Glassdoor.nl.
Stagiaire Host / Hostess. Hilton Hotels Resorts. Barista / Barback. PPHE Hotel Group. Bijbaan nachthost of hostess Amsterdam Manpower. Soho House Co. Host / Hostess Schiphol airport. Hostess Grond Stewardess Parttime. Waiter Fulltime/ Partime / 0-hour. Soho House UK Limited.
Host/hostess exclusieve ontvangst tijdens meetings events in De Kuip Vacatures JMW Horeca Uitzendbureau.
Werken als kok Werken in de bediening Werken als barista Werken als hostess Werk voor horecaprofessionals Werken bij JMW Ik zoek horecapersoneel Over JMW Vestigingen van JMW. JMW Hoofdkantoor Wibautstraat 22-24 1091 GM Amsterdam Algemene vragen: info@jmwhorecapersoneel.nl Open sollicitaties en vragen over vacatures: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl Vestigingen van JMW.
Vacatures Health Investment.
Naast medisch en paramedisch gerelateerde onderwerpen, bijvoorbeeld op het gebied van hart en vaatziekten, diabetes, pulmonologie en epilepsie, voorzien wij in voordrachten op het gebied van management, praktijkorganisatie en lifestyle. Voor onze nascholingen en congressen zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en representatieve hostesses.
Host of Hostess gezocht voor VR Arcade in Helmond Den Bosch Studentenstad.
Fulltime startersfunctie, Parttime overdag, Avondwerk, Weekendwerk. Ik wil deze bijbaan! Vind jij het leuk om klanten een op en top beleving te bezorgen tijdens hun bezoek aan een virtual reality game hal? Start dan per direct in deze flexibele bijbaan als host of hostess in Helmond!

Contacteer ons