Meer resultaten voor hostess werk

hostess werk
 
Hostess-vacatures in Den Haag maart 2019 Indeed.nl.
Back office medewerker / Hostess Oegstgeest. Ongeveer 70% van je taken verricht je back office, aangevuld met hostess werkzaamheden front office. Als hostess ben je het visitekaartje van onze praktijk en het eerste aanspreekpunt voor onze patiƫnten. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Op zoek naar een baan? Tempo-Team. Tempo-Team. copyright_logo.
Een van de belangrijkste dingen die bepalen of je gestresst wordt van je werk, is plezier. Als je werk leuk is, kan je veel meer aan. Maar als je ogen van verveling uit je kassen smelten terwijl je wel keihard moet werken, zit je al snel thuis met een burn-out.
Spirit Spirit Hospitality Hospitality Services. Services.
Nee, ik geef geen toestemming. Ga je ook werken bij Faces by Spirit? Dan vragen we je om aanvullende informatie met ons te delen, zodat we je profiel kunnen matchen met de wensen van onze opdrachtgevers. Haarkleur: Maak een keuze.
Werken als hostess bij BOATAMSTERDAM.COM BoatAmsterdam.Com.
Als schipper ben je samen met een hostess het gezicht van BOATAMSTERDAM.COM, en ben je tijdens elke rondvaart verantwoordelijk voor veilige vaart. Wij werken niet met ingestudeerde tours over de stad, maar vinden het belangrijk dat je als hostess en schipper aanvoelen waar elk individu naar op zoek is tijdens de tour.
Hostess en promotie werk; een heel bijzondere bijbaan! Zakelijk: Banen.
Bekende hostess en promotiebureaus. De hostess en promotiebureaus voorzien de laatste jaren in een steeds groter wordende behoefte. Ze zijn daarom dan ook altijd op zoek naar goed personeel. Een goed uiterlijk is in dit werk wel een vereiste, maar daarnaast wordt ook gekeken naar andere talenten: slim, enthousiast en hard werkend.
Hostess vacatures YoungCapital.
Er zijn 18 vacatures voor hostess gevonden. Ben jij servicegericht, klantvriendelijk en op zoek naar een baan in de horecabranche? Dan is een functie als gastvrouw wellicht wel iets voor jou! Zeker als je nog studeert, is een baan als hostess een goede keuze.
Hostess of host Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Persoonlijkheid en werk. Hostess of host worden. kans op robotisering. Wat doet een hostess of host? Een hostess of host zorgt voor een persoonlijke, professionele en warme ontvangst. Een host of hostess is als het ware het gezicht van een horecagelegenheid, evenement of bedrijf.
Werken als hostess Promotiebureau Juice Promotions.
Promotiebureau Juice Promotions Promotiewerk Werken als hostess. Werken als hostess. De perfecte baan als Hostess. Altijd al willen weten hoe het is om te werken als hostess of host op een beurs, bedrijfsfeest of evenement en congres? Kom werken bij J.u.i.c.e.

Contacteer ons