Resultaten voor hostess werk

hostess werk
 
Hostess vacatures YoungCapital.
Ben je behulpzaam en wil je er altijd alles aan doen om iedereen blij te maken? Als hostess houd je je bezig met de klant. Jij bent het eerste aanspreekpunt en ontvangt alle klanten met een vriendelijke en open houding. Je bent sociaal en enthousiast en ziet jezelf werken en ontwikkelen binnen de leukste meubelzaak van Nederland. Herken jij jezelf hierin? Kijk hieronder wat de functie nog meer voor te in petto heeft! Opzoek naar check-ins voor een bekende Nederlandse spelshow in Amsterdam. Tussen 276, en 644, per uur Dienstverbanden. Voor een groot bekend Nederlands mediabedrijf, zijn wij op zoek naar een aantal kandidaten die op 29, 30 en 31 augustus willen ondersteunen bij een bekende spelshow. Ben jij representatief, kan je secuur te werk gaan en ben je ook nog eens op al deze dagen beschikbaar?
Hostess fulltime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Om in aanmerking te komen voor de functie van horeca host of hostess politie/justitie Per wanneer mag jij de titel als host/ hostess Als host/ hostess ben je aan het werk op het Rembrandtplein En lijkt de positie van horeca host of hostess jou iets?
Hostess-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
We are looking for an enthusiastic hostess who loves to make our guests feel at home in. Gesponsord vacature opslaan. Host / Hostess. Om aan de slag te gaan als host of hostess is het belangrijk dat jij weet wat gastvrijheid is.
Wat is een hostess? Vacatures.nl.
Wat voor werk zoek je? Door op Zoeken te klikken, ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Vacatures.nl. Bekijk alle Hostess vacatures. Wat is een hostess? Een hostess mannelijk: host is iemand die als gastvrouw of in het geval van een host: gastheer optreedt uit naam van een organisatie, bijvoorbeeld bij een hotel, restaurant, theater, sportclub, luchtvaartmaatschappij, reisorganisatie of evenementenorganisator.
Holland Hostess Service is een professioneel hostessbureau gevestigd in Amsterdam.
De hostesses van Holland Hostess Service nemen u graag werk uit handen tijdens de HISWA Boat Show in de Amsterdam RAI Pro actieve hostesses die samen sfeer maken, aandacht trekken en aandacht geven en samen zorgen vo. Second Home International. Holland Hostess Service levert pro-actieve en professionele hostesses.
Hostess-vacatures in Noord-Holland juli 2018 Indeed.nl.
Dynamische baan als Security Hostess waarbij je voor verschillende posities het visitekaartje van de luchthaven bent. Gesponsord vacature opslaan. Hostess / Placeren van VIP gasten. Voor de vrijdagavond en de zaterdagavond zoeken wij van 2300: tot 0300: een representatieve hostess met een open uitstraling die onze gasten kan ontvangen en.
Hostesswerk vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Hostess werk locaties. Hostess werk vindt veelal plaats in de Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, Ahoy Rotterdam of op Schiphol, maar ook op diverse andere evenementen en congressen in het land. Onze hostesses zijn te vinden op alle grote beurzen en evenementen.
hostess vacatures Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
waarom een bijbaan als hostess of host? Het is gezellig! Als hostess moet jij er voor zorgen dat gasten en bezoekers zich welkom voelen. Gezellig kletsen en grappen met de bezoekers hoort daar natuurlijk bij. Leuke, likeminded collegas maken het werk ook tot een feest!

Contacteer ons