Op zoek naar Hostess?

Hostess
 
hostess WikiWoordenboek.
Een hostess is een vrouw die in een vliegtuig de reizigers bedient of degene die een radio of televisieprogramma presenteert. Engels: hostess en, stewardess en. Spaans: azafata es v. Het woord hostess staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Buck Agency hostesses, modellen, recruitment food entertainment.
Het is onze missie de állerbeste kwaliteit te bieden aan onze opdrachtgevers en het beste uit jong talent te halen. Dat doen we door een zinvolle bijbaan te creëren als host, hostess, brand ambassador of model op evenementen, met doorgroeimogelijkheden naar een baan.
hostess Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
U wordt begeleid door het Sunsail moederschip met een gekwalificeerde schipper, technicus en hostess aan boord voor 24/7 ondersteuning. In the evening, yo u r hostess o f fe rs meals prepared using fresh local produce and vegetables from her garden.
Juzo Hostess AD Kniekous BeterHulp.
Teenstuk: Maak een keuze. Juzo Hostess Luchtig gevoel met transparante look. Een unieke open breistructuur maakt van de Juzo Hostess een van de. meest luchtdoorlatende producten in het segment van de fijne therapeutische. In een speciaal proces worden de draden van de kous.
hostess ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Eerst een lounge erbij en sinds kort ook een aparte biljartkamer. Dus woont hij hier, mét, je raadt het al, met Maria. Die is het laatste jaar dan ook gepromoveerd tot een soort algemene hostess maar dat zal ze je zelf wel verteld hebben.
Nederlandse synoniemen van hostess, ander woord voor hostess.
Synoniemen van hostess. Puzzelomschrijvingen van hostess.: Gastvrouw in een vakantiedorp. Cryptische omschrijvingen van hostess.: Gastvrouw die danste voor een schip. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Hostesses hostessbureau Holland Hostess Service.
Holland Hostess Service. Holland Hostess Service is een professioneel hostessbureau voor al uw congressen, beurzen en evenementen. Onze gastdames, gastvrouwen en hostesses zijn u graag van dienst. Team Holland Hostess Service. Horeca en Catering. Feesten en ontvangst. Bekijk onze hostess vacatures.
hostess vacatures Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
naar alle hostess vacatures. hostess: jij bent het visitekaartje. Een bijbaan die onder studenten steeds meer in populariteit groeit is de hostess bijbaan. De reden dat studenten steeds meer vragen naar hostess vacatures, is omdat het gezellige functies zijn met veel klantcontact.

Contacteer ons