Resultaten voor Hostess

Hostess
 
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: hostess. h o stess de; v; meervoud: hostesses 1 vrouwelijke bediende in vliegtuigen, kantines enz. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Hostess voor receptiediensten, hostesses voor de receptie in uw kantoor bouwens.
De hostess van bouwens is veelzijdig en daardoor op verschillende manieren inzetbaar. Of het nu gaat om een volledige uitbesteding van uw receptie, een flexibel inzetbare hostess, of om een evenement. Bij een hostess van bouwens zijn gastvrijheid en een talent voor service in het DNA verankerd.
Hostesses van Oranje Hostess Service, Receptionistes, Demonstratrices Hostessbureau.
Hostesses van Oranje is continu op zoek naar geschikte nieuwe medewerkers. Beschik jij over relevante hostess ervaring en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Kijk snel verder bij onze hostess vacatures. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.
Hostess fulltime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Om in aanmerking te komen voor de functie van horeca host of hostess politie/justitie Per wanneer mag jij de titel als host/ hostess Als host/ hostess ben je aan het werk op het Rembrandtplein En lijkt de positie van horeca host of hostess jou iets?
Hostess vacatures in Zuid-Holland NationaleVacaturebank.nl.
Gisteren geplaatst 1 40 uur MBO Host/Hostess. Host/ Hostess Ben jij enthousiast, sociaal, representatief Als host/ hostess zal geen dag hetzelfde zijn, werk je in een dynamische Als host/ hostess zet je al je sociale kwaliteiten in om gasten zo gastvrij.
Hostess vacatures YoungCapital.
Voor 16 uur per week ga je aan de slag als hostess bij een meubelzaak waar je je bezighoudt met het verwelkomen van klanten, aandragen van het collectiealbum en doe jij er alles aan om de klanten het gevoel te geven dat ze er ├ęcht toe doen.
Hostess: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Mensen vonden ons op: Salaris Hostess, Loon Hostess, Wat verdien je als Hostess, Salarisschaal Hostess, Salarisindicatie Hostess, Bonus Hostess, CAO Hostess, Brutoloon Hostess, Nettoloon Hostess, Vakantiedagen Hostess, Pensioen Hostess. Competenties, skills vaardigheden hostess. Vind andere beroepen met soortgelijke competenties. Mensen vonden ons op: Kennis Hostess, Vaardigheden Hostess, Attitude Hostess, Kwalificaties Hostess, Competentieprofiel Hostess.
Hostess vacatures in een hotel.
De beste hotels zijn opzoek naar enthousiaste en vriendelijke hostess. Vind nu je nieuwe hostess baan op Hotelprofessionals, de vacaturebank met de meest diverse aanbod voor hotel vacatures. Er zijn diverse hostess vacatures voor zowel de starter als de hostess met meer ervaring.

Contacteer ons