Meer resultaten voor werken als hostess

werken als hostess
 
Waar kun je als hostess werken? Hostessbureau.
In deze blog gaan we dieper in op de verschillende evenementen waar jij kunt werken als gastvrouw. Als hostess kun je op meerdere plekken werken en dat maakt het juist zo leuk. Wil jij weten waar je als hostess kunt werken?
Werken als hostess bij BOATAMSTERDAM.COM BoatAmsterdam.Com.
Als schipper ben je samen met een hostess het gezicht van BOATAMSTERDAM.COM, en ben je tijdens elke rondvaart verantwoordelijk voor veilige vaart. Wij werken niet met ingestudeerde tours over de stad, maar vinden het belangrijk dat je als hostess en schipper aanvoelen waar elk individu naar op zoek is tijdens de tour.
Werken als hostess TE Personeelsdiensten.
Algemene Voorwaarden NBBU. Privacyverklaring voor werkgevers. Werken als hostess. Home Werken als hostess. TE Hostess Services. Wij zijn altijd op zoek naar echte diehard hakkendragende mooie dames! Lach jij altijd, ben je super vriendelijk en communicatief vaardig? Nederlands / Engelssprekend.
Hostess vacatures Hospitality Heroes.
Hostess op verschillende plekken in Amsterdam en Utrecht. Door te reageren op de vacature als hostess kun je op verschillende locaties in Amsterdam of Utrecht werken. Zo kun je in een restaurant werken, maar ook op events, feesten én beurzen.
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Geen zorgen, we zullen je niet spammen. Brand ambassadors op Schiphol. Werken bij PP. Werken op Schiphol. 2018 Promotion Partners CAO Algemene voorwaarden Links. Werken op Schiphol Werken in de mode Werken in de Beautybranche Werken als hostess Privacy Statement.
Werken als hostess in het buitenland? Bekijk hier de vacatures.
Als hostess werk je vaak vanuit een standplaats. Veelal in zonnige of sneeuwrijke bekende toeristische gebieden. Vandaaruit ben je verantwoordelijk voor jou gasten die verblijven in verschillende hotels, pensions, appartementen. Bij aankomst ontvang je jou gasten en informeert ze over hun verblijf.
Wil jij als hostess gaan werken bij Beaumonde Hospitality? Meld je aan!
Als promotor van Beaumonde Hospitality kan je voor diverse activiteiten ingezet worden. Je kan hierbij denken aan promotionele activiteiten, winkelondersteuning en als Brand Ambassadors. Werken als horecamedewerker. Als host of hostess met hoogwaardige horeca skills, ben je van harte welkom.
Hostess Vacatures Vacatures.nl.
Wil jij werken op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht als hostess. Je ontvangt voornamelijk bezoekers die een afspraak hebben met een medewerker, maar het komt. Als hostess bij de Rabobank ben jij de sprankelende eerste indruk voor de medewerkers.

Contacteer ons