Resultaten voor hostess werk amsterdam

hostess werk amsterdam
 
Hostess Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Bijbaan als host of hostess omgeving Rembrandtplein Amsterdam. En lijkt de positie van horeca host of hostess jou iets. Als host/ hostess ben je aan het werk op het Rembrandtplein in Amsterdam. Online solliciteren via de button. Security Host diploma Beveiliger 2 / Security Hostess bij Welkom.
Hostess vacatures in Amsterdam NationaleVacaturebank.nl.
Als host of hostess bij Spirit werk je altijd op verschillende exclusiev hotellerie is een préEen; representatieve uitstraling als host/ hostess Als host of hostess bij Spirit werk je altijd op verschillende exclusieve. 12 dagen geleden geplaatst 16 40 uur MBO Ga parttime aan de slag als host of hostess in Amsterdam.
Hostess Beurs-vacatures in Amsterdam juli 2018 Indeed.nl.
Sta jij te popelen om als Hostess aan het werk te gaan. 29 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Working RebelZ Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Working Rebelz. Hostess werk: meld je aan voor de hostess poule.
Hostess-vacatures in Amsterdam juli 2018 Indeed.nl.
Als Hostess is jouw doel om toeristen binnen Amsterdam een unieke beleving te bezorgen. Als Hostess op luxe sloepen ben je samen met de schipper. 22 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Horeca Vacature Vacatures in Amsterdam.
Hostess Amsterdam hotel vacatures.
Mijn hostess vacature in Amsterdam en overige hostess Amsterdam banen, vind je op Hotelprofessionals.nl, de vacaturebank met het meest diverse aanbod voor hotel vacatures in Amsterdam. Hotelprofessionals.nl heeft een groot aanbod van hostess jobs op LBO, MBO, HBO en WO niveau. Van starter, junior tot senior kun je werk zoeken als hostess bij hotels in Amsterdam.
Gastvrouw Hostess-vacatures in Amsterdam juli 2018 Indeed.nl.
Host/ Hostess Parttime Amsterdam. Trigion Services 142 reviews. Hebt ervaring in de gastvrijheidssector receptie / hostess / gastvrouw / gastheer / stewardess. Als Host/ Hostess werk je op een vaste locatie en geef je. Facilicom Group 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Buck Agency hostesses, modellen, recruitment food entertainment.
De modellen van Buck Models hebben hun werk boven verwachting goed en met veel enthousiasme uitgevoerd. Mede door de diensten van Buck Models was dit een event om nooit te vergeten! Onze beste hosts, hostesses en modellen komen in aanmerking voor een baan die past bij hun toekomstdromen. Onze hosts en hostesses zijn gastvrij, proactief, een plaatje om naar te kijken en altijd werkzaam met een lach. Zoals het hoort. De beste vertegenwoordiging van je merk. Brand ambassadors of promoters bepalen het succes van een promotie of merkactivatie! Een goed evenement verrast, inspireert en verbindt. Food entertainment creëert interactie en een ware culinaire beleving op evenementen. Professionele fotomodellen, catwalkmodellen of doorpasmodellen met de juiste uitstraling én werkhouding. Visagie en styling zorgen voor een uniforme uitstraling van onze modellen, en daarmee voor een memorabele beleving op uw evenement. Teamwork makes the dream work. Het is onze droom om getalenteerde, mooie mensen een zinvolle bijbaan te bieden als host, hostess of brand ambassador en hen middels training en teambuilding klaar te stomen voor functies in het bedrijfsleven.
Holland Hostess Service is een professioneel hostessbureau gevestigd in Amsterdam.
De hostesses van Holland Hostess Service nemen u graag werk uit handen tijdens de HISWA Boat Show in de Amsterdam RAI Pro actieve hostesses die samen sfeer maken, aandacht trekken en aandacht geven en samen zorgen vo. Second Home International.

Contacteer ons