Resultaten voor hostess rotterdam

hostess rotterdam
 
Medewerker Hostess-vacatures in Rotterdam mei 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Hotel Port Rotterdam Vacatures in Rotterdam Delfshaven. Lees meer over werken bij Hotel Port Rotterdam. Promotie medewerker / hostess. Als promotie medewerker/hostess ben je het visitekaartje van blndr en zorg je dat de klanten/gasten de juiste beleving krijgen.
Hostess-vacatures in Rotterdam april 2018 Indeed.nl.
Host / Hostess luchthaven Rotterdam juni t/m december 2018. Trigion 123 reviews Rotterdam. Jij bent de host / hostess die met een hartelijke, vriendelijke en enthousiaste houding de passagiers een warm welkom geeft. Facilicom Group 4 dagen geleden vacature opslaan meer.
Hostesses AHOY DE DOELEN Rotterdam Kronenburg.nl.
Maar natuurlijk zijn wij ook bekend met alle andere events congreslocaties in Rotterdam, denk hierbij bijvoorbeeld aan het CHIO, de Cruise Terminal, het Wereldmuseum etc. En daar zijn we trots op! Dus als u op zoekt bent naar een sprankelende Hostess of Host voor uw stand of event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager of een fris enthousiast Promotieteam?
Hostess Ahoy Rotterdam? Hostesses van Oranje.
Voor de Ahoy Rotterdam heeft Hostess van Oranje speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in Ahoy Rotterdam en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn.
Hostess werk in Rotterdam: Students 4 Events.
Direct een leuke hostess vacature in Rotterdam kunnen vinden? Je kunt je ook aanmelden bij Students 4 Events door een profiel aan te maken en wij houden je automatisch op de hoogte van alle hostess vacatures in Rotterdam die bij ons binnen komen.
Hostess Rotterdam.
Ik ben werkgever. Hostess Rotterdam via ASA Rotterdam. Publicatie: 9 mei 2018. Wat ga je doen. Wie ben je? Over het bedrijf. Wat bieden wij jou? Heb je een vraag? Wat ga je doen? Als Hostess ben jij het visitekaartje bij de opdrachtgever.
Hostess Ahoy Rotterdam PromotieDames.nl.
Hostess Ahoy Rotterdam. Voor de Ahoy heeft Promotie Dames speciaal getrainde hostesses voor de vele congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in de Ahoy en hebben alles in huis om u goed van dienst te zijn.
Hostess Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Host / Hostess. Rotterdam Marriott Hotel Rotterdam. Rotterdam Marriott Hotel zoekt een Host / Hostess te Rotterdam VMBO / MAVO geplaatst op 04-05-2018 Millennium Tower Host Ben jij onze nieuwe host voor de kantoren in de. 9 dagen geleden. Hostess /Host AIDA Rotterdam.

Contacteer ons