Meer resultaten voor hostess rotterdam

hostess rotterdam
 
Medewerker Hostess-vacatures in Rotterdam oktober 2018 Indeed.nl.
Van der Kroft's' Party Hands. Rotterdam 1 plaats. Rotterdam Zuid-Holland Horeca vacatures Horeca medewerker Hostess Medewerker bediening Parttime overdag Weekendwerk Fulltime Middelbare. 7 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Van der Kroft's' Party Hands Vacatures in Rotterdam.
Hostesses AHOY DE DOELEN Rotterdam Kronenburg.nl.
Maar natuurlijk zijn wij ook bekend met alle andere events congreslocaties in Rotterdam, denk hierbij bijvoorbeeld aan het CHIO, de Cruise Terminal, het Wereldmuseum etc. En daar zijn we trots op! Dus als u op zoekt bent naar een sprankelende Hostess of Host voor uw stand of event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager of een fris enthousiast Promotieteam?
Security Hostess in Rotterdam.
Dan zoeken wij jou als Security Hostess bij Securitas! Wat ga je doen? Als klantgerichte Security Hostess ben je het eerste aanspreekpunt bij een kantoorpand in Rotterdam. Zowel aan de balie als telefonisch sta je mensen vriendelijk en persoonlijk te woord.
Hostess vacatures in Rotterdam Hotel Banen.
Mijn hostess vacature in Rotterdam en overige hostess Rotterdam banen, vind je op Hotelprofessionals.nl, de vacaturebank met het meest diverse aanbod voor hotel vacatures in Rotterdam. Hotelprofessionals.nl heeft een groot aanbod van hostess jobs op LBO, MBO, HBO en WO niveau.
Hostess Ahoy Rotterdam PromotieDames.nl.
Hostess Ahoy Rotterdam. Voor de Ahoy heeft Promotie Dames speciaal getrainde hostesses voor de vele congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met de vele beurzen in de Ahoy en hebben alles in huis om u goed van dienst te zijn.
Hostess/Host AIDA Rotterdam AFS Uitzendbureau partner van GSA.
spreekt hen toe met informatie over het verdere verloop van de uitstap, blijft op de locatie aanwezig tijdens hun vrije tijd in de stad en vergezelt hen op de terugreis naar Rotterdam, waar ze weer aan boord zullen gaan van het schip.
Hostess in rotterdam makelaardij vacatures NationaleVacaturebank.nl.
4 dagen geleden geplaatst 1 40 uur HBO Security Hostess. Securitas naar Securitas.nl x Wat ga je doen? Als klantgerichte Secu Security Hostess ben je het eerste aanspreekpunt bij een kantoorpand in Rotterdam Voorkeur rijbewijs inclusief vervoer Woonachtig omgeving Rotterdam.
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Promotion Partners is van origine een hostess bureau. Wij zetten representatieve hostesses en hosts in bij beurzen, congressen, seminars, events en feestelijke openingen. Klanten zijn bijvoorbeeld MCI/Ovation, Volvo, Canon Europe en Masters of LXRY. Qua werklocaties kun je denken aan de Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht, Ahoy in Rotterdam en nog veel meer evenementenlocaties.

Contacteer ons