Op zoek naar hostess bureau amsterdam?

hostess bureau amsterdam
 
Vacatures Werken bij TUI Nederland.
Dan hebben wij een geweldige uitdaging voor jou! 40 uren per week. Als Digital Performance Marketeer ben je verantwoordelijk voor het verwezenlijken van de commerciƫle doelstellingen vanuit Affiliate Marketing, Meta Search en overige Online Partnerships voor de merken TUI en KRAS.
Hostess-vacatures in Amsterdam januari 2019 Indeed.nl.
As Hostess you are the first person welcoming our guests in Persijn and Juniper Kin. QOhotel 23 uur geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Persijn Vacatures in Amsterdam. Host/ Hostess gezocht. Naast hostess opdrachten kun je ook ander promotiewerk doen.
Buitenbeeld Het professionele en flexibele hostess bureau.
Uw bureau voor professionele, ervaren gastvrije dienstverlening. De producers van Buitenbeeld zijn in de praktijk opgeleid met als resultaat; regelneven pur sang! Flexibele oplossingsgerichte organisatietalenten die onvoorziene situaties kunnen sturen in de gewenste richting, die toezicht houden op de planning en uw budget maken en bewaken.
VIP Models is het bureau uit Amsterdam met communicatief sterke modellen voor op evenementen, beurzen, horeca en effectieve promotiecampagnes.
En ja, we hebben de modellen in dienst die het plan kunnen uitvoeren. Ons bureau bestaat nu 8 jaar en we zijn blijvend aan het ontwikkelen. Het team echter bepaalt de kwaliteit. We zijn event professionals in hart en nieren, ieder met zijn of haar eigen specialisme. We nemen tientallen jaren ervaring mee op het gebied van fieldmarketing, beurs en congresorganisatie en evenementen. Dit zeggen we niet om arrogant te doen. We vinden het belangrijk om te vertellen dat we begrijpen wat de uitdagingen zijn, wat er van ons en ons team wordt verwacht. Wil je meer van ons en onze kennis en kunde weten? Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon. We zijn je graag van dienst met activatie concepten en de uitvoering ervan. 1014 BB Amsterdam.
Pension Amsterdam The Blossom Room Nederland Amsterdam Booking.com.
We would definitely stay there again!: Good location and friendly hostess in Erica. Accommodation exceptional, comfortable and homely. Yvonne, Verenigd Koninkrijk. Een van onze bestsellers in Amsterdam! Amsterdam The Blossom Room biedt accommodatie in Amsterdam met gratis WiFi. Het ligt op 800 meter van het Vondelpark en op minder dan 2 km van het Van Gogh Museum. De suite van The Blossom Room beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer, een balkon en een zithoek. Er zijn koffie en theefaciliteiten en een koelkast. De badkamer is uitgerust met een bad of douche en een apart toilet. U kunt vanuit de suite genieten van uitzicht op de tuin. De accommodatie biedt tevens een bureau, een zithoek op het balkon, beddengoed en handdoeken.
De Gooische Meiden Hostess en evenementenbureau t Gooi. caret-down. caret-up. caret-left. caret-right.
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met De Gooische Meiden, omdat de meiden altijd vrolijk en met veel enthousiasme aan het werk zijn. Dit komt mede door de selectie die de Gooische meiden voor ons maakt en telkens weer klopt.
Leo's' Models Rotterdam Modellen, Hostesses en Entertainment.
Leo's' Models Agency. Leos Models Agency, een begrip voor de mooiste modellen, de meest gastvrije hostesses, lenige danseressen en smaakvol entertainment. Wij zijn gelegen in het hart van Rotterdam en daarom dan ook echt een Rotterdams bedrijf met een Rotterdamse no-nonsens mentaliteit.
Hostessbureau Next Generation Congres hostess.
Daarnaast werken wij met veel plezier voor diverse bedrijven en organisaties en bijna alle toonaangevende evenementenbureaus van Nederland. Tevens zijn wij partner bij de uitvoering van een groot aantal beurzen, congressen en evenementen in de Jaarbeurs Utrecht. Hostessbureau agency congres hostess beurs hostesses modellen hospitality gastvrouwen promotiedames culinair entertainment food champagnejurk dansers.

Contacteer ons