Zoeken naar hostess bureau amsterdam

hostess bureau amsterdam
 
Danseressen, hostessen en entertainment DanceAgency.nl.
Boek bij Dance Agency al uw dansers, danseressen, stylisten, hostessen, modellen, entertainment acts en andere speciale shows. Meer informatie kunt u aanvragen via info@danceagency.nl. Dance Agency is een full-service, allround en modern entertainment bureau, goed in het vervullen van de wensen van de opdrachtgever én de bezoeker.
Hostess en modellenbureau Buck Models wordt Buck Agency Events.nl.
Buck Models is uitgegroeid naar een hostess, modellen, recruitment en food entertainment bureau in één. Daarom heten zij vanaf vandaag: Buck Agency. Ook zegt eigenaresse Mayke Niestadt over de naamswijziging te willen kiezen voor een uitstraling waarbij het meer gaat om inhoud, dan om de buitenkant. Buck Agency traint haar modellen in onder andere in bewustwording, een gezonde levensstijl en natuurlijk gastvrijheid. Door de recruitment afdeling biedt Buck Agency haar modellen een leerzame bijbaan met doorgroeimogelijkheden. Talent wordt klaargestoomd voor een glorieuze toekomst. Waardering wordt getoond aan haar medewerkers door een Model van de Maand en de Model of the Year verkiezing. Ook is Buck Agency verhuisd naar een nieuw kantoor en zit nu bij evenementenlocatie The Warehouse. Zo kunnen we nog makkelijker onze trainingen organiseren en van toegevoegde waarde zijn. Het nieuwe adres is: Generaal Vetterstraat 51C, 1059 BT Amsterdam.
Freelancers hostess werk Freelance.nl.
Kennisbank en vragen. Freelance opdrachten Sport, hospitality recreatie Freelancers hostess werk. Freelancers hostess werk. Wil je soortgelijke opdrachten ontvangen? Stel je email alert in! Opdrachtgever bureau EENS. Status Gearchiveerd sinds 07-03-2011 1754.: Publicatiedatum 06-01-2011 1622.: Weergaven 26 ingelogde gebruikers. Reacties 21 reacties. Op locatie Ja, Amsterdam.
Models at Work For hospitality and promotional hosts and hostesses.
Full service hospitality bureau. Meet the team. Hosts en Hostesses. Visagie, styling en kostuumdesign. WERKEN BIJ MAW. Wie we zijn. Models at Work, opgericht in 2003, is marktleider in het leveren van mooi, slim en goed getraind personeel binnen de hospitality en promotiebranche. Wij zijn specialist in de creatieve doorvertaling van een merk of thema naar de uitstraling van onze modellen. Styling en visagie zijn hierbij onlosmakelijk verbonden. You never get a second chance to make a first impression. Of je nou een klassieke hostess of edgy door host nodig hebt, al onze modellen hebben een feilloos gevoel voor gastvrijheid.
Promodames.com Promotie Hostessenbureau.
Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden en garant staan voor een geslaagd event. Wij bieden voor iedere gelegenheid de juiste mensen en ontzorgen onze opdrachtgevers door onze proactieve benadering. Van de kleding tot de catering aan toe!
Hostess Amsterdam Rai? Hostesses van Oranje.
Offerte voor hostess in Amsterdam Rai? Zoekt u een goede invulling met hostesses in Amsterdam RAI? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Amsterdam RAI naar: 31 020 580 09 90 of info@hostessesvanoranje.nl. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.
Vacature hospitality Host en hostess werk.
Brandwise is de vaste leverancier van hosts en hostessen voor zakelijke congressen, beurzen en events in de RAI Amsterdam. Als gastheer of gastvrouw kun je hier verschillende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan registratie werkzaamheden, VIP service en room assistentie. Het werkaanbod is erg flexibel. Host en hostess werk is dus uitermate geschikt als studenten bijbaan! Functie eisen host en hostess werk. Je bent een ster in het ontvangen van gasten en maakt graag een praatje.; Je spreekt vloeiend Nederlands en stelt je representatief op.; Het spreken van Engels op zakelijk niveau is voor jou geen probleem.; Overige talen zijn een pré.; Relevante werkervaring is een pré.; Het is voor jou geen probleem om vanaf 0630: op locatie te zijn. Wie is Brandwise. Brandwise is een toonaangevend field marketing bureau.
Uitzendbureau: hostesses, hosts inhuren, hostess bureau, hostessesburo, gastvrouw inhuren uitzendbureau.
In deze functies begeleiden en informeren ze bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen ze uw product of dienst én bedienen ze uw gasten. Voor het inhuren van een hostess ben u bij ons aan het juiste adres! Tarieven vana f Euro 1500, p/u.

Contacteer ons