Zoeken naar hostess betekenis

hostess betekenis
 
hostess ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Eerst een lounge erbij en sinds kort ook een aparte biljartkamer. Dus woont hij hier, mét, je raadt het al, met Maria. Die is het laatste jaar dan ook gepromoveerd tot een soort algemene hostess maar dat zal ze je zelf wel verteld hebben.
Betekenis hostess.
Wat betekent hostess? Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord hostess. Je kunt ook zelf een definitie van hostess toevoegen. professionele gastvrouw Nnl. in de hulp va Bron: etymologiebank.nl. gastvrouw; 2 reisbegeleidster, gastvrouw Bron: stichtingnederlands.nl. Betekenis van hostess toevoegen.
Hostess 6 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. Een hostess is een gastvrouw. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10786.: de hostess zelfst.naamw. Uitspraak: hosts Verbuigingen: hostesses meerv. gastvrouw Voorbeeld: Zij is een van de hostesses bij het congres. copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: hostess komt voor in de Woordenl.
Wat is een hostess? Vacatures.nl.
Een host of hostess is over het algemeen werkzaam bij een dienstverlenende organisatie, bijvoorbeeld een restaurant, hotel, reisorganisatie, luchtvaartmaatschappij, evenementenorganisator, theater of professioneel sportclub. Met welke collegas een hostess te maken heeft, hangt dan ook erg afhankelijk van de organisatie voorvoor ze werkt.
Host Wikipedia.
De term host komt voor in een aantal verschillende contexten. Het is oorspronkelijk een Engels woord dat gastheer betekent vandaar de aanduiding host, of in geval van een vrouw hostess, voor bijvoorbeeld degene die in een vliegtuig de reizigers bedient of degene die een radio of televisieprogramma presenteert.
hostess de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek. mail.
hostess wat is de betekenis definitie. Het begrip hostess heeft 3 verschillende betekenissen.: 1 vrouw die voor haar beroep optreedt als waardin of serveerster in een chiquer café; serveerster. 2 vrouw die werkt als telefonisch of via het internet te contacteren prostituee; callgirl.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: hostess. h o stess de; v; meervoud: hostesses 1 vrouwelijke bediende in vliegtuigen, kantines enz. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Hostess Project Promotions.
Wat houdt hostess werk in? De betekenis van een hostess is een professionele gastvrouw. Als hostess moet je over behoorlijk wat eigenschappen en vaardigheden beschikken. Je bent het verlengde van een bedrijf. Voor evenementen, zoals beurzen worden veel hostesses gevraagd voor assistentie en begeleiding van gasten.

Contacteer ons