Resultaten voor werken als hostess in het buitenland

werken als hostess in het buitenland
 
Host/hostess op een toeristische bestemming Spermalie.
Droom je ervan om als professional in het buitenland te werken? Wil je graagvakantiegasten verwelkomen en begeleiden op hun vakantiebestemming? Dan is deze opleiding geknipt voor jou! Jouw taken als host/hostess zijn zeer gevarieerd: je staat in voor een professioneel onthaal van de klanten op de luchthaven.
Werken bij TUI Nederland Vacatures en Stage.
Gezagvoerder Boeing 737. Niet denken in problemen, maar in oplossingen. Heerlijk om naast het moederschap een interessante baan te hebben. Medewerker Contact Center. Een spannend beroep, belastingzaken blijven nooit hetzelfde. De werkreizen blijven voor mij de kers op de taart.
toerisme vacatures ParttimeWerk.nl.
Parttime overdag, Weekendwerk, Vakantiewerk. Ben jij enthousiast, flexibel, graag met mensen bezig en het liefst lekker actief tijdens je werk? Solliciteer dan bij Citygameshop voor een supertoffe bijbaan als spelbegeleider! Verdien 12 per uur! Begeleiden van Vrijgezellenfeesten en Bedrijfsuitjes in Maastricht, Eindhoven, Breda, Nijmegen, Rotterdam.
Werken in het buitenland: vakantiewerk, vaste baan of ander bestaan Follow My Footprints.
Als je denkt aan banen in het buitenland denk je misschien ook snel aan een baan in de reisbranche. Er zijn inderdaad veel beroepen in de reiswereld denkbaar waarvoor je regelmatig in het buitenland bent. Als reisleider of hostess natuurlijk, maar ook als inkoper of product manager. Een inkoper bezoekt vaak diverse bestemmingen, hotels en appartementen om te kijken wat geschikt is voor het aanbod van de betreffende reisorganisatie. Hier moet je echter wel voor zijn opgeleid. Niet iedereen kan dat zomaar gaan doen. Kijk eventueel bij deze vacatures in het toerisme voor diverse banen in het toerisme, zoals: product manager, medewerker customer service, online marketeer, etc. Leuke banen in het toerisme! Werken als reisadviseur of travel consultant.
Horeca, Hotel, Hostel en werk en baan op een duikschool of entertainment.
Werken als reisleider actieve groepsreizen 375. Heb je zin in een unieke werkervaring in een resort? Een wereldwijde aanbieder van All-inclusive vakanties biedt elk winter en zomerseizoen banen aan in verschillende functies: kinderanimatie, bar, receptie en sport. Heb jij affiniteit met product management? Als freelance agent ben je verantwoordelijk voor de inkoop en het beheer van vakantiewoningen in jouw regio 2753. Horeca personeel gezocht voor een ski-resort in Zwitserland. Breng je winter door in de Zwitserse sneeuw en tussen schoolklassen die skiles krijgen. Run je eigen chalet in de Alpen! Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit hostess functie, verzorgen van ontbijt en diner, huishoudelijke taken en inkopen doen. Je bent als het ware de eigenaar van je eigen chalet een echte uitdaging dus. Stage of werkervaringsplaats op een boerderij of in de natuur in het buitenland.
Renée's' droom komt uit: Voor Sunweb als hostess in Spanje.
Terug naar Vorige pagina Voor Sunweb als hostess in Spanje. Toerismestudente Renée Heij wil graag hostess worden en koos voor de mbo4-opleiding Stewardess Receptioniste Hostess. Het is heerlijk om in het buitenland te zijn en met mensen te werken. Natuurlijk ging Renée voor een stage als standplaatshostess.
Stage lopen in een hotel.
Over het algemeen zijn de verantwoordelijkheden die je krijgt bij een stage in Nederland groter dan in het buitenland. Dit kan te maken hebben met het cultuurverschil en dat in vele culturen je je eerst moet bewijzen voordat je verantwoordelijkheden krijgt. Bekijk hier het volledige aanbod van hotel stages! Volg alle vacatures in de hotellerie! hotel vacatures op Facebook. hotel banen op Twitter. hotel jobs op LinkedIn. Werken in een hotel.
Stewardess, Reisleidster Hostess kort Laurentius College.
Als Reisleidster en Hostess kun je bijvoorbeeld gaan werken in het buitenland. Maar natuurlijk kun je ook kiezen om in Nederland te werken als Hostess of Gastvrouw bij verschillende evenementen, op beurzen of in een hotel. Kies je voor onze opleiding Stewardess, Reisleidster Hostess?

Contacteer ons