Resultaten voor werken als hostess in het buitenland

werken als hostess in het buitenland
 
Een zomerseizoen als reisleiding werken of stage lopen: wat gaat er aan vooraf? Travelette.
Wat gaat er aan vooraf? Er zijn verschillende touroperators in Nederland waarbij je als reisleiding in het buitenland kunt werken, zoals onder andere: Thomas Cook, Neckermann, TUI en de Sundio Group o.a. van Sunweb en GoGo, Beachmasters en GoFun en nog vele anderen. Ikzelf heb stage gelopen als hostess voor Sunweb.
Vacatures in het buitenland Grenzelooswerk. S-Standard. S-Standard.
Onvergetelijke avonturen liggen binnen jouw handbereik! Je kunt aankomende zomer gaan werken in het buitenland als campingmedewerker m/v. Maak vrienden voor het leven, ervaar het grenzeloze leven en doe waardevolle werkervaring op. Lees snel verder! Vrijwilligerswerk voor bouwproject eco-bricking in Zambia.
Informatie over het beroep Host Mijnzzp.nl.
Als host of hostess is het dienstbaar opstellen naar gasten erg belangrijk. Als host ben je een soort vertrouwenspersoon waar mensen terecht kunnen met vragen of problemen. Als host probeer je steeds een oplossing te zoeken mochten er problemen zijn of vragen te beantwoorden. Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden als host. Als goed opgeleide host is er doorgaans voldoende werk te vinden. Afhankelijk van het soort bedrijf kunnen de werkzaamheden het hele jaar door gedaan worden of is het seizoenswerk. Doorgroeimogelijkheden als host zijn er vaak wel, maar dat is afhankelijk van de werkgever en de host zelf. Om verder in de organisatie te komen kunnen extra opleidingen nodig zijn. Arbeidsvoorwaarden en salaris host. Als host kan het zijn dat je naar het buitenland gaat om te werken.
Vacatures Sunweb.
Alle vacatures op het hoofdkantoor van Sunweb Group. Werken op een bestemming in de zomer als guide. Werken op bestemming in de winter als guide. Over Sunweb Last minute All inclusive Groepen Vacatures Stichting Reis met je Hart Cookies Privacy Disclaimer.
Werken als hostess in het buitenland? Bekijk hier de vacatures.
Als hostess werk je vaak vanuit een standplaats. Veelal in zonnige of sneeuwrijke bekende toeristische gebieden. Vandaaruit ben je verantwoordelijk voor jou gasten die verblijven in verschillende hotels, pensions, appartementen. Bij aankomst ontvang je jou gasten en informeert ze over hun verblijf. Je organiseert excursies en andere activiteiten ter plaatse. Op vaste momenten kan men terecht voor vragen. Ook hier staat gastvrijheid hoog in het vaandel.
Abroad TUI Belgium.
Je bent hier.: Werken in het buitenland. Werken bij TUI is binnenstappen in een wereld vol nieuwe uitdagingen, unieke mogelijkheden en veelbelovende toekomstperspectieven. Meld je hier aan en wordt als eerste op de hoogte gebracht van onze vacatures voor Zomer 2018!
Werken bij Cosmo.
Cosmo zoekt ervaren entertainers in Spanje, die hun ambities als teamleider waar willen maken! Locatie: Spanje, Griekenland, Portugal. Referentie nr: COS00297. Teamleider Thomas Cook. Nieuw seizoen, nieuwe job! Cosmo zoekt een ervaren Teamleider. Word het prachtige eiland Kos jouw werkdecor? Locatie: Griekenland, Kos. Referentie nr: COS00294. Zanger Zangeres voor Thomas Cook. Het publiek klapt uitbundig na afloop van jouw geweldige optreden. Elke avond zing jij de sterren van de hemel en laat jij de gasten in vervoering achter op hun stoel. Locatie: Portugal, Greece and Cyprus. Referentie nr: COA00395. HOSTESS UTRECHT 36 UUR.
Vacatures toerisme buitenland Trovit.
De duur van een riviercruise kan variƫren van 4 tot 10 dagen. Het in.en ontscheping van de gasten vindt zowel in Nederland, als in het buitenland. 3 dagen geleden op carriereinlimburg.nl. Werken bij Het Feestcafe Van Blanes, Bar Gotcha. Horeca Toerisme Recreatie Blanes, Girona.

Contacteer ons