Resultaten voor mannelijk

mannelijk
 
Zijn de bedrijfsvormen BV, NV en Vof mannelijk of vrouwelijk? Management Support.
Spring naar menu Managementsupport proefnummer aanvragen abonneren Opleidingen Accommodaties Workshopdagen Adverteren Digitaal Magazine Inloggen. 1 jan 2006 vraag antwoord. Zijn de bedrijfsvormen BV, NV en Vof mannelijk of vrouwelijk? Taal en communiceren. Ze zijn allemaal vrouwelijk. Het gaat in deze namen om het woord vennootschap, dat vrouwelijk is.
Is een BV mannelijk of vrouwelijk? Uw Eigen Secretariaat.
Search for: Search. Is een BV mannelijk of vrouwelijk? Home / Info / Is een BV mannelijk of vrouwelijk? Mannelijk of vrouwelijk. Is een BV mannelijk of vrouwelijk? En een boot? bedrijfsvormen BV, NV en Vof. Ze zijn allemaal vrouwelijk.
Verwijswoorden wanneer mannelijk, vrouwelijk of onzijdig? Lees het hier!
Het kinderkoor onzijdig is ongelofelijk blij met de door hem opgevoerde kerstviering. Verwijswoorden zowel mannelijk als vrouwelijk. In een enkel geval kan een bepaald woord zowel het mannelijk als het vrouwelijk geslacht krijgen. Dat maakt het voor dat moment heel eenvoudig.
MANNELIJK Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: MANNELIJK DE MANNELIJK ES MANNELIJK FR. Definities op Encyclo.nl: mannelijk 8x. Vertalingen MANNELIJK NLEN. met de kenmerken van een man male, manly, masculine.
Synoniemen van mannelijk; ander woord voor mannelijk synoniemen.net.
onvervaard, onverschrokken, onversaagd, strijdbaar, dapper, koen, wakker, fors, fel, vurig, moedig, manmoedig, mannelijk, manhaftig, heldhaftig. ONVERVAARD, ONVERSCHROKKEN, ONVERSAAGD, STRIJDBAAR, DAPPER, KOEN, WAKKER, FORS, FEL, VURIG, MOEDIG, MANMOEDIG, MANNELIJK, MANHAFTIG, HELDHAFTIG. bron: Gerbrand Bruining Nederduitsche synonymen 1836, band 1, bladzijde 207.
mannelijk Nederlands woordenboek Woorden.org.
Let op: Spelling deels uit 1864: bijvoegelijk naamwoord en bijwoord tot den man, tot het mannelijk geslacht behorende; krachtig, moedig; zoo als het een man betaa. bijvoeglijk naamwoord met de eigenschappen van een man vbzij: kleedt zich altijd nogal mannelijk tegenstelling: vrouwelijk wie of wat met zaad kan bevruch.
Nu Beter Duits geslacht.
der Besitz mannelijk: stam van een werkwoord. der Beruf mannelijk: stam van een werkwoord. der Betrieb mannelijk: stam van een werkwoord. der Beweis mannelijk: stam van een werkwoord. der Besuch mannelijk: stam van een werkwoord. der Nachteil mannelijk: stam van een werkwoord.
Het mannelijk voortplantingsstelsel GezondheidsNet.
Annemieke Hoogland 2 Gepubliceerd: 02-10-2015 Gewijzigd op: 06-10-2015. De penis en de ballen zijn waarschijnlijk de bekendste sterren uit het mannelijk voortplantingstelsel. Veel meer kun je van buiten natuurlijk ook niet zien. Er gebeurt echter nog behoorlijk wat in het mannelijk lichaam voordat zaadcellen uit de ballen via de penis het lichaam verlaten.

Contacteer ons