Zoeken naar hostess voor evenementen

hostess voor evenementen
 
Uitzendbureau: hostesses, hosts inhuren, hostess bureau, hostessesburo, gastvrouw inhuren uitzendbureau.
Hostessuitzendbureau.nl is gespecialiseerd in het leveren van representatieve hostesses, gastvrouwen, secretaresses en baliemedewerksters tijdens grote kleine evenementen, concerten, congressen, bedrijfsfeesten en beurzen. Het werven, selecteren en inzetten van hostesses is onze specialisatie. Om als Hostessuitzendbureau.nl snel te kunnen schakelen werken wij met geprepareerde pools van hostesses en gastvrouwen. Onze hostesses worden o.a. In deze functies begeleiden en informeren ze bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen ze uw product of dienst én bedienen ze uw gasten. Voor het inhuren van een hostess ben u bij ons aan het juiste adres!
Evenementen Hostess Vacatures Vacatures.nl.
Wij regelen de opdrachten voor je en vervolgens ben jij eigen baas over waar én wanneer jij aan de slag wilt als host of hostess. Als freelance hostess verdien je. HNR Het Nieuwe Recruitment Oss. Als medewerker Evenementen kun je denken aan werkzaamheden zoals: bar uitgiften garderobe kassa hostess Wij bieden jou.
Brandwise Hospitality Evenementen, beurzen en promotie Home.
Onze gastvrouwen en mannen zijn ambassadeurs met gevoel voor de juiste stijl. Brandwise levert u de hostesses die aansprekend zijn bij uw consument of business relatie. Geef uw profiel op met talen, niveau, uitstraling of andere belangrijke aspecten en Brandwise heeft een passende host of hostess.
Hosts Hostesses Amsterdam, Den Haag, Utrecht I KRONENBURG.NL Kronenburg.nl.
1.250 met zorg geselecteerde medewerkers staan, na het volgen van de Kronenburg Hospitality Training, voor u klaar. Van een sprankelende Host en Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris enthousiast Promotieteam voor uw beurs? Kronenburg heeft het! 25 JAAR ERVARING EXPERTISE. Een op maat gemaakt voorstel met oog voor detail, vestigingen in Den Haag, Amsterdam en Utrecht, 100% bezettingsgarantie tijdens de opdracht, 24/7 bereikbaarheid van uw vaste contactpersoon, een landelijk netwerk van 1.250 getrainde professionals, de optimale match op elk gewenst moment, eenheid in uniforme uitstraling verzorging, mondeling en schriftelijk geïnstrueerd personeel en kennis van de geldende wet en regelgeving staan garant voor de uitvoering van uw opdracht tot in de puntjes! PREFERRED SUPPLIER REFERENTIES. Kronenburg is Preferred Supplier van het World Forum in Den Haag en DeFabrique in Utrecht. Ook werken wij met veel plezier voor diverse inter nationale bedrijven en organisaties en bijna alle toonaangevende evenementenbureaus van Nederland. Tevens zijn wij partner bij de uitvoering van een groot aantal beurzen, congressen en evenementen in de Jaarbeurs en de RAI.
Hostess: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Hostess worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris. Wat doet een hostess? Beoordeel het beroep hostess. Wat doet een hostess? Lees de functieomschrijving. De hostess is het aanspreekpunt voor mensen op publieke aangelegenheden als evenementen, congressen en/of beurzen. De hostess ontvangt gasten, maakt deze wegwijs en beantwoordt eventuele vragen.
Welkom bij Hostess Select.
Onthaalmedewerkers voor beurzen, congressen, openingen, seminaries, sport en culturele manifestaties, recepties, publicitaire acties, Bekijk onze referenties. Uniformen Meer info Diensten Meer info Jobs Meer info. Antwerpse Steenweg 29 / 101, 9080 Lochristi T Gent: 32 09 326 00 52 T Kortrijk: 32 056 20 27 52 F 32 09 339 00 52 info@hostess-select.be BTW BE0888.706.278.
Hostess Evenementen vacatures NationaleVacaturebank.nl.
heb jij; 5 jaar ervaring binnen de high-end catering of evenementen cateraar in de Randstad, ben ik op zoek naar een Senior Accountmanager Evenementen de opdrachtgevers, voert onderhandelingen en coördineert het volledige evenement dynamische, jonge en reeds bewezen onderneming met de meest exclusieve high-end evenementen Als Senior Accountmanager Evenementen zul je worden opgenomen in een instelling, creativiteit en ervaring zorg jij voor de meest culinaire evenementen. 51 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Hostess.
Promotess Hosts Hostesses Home.
Onze medewerkers zien het werken als hostess als hun vak. Ervaar het verschil en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak! Wat doet Promotess? Promotess beschikt over ervaren, professionele en vriendelijke medewerkers die u tijdens uw evenement van dienst kunnen zijn! Promotess is een klein bureau dat, vrijwel zonder reclame te maken, in slechts enkele jaren tot een succesvolle onderneming is gegroeid. Werken bij Promotess? Promotess is de afgelopen jaren weer gegroeid. Daarom zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe medewerkers. Wij werken voor. Al langer dan 15 jaar zet Promotess haar hostesses in. daarmee heeft Promotess ervaring opgedaan tijdens de meest uiteenlopende evenementen.

Contacteer ons