Meer resultaten voor hostess voor evenementen

hostess voor evenementen
 
Lekker bijverdienen als host / hostess bij evenementen YoungCapital.
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop Solliciteer direct! en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! MBO, HBO, Universiteit Plaats. Amersfoort, Utrecht, Baarn Dienstverbanden. Helaas, deze vacature is niet langer actief. Je kunt daarom niet meer solliciteren. Zoek via het menu naar andere vacatures of bekijk hieronder vergelijkbare vacatures. Lekker bijverdienen als host / hostess bij evenementen.
Buck Agency hostesses, modellen, recruitment food entertainment.
Food entertainment creëert interactie en een ware culinaire beleving op evenementen. Professionele fotomodellen, catwalkmodellen of doorpasmodellen met de juiste uitstraling én werkhouding. Visagie en styling zorgen voor een uniforme uitstraling van onze modellen, en daarmee voor een memorabele beleving op uw evenement. Teamwork makes the dream work. Het is onze droom om getalenteerde, mooie mensen een zinvolle bijbaan te bieden als host, hostess of brand ambassador en hen middels training en teambuilding klaar te stomen voor functies in het bedrijfsleven.
Hostess voor evenementen? Entertainment.nl.
Hostessbureau Stella Agency verzorgt zeer representatieve hostesses, horeca personeel en modellen voor beurzen, congressen, promoties en evenementen. Stella Agency bekijken. Boekbaar in heel nederland. L-Group verzorgt hostesses, ontvangst, promotiemodellen, fotomarkerting, danseressen, entertainment, umbrellagirls, sales representatives, mooi horecapersoneel. Leads, Brandactivation of Perfecte hospitality. Boekbaar in heel nederland. Holland Hostess Service.
Hostess Evenementen vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Voor een groot Internationaal Entertainment Agency zijn wij per direct op zoek naar een HOSTESS v op Cyprus Paphos Gedurende ontbijt, lunch en diner verwelkom je de gasten Verstrek je informatie Begeleidt je ze naar de taf. 35 dagen geleden geplaatst 36 40 uur MBO Vergunningverlener APV en evenementen.
Wat is een hostess? Vacatures.nl.
In sommige gevallen is het voldoende dat je communicatief vaardig bent en een representatieve uitstraling hebt, maar het kan ook voorkomen dat een specifieke horeca of toerismeopleiding vereist is. Opleidingen die voor een hostess relevant kunnen zijn, zijn bijvoorbeeld de volgende.:
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Hostess vacatures zijn bij ons dagelijkse business. Dat betekent dat we altijd wel hostess vacatures open hebben staan. Laat onderstaande je gegevens en CV achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een passende hostess vacature voor te leggen.
Hostesses van Oranje Hostess Service, Receptionistes, Demonstratrices Hostessbureau.
Hostesses van Oranje is continu op zoek naar geschikte nieuwe medewerkers. Beschik jij over relevante hostess ervaring en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Kijk snel verder bij onze hostess vacatures. Hostess Service voor beurzen, congressen en seminars.
Hosts Hostesses Amsterdam, Den Haag, Utrecht I KRONENBURG.NL Kronenburg.nl.
1.250 met zorg geselecteerde medewerkers staan, na het volgen van de Kronenburg Hospitality Training, voor u klaar. Van een sprankelende Host en Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris enthousiast Promotieteam voor uw beurs? Kronenburg heeft het! 25 JAAR ERVARING EXPERTISE. Een op maat gemaakt voorstel met oog voor detail, vestigingen in Den Haag, Amsterdam en Utrecht, 100% bezettingsgarantie tijdens de opdracht, 24/7 bereikbaarheid van uw vaste contactpersoon, een landelijk netwerk van 1.250 getrainde professionals, de optimale match op elk gewenst moment, eenheid in uniforme uitstraling verzorging, mondeling en schriftelijk geïnstrueerd personeel en kennis van de geldende wet en regelgeving staan garant voor de uitvoering van uw opdracht tot in de puntjes! PREFERRED SUPPLIER REFERENTIES. Kronenburg is Preferred Supplier van het World Forum in Den Haag en DeFabrique in Utrecht. Ook werken wij met veel plezier voor diverse inter nationale bedrijven en organisaties en bijna alle toonaangevende evenementenbureaus van Nederland. Tevens zijn wij partner bij de uitvoering van een groot aantal beurzen, congressen en evenementen in de Jaarbeurs en de RAI.

Contacteer ons