Resultaten voor hostess voor evenementen

hostess voor evenementen
 
Evenementen Hostess Vacatures Vacatures.nl.
Spirit zoekt: Hostess exclusieve evenementen Vind jij het een uitdaging om 5-sterren service te verlenen? Heb jij een passie voor hospitality en ben jij op zoek naar een. 28 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Amsterdam. Hostess exclusieve evenementen.
Hostess voor evenementen? Entertainment.nl.
Holland Hostess Service bekijken. Boekbaar in heel nederland. Best Working Models. Best Working Models. Best Working Models BWM is een dynamisch en professioneel Rotterdams bedrijf dat herkenbaar is aan de nuchtere Rotterdamse werkhouding. Best Working Models bekijken. Boekbaar in heel nederland. L-Group verzorgt hostesses, ontvangst, promotiemodellen, fotomarkerting, danseressen, entertainment, umbrellagirls, sales representatives, mooi horecapersoneel. Leads, Brandactivation of Perfecte hospitality. Boekbaar in heel nederland. Promotions voorziet u van representatieve promoters met de looks, de brains en een stralende lach! Boekbaar in heel nederland. Hostessbureau Stella Agency verzorgt zeer representatieve hostesses, horeca personeel en modellen voor beurzen, congressen, promoties en evenementen.
Hostess Evenementen vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Hostess voor het hoofdkantoor van Rabobank Utrecht. Wij zoekenOnze ideale hostess Ben jij op zoek naar een bijbaan en spreekt je de vacature als hostess een afspraak hebben met een medewerker, maar het komt ook voor dat je op evenementen Je bent op deze locatie als hostess hét visitekaartje van de Rabobank Als hostess ontvang je gasten en bezoekers van Rabobank op het prachtige.
Host Hostesses voor exclusieve evenementen Spirit Hospitality Services.
Spirit zoekt: Hostess exclusieve evenementen. Vind jij het een uitdaging om 5-sterren service te verlenen? Heb jij een passie voor hospitality en ben jij op zoek naar een baan waarbij je op exclusieve evenementen in het topsegment komt te werken?
Hostess vacatures vind je bij Promotion Partners l Solliciteer nu.
Hostess vacatures zijn bij ons dagelijkse business. Dat betekent dat we altijd wel hostess vacatures open hebben staan. Laat onderstaande je gegevens en CV achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een passende hostess vacature voor te leggen.
Hostessenbureau Hostess Models, Promotie Hostessen Beurs Evenement.
Hét full-service hostess bureau met alleen maar goed en hoog opgeleide, professionele hosts en hostesses, welke door hun ervaring en opleiding bekend zijn met alle in en outs op hospitalitygebied. Wij zijn een flexibel bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van professionele hostessen en promotie modellen voor uiteenlopende branches.
Lekker bijverdienen als host / hostess bij evenementen.
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop Solliciteer direct! en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! MBO, HBO, Universiteit Plaats. Amersfoort, Utrecht, Baarn Dienstverbanden. Helaas, deze vacature is niet langer actief. Je kunt daarom niet meer solliciteren. Zoek via het menu naar andere vacatures of bekijk hieronder vergelijkbare vacatures. Lekker bijverdienen als host / hostess bij evenementen. Ben jij enthousiast, vriendelijk en beschikbaar op 1, 8 en 9 november om tijdens professionele bijeenkomsten als hostess aan de slag te gaan?
Wat is een hostess? Vacatures.nl.
In sommige gevallen is het voldoende dat je communicatief vaardig bent en een representatieve uitstraling hebt, maar het kan ook voorkomen dat een specifieke horeca of toerismeopleiding vereist is. Opleidingen die voor een hostess relevant kunnen zijn, zijn bijvoorbeeld de volgende.: Hostess mbo 4.

Contacteer ons