Meer resultaten voor hostess gevraagd

hostess gevraagd
 
Hostess ZZP vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Voor verschillende opdrachtgevers en afdelingen zijn ZZP verzorgende IG gevraagd voor de regio Den Haag met een beschikbaarheid. 34 dagen geleden geplaatst 24 36 uur MBO Verzorgende IG zorgverlener ZZP/Loondienst. Bakker Bosch HR Diensten. Voor meerdere zorginstellingen in Zuid en Midden-Nederland zijn wij op ZZP ers dienen hiernaast ook de volgende documenten te overhandigen Zuid en Midden-Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibele ZZP. 49 dagen geleden geplaatst 12 40 uur MBO Timmerman zzp. Voor onze opdrachtgever zijn wij met SPOED op zoek naar een DRIET aanmerking te komen heb je in ieder geval enige jaren ervaring als timmerman ZZP Voor onze opdrachtgever zijn wij met SPOED op zoek naar een DRIETAL ZZP. 40 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Timmerman zzp. Voor onze opdrachtgever zijn wij met SPOED op zoek naar een DRIET aanmerking te komen heb je in ieder geval enige jaren ervaring als timmerman ZZP Voor onze opdrachtgever zijn wij met SPOED op zoek naar een DRIETAL ZZP. 40 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO HOSTESS v, Cyprus.
Per direct hostess gezocht luxe appartementencomplexen Utrecht.
Per direct hostess gezocht. Voor onze luxe appartementencomplexen op de Croeselaan Dichterswijk, Utrecht en op de Balistraat Lombok, Utrecht zoeken wij, wegens het vertrek naar het buitenland van onze huidige hostess, per direct, een nette dame om ons team te komen versterken voor enkele uren in de week! Vacature is op oproepbasis. Hier verhuren wij in totaal 30 gemeubileerde appartementen, voornamelijk voor shortstay; vakantiegangers, beursbezoekers, zakenmensen, enz. Gasten verblijven bij ons vanaf 3 nachten tot maximaal 6 maanden. Je belangrijkste taken zullen zijn.; Het ontvangen en welkom heten van gasten. Het afrekenen met gasten en het bijhouden van een lijst met betalingen. Controleren van de appartementen is alles. aanwezig, is alles goed schoon en hierop anticiperen. Het verzorgen van de was in samenwerking met de schoonmaak geen strijkwerk. Diverse ad-hoc activiteiten. Sporadisch komt het voor dat indien een van onze schoonmaaksters verhinderd is, er een appartement schoongemaakt zal moeten worden. Indien je meer uren wil werken en schoonmaak je ook aanspreekt kun je hiervoor vaker gevraagd worden.
Hostess-vacatures in Amsterdam juli 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Exposalesmasters ESM Vacatures in Amsterdam Centrum. Hostess Canal Cruise Events. Amsterdam 1 plaats. Als hostess zorg jij door middel van persoonlijke service voor een onvergetelijke beleving. Als hostess bij Friendship heb je ervaring in de horeca, ben je.
Hostess-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Gesponsord vacature opslaan. Hostess / Placeren van VIP gasten. Voor de vrijdagavond en de zaterdagavond zoeken wij van 2300: tot 0300: een representatieve hostess met een open uitstraling die onze gasten kan ontvangen en. Gesponsord vacature opslaan. Hostess Luxury Apartments Utrecht.
Spontane host/hostess parttime gezocht!
Over de functie. Voor een hippe Fashion Brand in hartje Amsterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste hosts en hostesses! We zoeken hiervoor frisse aanpakkers, met een klantgerichte houding. Het gaat om wisselende dagen, waarbij gevraagd wordt dat je tussen de 1 en 3 dagen per week flexibel beschikbaar bent.
Hostess Gevraagd-vacatures juli 2018 Indeed.com.
Dit bedrijf heeft vacatures voor Hostess Gevraagd. Sixt Rent a Car. Start your career today by becoming a part of Sixts growing team. Als eerste nieuwe Hostess Gevraagd vacatures zien. Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden.
Hostess fulltime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Om in aanmerking te komen voor de functie van horeca host of hostess politie/justitie Per wanneer mag jij de titel als host/ hostess Als host/ hostess ben je aan het werk op het Rembrandtplein En lijkt de positie van horeca host of hostess jou iets?
Gastvrouw Hostess Vacatures Vacatures.nl.
Jouw dag op Schiphol Airport Als Mandarijn sprekende Host of Hostess verwelkom je de passagiers vanuit de lange vlucht naar. 17 dagen geleden. / Bijbaan Notulist Amsterdam. Het kan dus voorkomen dat je als notulist ook gevraagd wordt om een diensten te draaien als hostess /host.

Contacteer ons