Op zoek naar hostess buitenland?

hostess buitenland
 
Host/Hostess gezocht voor komend winterseizoen in buitenland.
Om er voor te zorgen dat alles goed verloopt in het buitenland werken wij met hostessen/hosts. Als hostess ben je het visitekaartje van het bedrijf en je doet er alles voor om er voor te zorgen dat de gasten een fijne vakantie hebben Extra informatie.
Met spoed gezocht: hostess in Cannes, Zuid Frankrijk! in Buitenland.
Met spoed gezocht: hostess in Cannes, Zuid Frankrijk! Wij zoeken met spoed een spontane hostess met rijbewijs B voor een Nederlands gezin, wonend in een villa nabij Cannes in Zuid-Frankrijk. Je werkzaamheden bestaan uit boodschappen doen, ontbijt, lunch en diner voorbereiden en huishoudelijk werk, zoals bedden opmaken, opruimen en schoonmaken, de was doen en strijken.
Werken bij TUI Nederland Vacatures en Stage.
TUI Cabin Crew Academy. TUI fly Flight College België. Ik zeg altijd met trots dat ik voor TUI werk. De werkreizen blijven voor mij de kers op de taart. Product Manager Verre Reizen. Ik houd van de hectiek van Schiphol.
Hostess Buitenland Vacatures in Vreeland Vacatures.nl.
Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Uw zoekopdracht voor Hostess Buitenland vacatures in Vreeland leverde geen resultaten op. Privacy en voorwaarden. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Hostess Buitenland in Vreeland direct per e-mail.
Vacatures in het buitenland Grenzelooswerk.
Chaletstaf Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Deze winter op zoek naar onvergetelijk vakantiewerk in het buitenland? Run samen met een vriend, vriendin of partner een chalet in Frankrijk, Italië of Oostenrijk. Werken in het buitenland is een unieke levenservaring die je niet wilt missen.
Vacatures Sunweb.
Alle vacatures op het hoofdkantoor van Sunweb Group. Werken op een bestemming in de zomer als guide. Werken op bestemming in de winter als guide. Over Sunweb Last minute All inclusive Reisforum Groepen Vacatures Sports Events Stichting REIS MET JE HART Cookies Privacy.
CO Hostess.
Ben jij onze nieuwe hostess? Gevoel voor teamwork is onmisbaar. Ja, schrijf me in. Onze dames en heren zijn het visitekaartje van de opdrachtgever, zowel op beurzen als partijen, in binnen en buitenland. Door het volgen van de eerste twee trainingsmodules van KelnersCO beschikken ze over de basis horecavaardigheden.
Hostess vacatures StudentJob.
Werken in Griekenland. Alle vacatures in het buitenland. Wie zijn wij? Werken bij StudentJob. Doorzoek de hele website. Filters Verfijn resultaten. 111 Parttime overdag 107 Weekendwerk 67 Vakantiewerk 40 Avondwerk 14 Fulltime startersfunctie 9 Tijdelijke fulltime baan 1 Fulltime ervaren. 116 Promotiewerk / Hostess 56 Commercieel / Verkoop / Inkoop 47 Horeca / Catering 1 Training / Opleiding 1 Receptioniste / Telefoniste 1 Winkelwerk / Retail / Detailhandel 1 Recreatief / Sport / Toerisme.

Contacteer ons