Zoeken naar hostess baan

hostess baan
 
Hostess fulltime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Hostess / Reisbegeleider. Voor april tot en met oktober 2018 zijn wij op zoek naar een enthousiast accommodatie-eigenaren en het hoofdkantoor in Nederland Hostess verantwoordelijk voor alle gasten van de bestemmingen waar geen fysieke hostess. Topbaan 54 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO HOSTESS V, Cyprus.
Wat is een hostess? Vacatures.nl.
Een host of hostess is over het algemeen werkzaam bij een dienstverlenende organisatie, bijvoorbeeld een restaurant, hotel, reisorganisatie, luchtvaartmaatschappij, evenementenorganisator, theater of professioneel sportclub. Met welke collegas een hostess te maken heeft, hangt dan ook erg afhankelijk van de organisatie voorvoor ze werkt.
Hostess-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Als Security Hostess op de luchthaven Schiphol ben jij het gezicht voor passagiers en personeel die door een security check moeten. Gesponsord vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende. Andere relevante zoekopdrachten: gastvrouw receptioniste receptionist hotel secretaresse parttime catering telefoniste winkelmedewerker receptie. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht. Mijn e-mail: Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures. Ben jij op zoek naar een spannende en afwisselde baan?
Werken als hostess Hostess bureau Monsterscore Vacatures.
Inschrijven als hostess? Herken jij je in het profiel dat wij van onze hostess schetsen en ben je geïnteresseerd in werken als hostess, dan nodigen wij jou uit om je aan te melden via ons online inschrijfformulier. Veel gestelde vragen.
hostess vacatures. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
schrijf je in bij randstad student. Jij wil een baan die met je meegroeit. Randstad Student is jouw partner. Voor elk moment in je vroege carrière. Wanneer jij het wilt. schrijf je in. meer info over een bijbaan als host of hostess.
Hostess vacatures in een hotel.
De beste hotels zijn opzoek naar enthousiaste en vriendelijke hostess. Vind nu je nieuwe hostess baan op Hotelprofessionals, de vacaturebank met de meest diverse aanbod voor hotel vacatures. Er zijn diverse hostess vacatures voor zowel de starter als de hostess met meer ervaring.
Hostess vacatures YoungCapital.
Er zijn 17 vacatures voor hostess gevonden. Ben jij servicegericht, klantvriendelijk en op zoek naar een baan in de horecabranche? Dan is een functie als gastvrouw wellicht wel iets voor jou! Zeker als je nog studeert, is een baan als hostess een goede keuze.
Hostess vacatures in Utrecht NationaleVacaturebank.nl.
48 dagen geleden geplaatst 32 uur HBO Medewerker post sorteercentrum PostNL Utrecht. Een parttime baan waarbij jij kunt werken wanneer het jou uitkomt, in de ochtend, middag, avond of juist in de nacht. Utrecht, Maarssen of Vianen Interesse? In de omgeving van Utrecht is uitzendbureau Manpower namelijk. 31 dagen geleden geplaatst 12 24 uur Lagere school Hostess / Reisbegeleider.

Contacteer ons