Meer resultaten voor hostess baan

hostess baan
 
Vacature Hostess Luba uitzendbureau.
Over de functie. Voor een vooraanstaande organisatie op het gebied van veiligheid en hospitality zijn wij op zoek naar dienstverlenende en representatieve hostess. Je zal in deze functie werkzaam zij voor overheidsinstellingen, banken, gemeentes en stichtingen in de omgeving van Delft, Den Haag en Rotterdam.
Hostess bij Delete Professionals in Waxing in Eindhoven Bijbaan.nl.
Bergen op Zoom. Tijdelijke fulltime baan. Artistiek / Creatief / Ambachtelijk. Bouw / Civiel technisch. Callcenter / Customer Service. Chemisch / Farmaceutisch. Commercieel / Verkoop / Inkoop. Communicatie / Marketing / Reclame / PR. Consultancy / Beleid. Elektrotechnisch / Electronica. Financieel / Economisch. Horeca / Catering. ICT / IT / Programmeur. Juridisch / Bestuurlijk / Ambtelijk. Management / Leidinggevend. Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig. Onderwijs en Wetenschap. Personeel Organisatie / HRM. Promotiewerk / Hostess.
Hostess vacatures YoungCapital.
Er zijn 18 vacatures voor hostess gevonden. Ben jij servicegericht, klantvriendelijk en op zoek naar een baan in de horecabranche? Dan is een functie als gastvrouw wellicht wel iets voor jou! Zeker als je nog studeert, is een baan als hostess een goede keuze.
Wil jij vliegen bij KLM? Wij zoeken personalities die het hart van onze klanten weten te raken! Jobsite KLM.com.
Heb je een open-mind en nieuwsgierige houding naar je omgeving, dan zou je in deze baan wel eens heel goed je ei kwijt kunnen. Misschien voor een jaar of twee of voor lange tijd, dat maakt niet uit. Maar eerst de selectieprocedure.
Hospitality en promotievacatures Heel Nederland Promotion Partners.
Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of reageer op één van onderstaande hostess of promotievacatures. Wie zoeken wij? Om aan de slag te gaan als host/hostess of promotor is het belangrijk dat jij weet wat gastvrijheid is. Je hebt ervaring in de horeca / hospitality, het hotelwezen of in de evenementenbranche. Je spreekt goed Nederlands en Engels en mogelijk nog een derde taal. Je vindt het fijn om service en oplossingsgericht bezig te zijn, je bent altijd representatief en verzorgd en je bent het visitekaartje van de opdrachtgever. Wat krijg jij ervoor terug? De leukste baan van Nederland!
Leuke en afwisselende baan als Security Host of Hostess voor Trigion in Amsterdam.
Helaas, deze vacature is niet actief. Zoek naar jouw ideale baan in 10654 beschikbare vacatures. Leuke en afwisselende baan als Security Host of Hostess voor Trigion in Amsterdam. Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Lees dan snel verder.
Hostesswerk, hostess vacatures, werken al host, gastvrouw, bijbaan parttime hostesses werk baan.
De meeste vacatures van XL Hostess Uitzendbureau staan op Studentenvacature.nl Schrijf je online in op StudentenVacature.NL en wordt op de hoogte gehouden van al onze hostess vacatures op evenementen, feesten en partijen. Werken als hostess of gastheer in de functie van.:
Vacatures Escape Amsterdam.
Klik op een van onderstaande vacatures voor meer informatie of op de button open sollicitatieformulier om direct te sollicteren! Club Manager / Restaurant Manager. Barkeepsters / Barkeepers. Exclusieve VIP bediening / Bar. Allround medewerkers fulltime. Hostess / Placeren VIP gasten.

Contacteer ons